18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Aston Villa FC: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Tottenham Hotspur tager søndag eftermiddag mod Aston Villa FC, og var det ikke for kampene i den europæiske Conference League og Carabao Cuppen, ville Tottenham Hotspur være i frit fald med tre nederlag i rap i ligaen. Aston Villa FC gør det omvendt stærkt i ligaen, hvor de er inde i en periode med vanskelige modstandere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Aston Villa FC. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tottenham Hotspur – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 15° og frisk vind

Optakt til Tottenham Hotspur – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Nåede det lige at kunne smages på tungespidsen hos Tottenham Hotspur – smagen af guld og forventninger? Mon ikke den kiksede transfer til Manchester City var lettere at fordøje for Harry Kane, da Tottenham Hotspur efter tre runder toppede Premier League som eneste hold med maksimumpoint? Well, det er i hvert fald overstået nu. De følgende tre opgør i ligaen har givet nederlag, og de har alle tre været mod rivaler fra London. Crystal Palace FC, Chelsea FC og Arsenal FC har på rad og række sendt tre kasser i nettet hos Tottenham Hotspur, og dermed har de snuppet alle pointene. Av for søren. 

Så det var nok en god del opsparet og indestængt aggression, der fik udløsning, da holdet torsdag aften bankede Mura fra Slovenien 5:1, og Harry Kane satte et hattrick ind i løbet af kampens sidste 20 minutter. Nu skal træner Espirito Santo så finde ud af, hvordan han tager den succes med over til opgøret mod Aston Villa FC. Det er ikke skadeslisten, der frustrerer portugiseren, for aktuelt må de blot undvære Sessegnon og Bergwijn, og selv om hollænderen har været involveret i tre opgør i sæsonen indtil nu, så er Tottenham Hotspur ret fint dækket ind på kantpositionerne, hvor folk som Lucas og Son kan operere. 

Aston Villa FC har i deres seneste tre kampe mødt Everton FC, Chelsea FC (i Carabao Cuppen) og Manchester United. De pressede Chelsea FC ud i forlængelse og straffespark, men endte med at tabe, men det blev til tre point både hjemme mod Everton FC og ude mod Manchester United. Hvis Aston Villa FC kan hente endnu en meriterende udesejr, vil de hægte sig godt og grundigt på topstriden og kunne holde landskampspause med en virkelig god følelse i kroppen. 

Men lige præcis mod Tottenham Hotspur trives Aston Villa FC ikke så godt. De seneste 18 indbyrdes møder har givet 15 sejre til London-holdet, mens Aston Villa FC blot har vundet to. Dén ene af dem var så seneste møde i London tilbage i maj, hvor Aston Villa FC hentede en 2:1-sejr. Men det var faktisk den anden i deres seneste fem besøg hos Tottenham Hotspur, så måske har de det ligefrem bedre med udekampene end hjemmekampene mod Spurs? Axel Tuanzebe må ikke være med i opgøret, da han er ejet af Tottenham Hotspur, men de øvrige fire på skadeslisten ville formentlig ikke have været i spil til en startplads alligevel. 

Tottenham Hotspur:

 • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Steven Bergwijn (Kant, Fast) – Skadet

Aston Villa FC:

 • Axel Tuanzebe (Forsvar, Fast/Reserve) – Spærret mod Tottenham Hotspur
 • Morgan Sanson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Leon Bailey (Kant, Reserve) – Skadet
 • Trezeguet (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Keinan Davis (Angreb, Reserve) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon; Højbjerg, Skipp, Alli; Lucas, Kane, Son.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Konsa, Hause, Mings; Cash, McGinn, Ramsey, Luiz, Targett; Ings, Watkins.


Odds på Tottenham Hotspur – Aston Villa FC

Oddsene peger på, vi kan forvente et lige opgør, men hvis der er en favorit, mener bookmakerne, det er Tottenham Hotspur.

Odds-forslag: Er sejr mod slovensk middelmådighed nok til at vende skibet?

Det har været frit fald for Tottenham Hotspur i de seneste tre Premier League-runder, og når de nu pludselig lukker tre mål ind per kamp, udstiller det for alvor, at de kun selv var i stand til at score ét mål i hver af deres første kampe. For deres målscore ser miserabel ud på trods af, de har vundet lige så meget, som de har tabt. De har åbnet deres europæiske gruppespil med 2:2 mod franske Rennes og 5:1 mod Mura, men er slovenerne egentlig gode nok til at være løftestang for en revival for Tottenham Hotspur?

Aston Villa FC er i hvert fald hverken en løftestang eller et mandskab, man bare sådan uden videre skubber til side. De seneste tre kampe har de tvunget Champions League-vinderne fra Chelsea FC ud i omkamp og straffespark, og de har vundet både over Everton FC og Manchester United – de sidste endda på Old Trafford. Det er blevet til nederlag til Watford i sæsonpremieren og uafgjort mod Brentford, og de point, der er smidt mod oprykkerhold, ville have sendt Aston Villa FC helt op i top 4. 

Derfor tror anbefalingen, gæsterne bider fra sig endnu engang. De kommer fra en sejr på Old Trafford, og de vandt seneste indbyrdes møde i London for bare 4,5 måned siden. Samtidig har hjemmeholdet altså tabt tre kampe på stribe og lukket tre mål ind i alle kampene. Det ligner en omgang guf og popcorn for Watkins og Ings i front for gæsterne. Vi går efter overraskelsen og byder på udesejren her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,62
Aston Villa FC
Gå til Marathonbet *


Tottenham Hotspur – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham Hotspur er på en aktuel 11. plads i tabellen med 9 point efter seks runder. 

 • Tallene for Tottenham Hotspur er 3-0-3 med scoren 4:9.

 • Aston Villa FC har placeret sig på 8. pladsen med 10 point for de første seks runder. 

 • Aston Villa FCs statistik lyder på 3-1-2, og deres målforskel er på 9:7.

 • Tottenham Hotspurs topscorer er Son Heung-Min, som har været på pletten 3 gange i ligaen  indtil videre.

 • Hos Aston Villa FC hedder topscoreren Danny Ings, som med 2 mål er flittigste målskyte hos gæsterne.


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Aston Villa FC de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGAston Villa FCResultatxG
Tottenham Hotspur – Mura (5-1)2,09 – 0,14Manchester United – Aston Villa FC  (0-1) 2,30 – 1,30
Arsenal FC – Tottenham Hotspur (3-1) 1,22 – 0,95Chelsea FC – Aston Villa FC (2-1) 1,85 – 1,46
Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur (2-2) 0,84 – 1,63Aston Villa FC – Everton FC (3-0) 1.04 – 1,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar