18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Burnley FC: Odds og optakt den 15. maj 2022

Harry Kane viste endnu engang storform i North London Derby og nettede to gange mod Arsenal FC. (Foto: Bildbyrån)

Tottenham Hotspur og Burnley FC mødes i den tidlige kamp søndag, og begge hold har meget på spil. Værterne fik med den flotte sejr på 3:0 i North London Derby meldt sig ind i kampen om top 4-pladserne, mens gæsterne lige nu er á point med Leeds United på hver sin side af nedrykningsstregen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Burnley FC. Der er kampstart søndag d. 15. maj 2022 kl. 13:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Tottenham Hotspur – Burnley FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 23° og jævn vind


Optakt til Tottenham Hotspur – Burnley FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Et tidligt rødt kort til Arsenal FC gjorde North London Derby til en relativt let affære for Tottenham Hotspur, men til deres ros skal det siges, at de gik til opgaven professionelt og helhjertet og endte med en klar 3:0-sejr. To mål af Kane og et enkelt af Son viser meget fint, hvor de to topscorere befinder sig lige nu. Son er med 21 træffere nummer to på topscorerlisten blot ét mål efter Salah, mens Kane efter en tøvende indledning på sæsonens målhøst nu er på en delt fjerdeplads på listen med 15 scoringer. 

Og endnu vigtigere for Tottenham Hotspur er det vel, at de med sejren over Arsenal FC kravlede inden for et points afstand af fjerdepladsen, der er så vigtig på grund af de medfølgende Champions League-billetter. Arsenal FC mangler Newcastle United ude og Everton FC hjemme på Emirates. Ikke verdens letteste program, mens Tottenham Hotspur ud over denne kamp mod nedrykningstruede Burnley FC mangler Norwich City i sidste runde, og The Canaries er for længst rykket ned. 

Det kan altså også blive skæbnen for Burnley FC, der lige nu ligger på den rigtige side af stregen, men de er á point med Leeds United under stregen, og det er kun på en bedre målscore, at The Clarets holder sig oven vande. Leeds United spiller senere søndag mod Brighton and Hove Albion, og de slutter af med en udekamp mod Brentford FC – måske en afskedskamp med Christian Eriksen for The Bees. Det kan blive uhyggeligt tæt for Burnley FC.

Det er blevet til 10 point i de seneste fem kampe for Burnley FC, hvor de kun har tabt seneste kamp, som var hjemme mod Aston Villa FC, med 1:3. Det er en imponerende slutspurt, og at det ikke har været nok til at sikre redning siger allermest noget om, hvor barske vilkårene er for bundhold i Premier League. Måske er forsvarskrumtappen Ben Mee klar til kamp igen efter skadespause, og det vil helt sikkert være et boost til Burnley FC, hvis han er med.

Tottenham Hotspur:

  • Japhet Tanganga (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Matt Doherty (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Sergio Reguillon (Back, Fast) – Skadet
  • Oliver Skipp (Midtbane, Fast) – Skadet

Burnley FC:

  • Ben Mee (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • James Tarkowski (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Ashley Westwood (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Johann Gudmundsson (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jay Rodriguez (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Matej Vydra (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling:  Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Bentancur, Højbjerg, Sessegnon; Moura, Kane, Son.

Burnley FC forventet startopstilling: Pope; Roberts, Collins, Tarkowski, Taylor; McNeil, Cork, Brownhill, Lennon; Barnes, Weghorst.


Odds på Tottenham Hotspur – Burnley FC

Bookmakerne odds til kampen viser, de regner med hjemmesejr. 


Odds-forslag: Motivation, kvalitet og afslutningsfest

Det er altid noget tricky stads i sæsonafslutningen. For der er jo oplagt gevaldig forskel på hold, der slås for medaljer eller for at undgå nedrykning, og så mandskaber, der for længst er rykket ned eller sikre på at slutte i ingenmandsland. Men hvad sker der, når to meget motiverede mandskaber brager sammen? Fra hver sin ende af tabellen? Er man meget mere motiveret for overlevelse i rækken end for en plads i Champions League?

Forskellen i kvalitet burde jo være udtrykt i placeringen i hver sin ende af tabellen, og Tottenham Hotspur er da også klar favorit i denne duel. De har vundet fem af deres seneste seks hjemmekampe med scoren 19:4. Kun Brighton and Hove Albion var i stand til at slå dem (1:0), mens resten af kampene altså har budt på næsten fire scoringer i snit for Tottenham Hotspur. 

Burnley FC har hentet to udesejre i sæsonens 17 forsøg, mens Tottenham Hotspur trods alt har tabt hele fem af deres 18 hjemmekampe i sæsonens løb. De tabte fire af de første 12, og nu har de så altså vundet fem af de følgende seks. I sæsonens sidste hjemmekamp på Tottenham Hotspur Stadium vil de give de trofaste fans endnu en stor oplevelse i tråd med North London Derbyets overbevisende 3:0-sejr, og måske også som de to tidligere besøg fra Burnley FC der endte med 4:0 og 5:0 til værterne. 

Af respekt for at Burnley FC måske vil have halvandet øje på at beskytte deres målscore, bliver anbefalingens bud her dog blot hjemmesejr på mindst to overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,03
Tottenham Hotspur -1,5
Gå til Marathonbet *


Tottenham Hotspur – Burnley FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham Hotspur er nummer 5 i Premier League og har 65 point efter 36 runder. 

  • Tallene for Tottenham Hotspurs siger 20-5-11 og 63:40.

  • Burnley FC er aktuelt nummer 17 i tabellen med 34 point efter 35 kampe.

  • Burnley FCs statistik lyder 7-13-15, mens deres måldifference er 32:49.

  • Tottenham Hotspurs topscorer er Son Heung-Min, der er oppe på 21 sæsonscoringer. 

  • Hos Burnley FC er hyppigste gæst på måltavlen Maxwel Cornet, som er noteret for 8 mål.


Expected Goals: Tottenham Hotspur – Burnley FC – de seneste tre kampe

Tottenham HotspurResultatxGBurnley FCResultatxG
Tottenham Hotspur – Arsenal FC (3-0) 2,70 – 0,34Burnley FC – Aston Villa FC (1-3) 1,34 – 1,19 
Liverpool FC – Tottenham Hotspur (1-1) 1,51 – 1,24Watford FC – Burnley FC(1-2) 1,93 – 1,27 
Tottenham Hotspur – Leicester City (3-1) 1,86 – 0,50Burnley FC – Wolverhampton Wanderers(1-0) 1,55 – 0,87 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Burnley FC?

Tottenham Hotspur – Burnley FC spilles søndag den 15. maj 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Burnley FC?

Tottenham Hotspur – Burnley FC spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar