18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Southampton – Wolverhampton Wanderers: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

Southampton og Wolverhampton Wanderers møder hinanden søndag eftermiddag i et opgør mellem to mandskaber, der pointmæssigt har fået en næsten lige skidt start på sæsonen. Southampton har endnu deres første sejr til gode, men deres modstandere har blandt andet været Manchester City, Manchester United og West Ham United, så blot et enkelt nederlag indtil nu er sikkert godkendt, mens Wolverhampton blot har scoret i én af deres fem kampe, men de mål gav så til gengæld også tre point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton – Wolverhampton Wanderers. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Southampton – Wolverhampton Wanderers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: St. Mary’s, Southampton
Vejret: 20° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 22:17.

Optakt til Southampton – Wolverhampton Wanderers: Skader, karantæner og startopstillinger

De kan egentlig ikke rigtigt være utilfredse i Southampton. Det er blevet til fire uafgjorte og et enkelt nederlag indtil videre. De åbnede med 3:1-nederlag ude mod Everton FC, men siden har de spillet uafgjort mod både Manchester United og City samt West Ham United og så – måske mest skuffende – mod Newcastle United. Det betyder, at Southampton trods blot ét nederlag efter fem runder ligger på en 16. plads og er bare et point fra nedrykningszonen. 

Der er bare denne og yderligere en kamp, så er der igen landskampspause i Premier League, og i næste runde møder Southampton tabel-duksene fra Chelsea FC. Så uden at forklejne nogen er dette opgør Southamptons bedste mulighed for at hente en Premier League-sejr i de første syv runder. Derfor kan vi godt forvente, de vil gå lidt ekstra efter sejren her. 

Men det bør Wolverhampton Wanderers også gøre. De har tabt fire af deres fem første kampe og det med scoren 0:5. De havde hård modstand i de første tre kampe, hvor de stod over for Leicester City, Tottenham Hotspur og Manchester United, og da de i kamp fire slog oprykkerne fra Watford på udebane, troede de nok, at der var kommet gang i hjulene, men de fulgte op med nederlag hjemme på Molineux mod de andre oprykkere fra Brentford. 

Nu har de to ekstremt vigtige opgør her mod Southampton og i næste runde mod Newcastle United. Dér skal de have gang i pointhøsten, for ellers kan det blive en meget lang sæson for Wolverhampton Wanderers. De trådte ind i Carabao Cuppen med en opmuntrende 4:0-sejr ude over Nottingham Forest, men i seneste runde blev de så sendt ud efter straffespark af Tottenham Hotspur. Så nu kan de fokusere på ligaen, og det gør de vist klogt i. 

Southampton:

 • Jack Stephens (Forsvar, Fast) – Skadet
 • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Theo Walcott (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Wolverhampton Wanderers:

 • Yerson Mosquera (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jonny Otto Back, Fast) – Skadet
 • Rayan Aït Nouri (Back, Fast) – Skadet
 • Hugo Bueno (Back, Reserve) – Skadet
 • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet

Southampton forventet startopstilling: McCarthy; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Elyounoussi, Romeu, Ward-Prowse, Redmond; Armstrong, Adams.

Wolverhampton Wanderers forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Marcal; Traore, Jimenez, Trincao.


Odds på Southampton – Wolverhampton Wanderers

Oddsene viser en lille favoritværdighed til hjemmeholdet. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Det kan blive 90 lange minutter

Southampton er egentlig ikke kommet så skidt fra land i Premier League. Transfervinduet bød på farvel til profilerne Ings og danske Vestergaard, men alligevel har de blot tabt én af de første fem kampe, og det har været mod ganske prominent modstand. Nuvel, de har ikke scoret mange mål, men de har heller ikke lukket mange ind selv. Til dette opgør må de så undvære Jack Stephens, som har fået en fæl skade, der kan holde ham ude i lang tid, og så må de forsøge at rekonstruere igen. 

Wolverhampton Wanderers fik en trist åbning på sæsonen med nederlag i deres tre første kampe under endnu en portugiser, Bruno Lage, som har taget over for Nuno Espirito Santo. Lage har blot formået at føre holdet til en sejr i de første fire kampe, og senest blev det til 2:0-nederlag mod oprykkerne fra Brentford. 2:0 ude over Watford er sæsonens hidtil eneste mål, point og sejr. De vil sikkert være godt tilfredse med en rolig kamp, hvor de kan tilføje yderligere til deres pointsaldo. 

De seneste fem indbyrdes møder har ikke givet en eneste hjemmesejr, og de to seneste møder her på St. Mary’s er endt med sejr til gæsterne – i øvrigt 2:1 og 3:2 i rene målfester – og det kan reelt også sagtens ske her, at gæsterne snupper pointene, men det er svært at se en kamp med decideret mange mål. Anbefalingen her bliver, at to hold med meget om ørerne i form af salg, skader og manglende point, de spiller en kamp, hvor de vogter på hinanden og ikke får scoret mere end højst et par gange. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Southampton – Wolverhampton Wanderers Statistik, topscorer og H2H

 • Southampton er på tabellens 15. plads med 4 point efter 5 runder. 

 • Southamptons statistik lyder på 0-4-1 med scoren 4:6.

 • Wolverhampton Wanderers er en tak længere nede i tabellen på 16. pladsen med 3 point efter deres første 5 kampe. 

 • Tallene for Wolverhampton Wanderers er 1-0-4, og deres måltotal er 2:5.

 • Hos Southampton har 3 spillere hver scoret en enkelt gang, og dermed deler de topscorerpladsen. Det drejer sig om Armstrong, Elyounoussi og Ward-Prowse. 

 • Wolverhampton Wanderers’ topscorer er Hwang Hee-Chan, der har scoret et enkelt mål. 


Expected Goals: Southampton vs. Wolverhampton Wanderers de seneste tre kampe:

SouthamptonResultatxGWolverhampton WanderersResultatxG
Sheffield United – Southampton(2-2)1,35 – 1,61Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur(2-2)1,36 – 1,63 
Manchester City – Southampton(0-0)1,13 – 0,62Wolverhampton Wanderers – Brentford FC(0-2)0,48 – 1,99 
Southampton . West Ham United(0-0)1,22 – 0,78 Watford – Wolverhampton Wanderers  (0-2)0,30 – 2,25
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar