18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham – Aston Villa: Odds og optakt den 19.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Tottenham hev en 2-0 sejr hjem i weekendens kamp imod Wolverhampton, og dermed lever det spinkle håb om top-4 stadig. Der skal 6 point til i de sidste to spillerunder af Premier League hvis den mission skal lykkes. Hiver Spurs 3 af de lange hjemme imod Aston Villa onsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Aston Villa. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILTottenham – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tottenham
Aston Villa
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:06.


Optakt til Tottenham – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Tottenham fik stukket en gevaldig kæp i hjulet, da de tabte 3-1 ude mod Leeds United for to spillerunder siden. Selvom sejren på 4-0 imod Sheffield United kom på en lidt let bekostning, tænkte man, at Tottenham nu var klar til at gå all in på at nå top 4. Men nu står de altså og mangler de 3 point, som de ikke fik imod Leeds, med weekendens sejr over Wolverhampton er der nemlig 5 point op til 4.pladsen, så der skal et mindre mirakel til hvis det skal blive til Champions League for Spurs i næste sæson. Der skal 6 point til i de sidste to spillerunder, hvis det overhovedet skal blive aktuelt, samtidig skal holdene over dem klokke gevaldigt i det. Europa League-billetten er samtidig ikke sikret endnu, så der er altså masser på spil for hjemmeholdet, som heldigvis for dem, har en stort set skadesfri trup til opgøret.

Aston Villa har udspillet deres rolle i denne sæsons Premier League, de indtager pt. 11.pladsen i rækken, og det bliver svært at gøre hverken fra eller til. Det har ellers været en mere end godkendt sæson for gæsterne, som har byttet sidste sæsons 17.plads ud med en flot placering midt i tabellen, de var sågar længere oppe i tabellen og blande sig i starten af det nye år, men det kunne altså ikke holde kadencen. I weekendens kamp imod var defensiven i gavehumør, og ellers ret så ufarlige Crystal Palace formåede at banke tre kasser ind og snuppede dermed alle 3 point. Aston Villa ligner efterhånden et hold, som vil nyde godt af en velfortjent sommerferie. Offensiven bider dog stadig fra sig, der er masser af kvalitet frem i banen og Grealish comeback kan måske gøre underværker i de sidste to kampe.

Tottenham:

  • Ben Davies (Back, Reserve) – Skadet

Aston Villa:

  • Matty Cash (Back, Fast) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguillón; Lo Celso, Højbjerg; Bale, Alli, Son; Kane.

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traoré, Barkley, Grealish; Davis.


Odds på Tottenham – Aston Villa

Skæver vi til oddsene, ser vi, bookmakerne har Tottenham som favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:06.


Odds-forslag: Gang i målscoringen!

Tottenham har vist fine takter på det sidste, hvis vi liiige fraregner kampen imod Leeds, som ikke gik, som ønsket. Hjemmeholdet har tre sejre i de seneste fire spillerunder, truppen er fit for fight og især de offensive valgmuligheder ser spændende ud. Hvis de tre forreste, Son, Kane og Bale, rammer dagen, så kan det blive en lang aften for den efterhånden trætte Aston Villa defensiv. Værterne har vigtige point på spil, de er nødt til at give top-4 placeringen et sidste skud, og så skal der altså en sejr på bordet her.

Aston Villa kan til gengæld spille helt frit onsdag aften, for der er reelt set ikke mere på spil for dem i denne sæson. Det lover godt for en åben slagudveksling i dette opgør, og de har kvaliteterne offensivt til at gøre ondt på en Tottenham defensiv, som ikke har været særlig skræmmende i denne sæson. Begge offensiver har evner til at lave ballade, og med et hjemmehold, som skal frem på banen og skaffe alle tre point, kan der blive plads til Aston Villas udmærkede omstillingsspil. Syv af Aston Villas seneste otte kampe er gået over 2.5 mål, det samme er tilfældet med seks af Tottenhams seneste syv kampe, så det lover godt for dette spil. Anbefalingen lyder på et målrigt opgør, men Spurs snupper alle 3 point!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,06
1-tallet og over 2.5 mål
Besøg Unibet *


Tottenham – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham er aktuelt på 6.pladsen med 59 point for 36 kampe. De har fem point op til top 4. Tallene for Tottenham er 17-8-11 og scoren 63:41.

  • Aston Villa er på 11. pladsen i Premier League efter 36 kampe med 49 point. Statistikken for værterne er 14-7-15 med måldifferencen 51:44.

  • Tottenhams topscorer er også Premier Leagues topscorer, og han hedder Harry Kane og er noteret for 21 scoringer.

  • Unge Ollie Watkins har haft en flot debutsæson i Premier League, han står noteret for 13 ligamål.

  • Tottenham har vundet de seneste seks indbyrdes opgør imod Aston Villa. I sæsonens første møde blev det til en 2-0 sejr til Spurs på Villa Park.Expected Goals: Tottenham vs. Aston Villa – de seneste tre kampe

TottenhamResultatxGAston VillaResultatxG
Tottenham – Wolverhampton(2-0)3,76 – 1,26Crystal Palace – Aston Villa(3-2)2,04 – 2,14
Leeds United – Tottenham(3-1)1,78 – 0,41Aston Villa – Everton(0-0)1,3 – 2,18
Tottenham – Sheffield United(4-0)2,93 – 0,04Aston Villa – Manchester United(1-3)0,71 – 1,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar