18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Brentford FC: Odds og optakt den 2. december 2021

Brentford FC har fået en forrygende begyndelse på livet i Premier League, og kan de banke Tottenham Hotspur, kravler de forbi dem i tabellen. (Foto: Bildbyrån)

Udbyttet af trænerskiftet fra Nuno Espirito Santo til Antonio Conte for Tottenham Hotspur har været svingende, men de har dog vundet begge hjemmekampe med den iltre italiener på linjen. Torsdag får de besøg af Brentford FC, og i tabellen skiller bare tre point de to mandskaber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Brentford FC. Der er kampstart torsdag d. 2. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Tottenham Hotspur – Brentford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: -1° og svag vind

Optakt til Tottenham Hotspur – Brentford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter fire kampe er det så småt ved at gå op for træner Antonio Conte, at det er lidt af et håndværkertilbud, han har sagt ja til ved at overtage Londonklubben. Det er formentlig ikke gjort med et tweak her og en fancy 3-5-2 dér. Der skal rigtig meget arbejde til, og italieneren har allerede identificeret løsningerne i form af tid, passion og hårdt arbejde. Og måske et par indkøb i januars transfervindue. 

De må undvære Romero i defensiven og reserven Lo Celso på midten, men det bør stadig efterlade dem med en brugbar mulighed for en stærk startellever mod oprykkerne fra Brentford FC. Det er i alt blevet til ni hjemmekampe for Tottenham i sæsonen, og de har vundet syv af dem, mens de to øvrige kampe har givet hidsige og ydmygende 3:0-nederlag til først Chelsea FC og siden Manchester United – den sidste kostede Nuno Espirito Santo trænerjobbet. 

Én træner, der formentlig sidder sikkert i sædet lige nu, er danske Thomas Frank hos Brentford FC. Holdet er på 11. pladsen i tabellen, og selv om der bare er seks point ned til nedrykningszonen, så det hurtigt kan gå galt, så er de for eksempel også bare tre point efter torsdagens modstander, som de overhaler med en sejr – og så vil de jo være inde i varmen i rækkens øverste halvdel. 

De er noget ramt i de bagerste rækker, hvor målmand Raya er meldt skadet sammen med det vante centrale forsvar med norske Ajer og danske Zanka. Holdet hentede i seneste runde en flot 1:0-sejr mod Everton FC, og den var meget tiltrængt efter fem kampe med bare et enkelt point inklusive tre nederlag på hjemmebane. Spørgsmålet er, om de defensive profilers fravær her sender dem tilbage på nederlagskurs.   


Tottenham Hotspur:

  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Giovanni Lo Celso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Brentford FC:

  • David Raya (Mål, Fast) – Skadet
  • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mathias Zanka Jørgensen (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Julian Jeanvier (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Josh Dasilva (Midtbane, Reserve) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Tanganga, Dier, Davies; Emerson, Højbjerg, Winks, Reguillon; Lucas, Son; Kane.

Brentford FC forventet startopstilling:  Fernandez; Goode, Jansson, Pinnock; Canos, Onyeka, Nørgaard, Janelt, Henry; Toney, Mbeumo.


Odds på Tottenham Hotspur – Brentford FC

Tottenham Hotspur er ret oplagte favoritter ifølge bookmakernes odds.


Odds-forslag: Brentford FC bider fra sig

Da Tottenham Hotspur tabte ude til Mura i Conference League, var træner Conte rasende. Det betyder, at holdet er pressede før sidste runde, men måske er det slet ikke så tosset, hvis de slipper for de europæiske forpligtelser i den lille turnering, som de før sæsonen ikke engang var helt sikre på, om de overhovedet gad vinde. Nu er det ikke sikkert, de får chancen. Og de virker også som et hold, der har brug for at fokusere på ligaen, så det er næppe helt skidt, hvis de ryger ud. 

Det vil til gengæld ikke være populært, hvis de ikke kan slå Brentford FC hjemme på Tottenham Hotspur Stadium, men gæsterne har spillet syv udekampe i sæsonen inklusive Carabao Cuppen, og det er blevet til tre sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag. De er ikke så lette at besejre. Kun én af de syv udekampe har Brentford FC ikke fået scoret, og i deres seneste fire udekampe har begge hold været på tavlen. 

Det tror anbefalingen sådan set også, de kommer her. Træner Frank er en snu rad, der får meget ud af sin trup, og de vil helt sikkert komme velforberedte til at stikke kniven ind, hvor Tottenham Hotspur er mest sårbar. Værternes træner Conte har selv påberåbt sig tid, og det er ikke oplagt, at de bare sender oprykkerne til hjørne med et lag bank. Buddet til dette opgør er, at begge hold får scoret. Som de har gjort det i tre af Tottenham Hotspurs fire kampe under Conte, og som det er gået i fem af Brentford FCs seneste seks kampe. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,93
Begge hold scorer
Gå til Unibet! *


Tottenham Hotspur – Brentford FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham Hotspur er lige nu på tabellens 7. plads med 19 point for de første 12 kampe. 

  • Tallene for Tottenham Hotspur siger lige nu 6-1-5 og 11:17.

  • Oprykkerne fra Brentford FC er på en flot 11. plads, og de har scoret 16 point i de første 13 runder.

  • Brentford FCs statistik lyder 4-4-5, og deres måltal er 17:17.

  • Hos Tottenham Hotspur er det stadig Son Heung-Min, der har nettet flest gange med 4 kasser.

  • Brentford FCs topscorer i sidste sæson i The Championship var Ian Toney, og han er fortsat målscoringen i Premier League og er holdets topscorer med 4 mål. 


Expected Goals: Tottenham Hotspur – Brentford FCde seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGBrentford FCResultatxG
FK Mura – Tottenham Hotspur(2-1) 0,29 – 1,21Brentford FC – Everton FC (1-0) 1,03 – 1,09 
Tottenham Hotspur – Leeds United (2-1) 1,96 – 1,84Newcastle United – Brentford FC (3-3) 2,30 – 0,94 
Everton FC – Tottenham Hotspur(0-0) 0,82 – 0,55 Brentford FC – Norwich City (1-2) 2,29 – 1,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Brentford FC?

Tottenham Hotspur – Brentford FC spilles torsdag 2. december 20:30.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Brentford FC?

Tottenham Hotspur – Brentford FC spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar