18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton – Leicester: Odds og optakt den 1. december 2021

Leicester skal onsdag se om de kan følge op på weekendens sejr over Watford. (Foto: Bildbyrån)
Leicester skal onsdag se om de kan følge op på weekendens sejr over Watford. (Foto: Bildbyrån)

Hverken Southampton eller Leicester har imponeret synderligt indtil videre i denne sæson. Hjemmeholdet kommer til kampen med to nederlag i streg, mens Leicester skal se om de kan bygge videre på weekendens sejr over Watford. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton – Leicester. Der er kampstart onsdag d. 1. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Southampton – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: St. Mary’s Stadium, Southampton
Vejret: 4° og hård vind

Optakt til Southampton – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Bedst som man troede, at Southampton endelig var ved at få lidt gang i sæsonen, så blev de i forrige weekend besejret af ligaens bundprop fra Norwich. Det nederlag blev fulgt op af en 4-0 røvfuld på Anfield i lørdags, og dermed er Southampton blevet sat lidt tilbage efter en ellers flot periode med 10 point i fire kampe. Fra midten af oktober til starten af november blev det til tre sejre og en uafgjort i fire kampe for Southampton, som besejrede Leeds, Watford og Aston Villa, og delte i porten med Burnley. Jovel det var ikke ligaens mest prominente mandskaber de fik point imod, men det skal ikke tage noget fra den fine pointhøst. Hasenhuttls mandskab har ikke imponeret synderligt i denne sæson, og frister i skrivende stund en tilværelse i den nederste halvdel af rækken. Southampton vil gerne presse højt, og stå højt, men indtil videre kaster den taktik altså hverken særlig mange point eller mål af sig. Hjemmeholdet har kun scoret elleve mål i de første tretten kampe, kun Norwich har scoret færre.

Leicester har været et ganske skuffende bekendtskab i denne sæson, hvor præstationerne og de dertilhørende resultater har været alt for svingende. Til deres forsvar, så har de været ekstremt hårdt ramt af skader indtil videre i sæsonen, som foruden Premier League, også har budt på Europa League-kampe i midtugen. Efterhånden virker det dog som om, at det værste er bag dem. James Justin og Tielemans er snart tilbage i omdrejninger, og så er kun Fofana og Pereira tilbage på skadesbænken. James Maddison virker til at nærme sig sit topniveau igen, i hvert fald var han varm i weekendens sejr over Watford, hvor han åbnede ballet med en scoring og siden bidrog med to assist til altid målfarlige Jamie Vardy. Kvaliteten i Leicester-truppen er langt højere end de har vist hidtil, og med færre spillere på fraværslisten end tidligere på sæsonen, så kigger Brendan Rodgers mandskab måske ind i lysere tider.


Southampton:

  • Jack Stephens (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ibrahima Diallo (Kant, Fast) – Tvivlsom


Leicester:

  • James Justin (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Youri Tielemans (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ricardo Pereira (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Southampton forventet startopstilling:  McCarthy; Livramento, Salisu, Bednarek, Walker-Peters; Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Adams, A. Armstrong

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Castagne, Evans, Soyuncu, Thomas; Ndidi, Soumare; Lookman, Maddison, Barnes; Vardy


Odds på Southampton – Leicester

Bookmakerne har størst tiltro til Southampton i dette opgør.


Odds-forslag: Southampton har ikke niveau til mere…

Hverken Southampton eller Leicester fremstår knivskarpe indtil videre i denne sæson, begge klubber kan kigge tilbage på alt for svingende præstationer, samt en skuffende placering i rækken. Southampton ligger nummer 15, og kan lynhurtigt blive en del af nedrykningskampen, hvis ikke resultaterne begynder at flaske sig i lidt højere grad. Leicester indtager en skuffende 10.plads, som ikke lever op til deres målsætninger om, at spille med i top-6/top-4.

Hvad kan vi så forvente onsdag aften, når de to svingende mandskaber skal i direkte duel? Southampton er blevet gjort til favoritter af bookmakerne, og måske også lidt for store favoritter til min smag. Hjemmeholdet har skuffet indtil videre, men spørgsmålet er, om de overhovedet har kvaliteterne til at gøre det bedre? Truppen ser svækket ud i forhold til sidste sæson, og det står temmelig klart med blot elleve mål i tretten kampe, at de mangler Danny Ings’ mål. Leicester har også skuffet, men her er potentialet i truppen altså til mere. Maddison virker til at være oppe i gear igen, og når han er det, så udgør han en dødsensfarlig trio i front med Barnes og Vardy. Southampton ynder at presse højt og stå højt, og det er en ganske risikabel taktik mod et hold som Leicester, som spiller hurtig og direkte fodbold. Southampton kommer fra to nederlag i træk, mens Leicester har vundet de seneste to – det bliver til tre på stribe for begge mandskaber her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,0
Leicester vinder
Gå til Unibet *


Southampton – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

  • Southampton er på tabellens 15. plads med 14 point. Statistikken lyder på 3-5-5 og 11:18.

  • Leicester er nummer 10 med 18 point, en statistik på 5-3-5 og en målscore på 20:23.

  • Fire forskellige spillere har hver scoret 2 gange for Southampton FC, og det rækker til at være holdets delte topscorere. Æren tilfalder Che Adams, Armando Broja, James Ward-Prowse og Adam Armstrong.

  • Jamie Vardy er selvfølgelig topscorer hos Leicester. Den engelske Duracell-kanin står noteret for ni ligamål.

  • I sidste sæson endte dette opgør med 1-1, mens Leicester på hjemmebane vandt med 2-0.


Expected Goals: Southampton vs. Leicester de seneste tre kampe:

SouthamptonResultatxGLeicesterResultatxG
Liverpool – Southampton(4-0)2,98 – 1,06Leicester – Watford(4-2)2,45 – 2,74 
Norwich City – Southampton (2-1)0,75 – 1,12 Leicester – Legia Warszawa(3-1)1,56 – 1,83 
Southampton – Aston Villa(1-0)1,15 – 0,94 Leicester – Chelsea(0-3) 0,21 – 2 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton – Leicester?

Southampton – Leicester spilles onsdag 1. december 20:30.

Hvor spilles Southampton – Leicester?

Southampton – Leicester spilles på St. Mary’s Stadium i Southampton

Skriv første kommentar

Skriv et svar