18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton – Manchester United: Odds og optakt den 27. august 2022

Christian Eriksen og Manchester United hentede sæsonens første sejr i mandags mod Liverpool. Foto: Bildbyrån

Endelig var der oprejsning til Manchester United, da de slog ærkerivalerne fra Liverpool i mandagens opgør i Premier League. Folk der holder med De Røde Djævle må håbe at det er begyndelsen på en ny æra, men er det tilfældet eller kan Southampton skyde Manchester United ned i sækken igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton – Manchester United. Der er kampstart lørdag den 27. august 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Southampton – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: St. Mary’s Stadium, Southampton
Vejret: 20° og vindstille

Optakt til Southampton – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Southampton har haft et svært startprogram, men er alligevel kommet ud med skinnet på næsen med fire point i tre kampe. Efter nederlaget i sæsonpremieren mod Tottenham, hvor drengene fra syd mere eller mindre blev skilt ad, så har Southampton formået at finde et ekstra niveau, hvilket har bragt dem til point mod Leeds, som ellers har set stærke ud, og senest en sejr mod Leicester.

Det er ikke fordi, at Southampton har været særdeles aktive på transfermarkedet i løbet af sommeren. Der er kommet lidt ind, hvor særligt Aribo ser spændende ud. Det der dog kendetegner Southampton er der afklarethed i forhold til spillestil. Hassenhüttl har efterhånden været i klubben i et par sæsoner, så spillestilen er der ingen tvivl om. På de bedste dage kan Southampton drille de fleste, men på de værste, ser det virkelig også slemt ud. Det så man i forrige sæson, hvor Manchester United vandt hele 9-0 (!!!) over netop Southampton. Southampton fik dog rettet op på det skandaløse resultat, da de i sidste sæson fik 2 x 1-1 med sig fra opgørene mod Manchester United.

Manchester United fik langt om længe det ønskede resultat i mandagens kamp. Der var en helt anden gnist over spillerne end tilfældet har været i det første par kampe. Nyindkøbte Martinez viste sig rigtig stærk i midterforsvaret, et andet nyindkøb Malacia løb ufortrødent på og ned af venstrekanten. Christian Eriksen var dygtig til at tage temperaturen på kampen, og så lignede Marcus Rashford endelig den Marcus Rashford, som vi kender fra 2-3 år siden, hvor han slog igennem.

Nu kommer det helt store spørgsmål så. Formår Manchester United at bygge videre på den flotte sejr og kan Ten Hag sætte sine spillere op lige så godt, som tilfældet var i mandags? Hvis det er tilfældet, så begynder det pludselig at ligne en interessant sæson for Manchester United.


Southampton:

  • Valentino Livramento (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romain Perraud (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Manchester United:

  • Victor Lindelöf (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Mason Greenwood (Kant, Fast/Reserve) – Suspenderet

Southampton forventet startopstilling: Bazunu; Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Djenepo; Ward-Prowse, Lavia; Aribo, Elyounoussi, Armstrong; Adams

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Sancho, Fernandes, Martial; Rashford


Odds på Southampton – Manchester United

Manchester United vurderes til at være rimelige favoritter i opgøret.


Odds-forslag: 3 x X på stribe

Sidste sæson endte de to opgør mellem Southampton og Manchester United med 1-1. Kigger man på de indledende kampe i sæsonen, så er det også svært at se, at det ikke sagtens kunne ende med endnu en pointdeling mellem de to.

Southampton er startet fint ud, senest med en sejr over Leicester. Godt nok røg de i maskinen mod Tottenham, men Tottenham leverede også en god kamp og spillede med en intensitet, som Southampton ikke kunne matche. Det kunne de til gengæld ugen efter, da de mødte Leeds, som også kom med stor energi. Det tyder altså på, at Southampton har fået tilpasset sig tempoet og dermed bør de også kunne gøre det svært for Manchester United.

Manchester United er svære at blive kloge på. Først to skandaløse ringe præstationer med Brighton og Brentford, men dernæst en sejr mod selveste Liverpool. Det ville ikke undre nogen, hvis Manchester United møder endnu et bump på vejen. Bedst som man tror, at alt er fryd og gammen, og at Manchester United er forbi krisen, så skal der nok komme masser af bump på vejen.

Seks ud af de seneste 10 opgør mellem de to klubber er endt uafgjort, og med usikkerheden omkring Manchester United, så er det ikke urealistisk at vi får endnu ét X til samlingen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
4,10
Uafgjort
Gå til Unibet *


Southampton – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Southampton står noteret for fire point efter de første tre kampe, hvilket rækker til en 11. plads i Premier League.

  • Manchester United vandt sæsonens første kamp senest mod Liverpool, og har tre point på en 14. plads.

  • Marcus Rashford og Jadon Sancho, som scorede senest mod Liverpool, er Manchester Uniteds topscorere med ét mål hver.

  • Che Adams er noteret for to mål i sæsonen, hvilket er flest af alle i Southampton.

  • Sæsonens to møder i sidste sæson endte begge 1-1.


Expected Goals: Southampton vs. Manchester United de seneste tre kampe:

SouthamptonResultatxGManchester UnitedResultatxG
Cambridge – Southampton(0-3) 0,37 – 3,73Manchester United – Liverpool(2-1) 1,46 – 2,28
Leicester – Southampton(1-2) 0,27 – 0,70Brentford – Manchester United(4-0) 1,75 – 0,84
Southampton – Leeds(2-2)1,63 – 1,77Manchester United – Brighton(1-2) 1,03 – 2,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton – Manchester United?

Southampton – Manchester United spilles lørdag den 27. august 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Southampton – Manchester United?

Southampton – Manchester United spilles på St. Mary’s Stadium i Southampton.

Skriv første kommentar

Skriv et svar