18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton FC – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 28. december 2021

Tottenham Hotspur er i fremragende ligaform, men er det mon nok til at slå Southampton FC tirsdag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag eftermiddag skal både Southampton FC og Tottenham Hotspur bygge videre på fine præstationer Boxing Day, hvor Southampton FC på udebane slog West Ham United, mens gæsterne fra Tottenham Hotspur bankede Crystal Palace 3:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton FC – Tottenham Hotspur. Der er kampstart tirsdag d. 28. december 2021 kl. 16:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Southampton FC – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: St. Mary’s Stadium, Southampton
Vejret: 11° og frisk vind

Optakt til Southampton FC – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Southampton FC havde spillet seks kampe uden sejr, før de Boxing Day slog West Ham United i London med 3:2. Nu kan de i stedet sige, de blot har ét nederlag i de seneste fem kampe, for det hedder én sejr, tre uafgjorte og blot ét nederlag til træner Ralph Hasenhüttl og hans flok. Ydermere kan de glæde sig over, at de seneste fem hjemmekampe har givet to sejre og tre uafgjorte. De er aktuelt på 14. pladsen i tabellen, men det er tæt i midten, og tre point kan sende dem helt op i rækkens bedste halvdel.  

Seneste sæson blev det dog ikke engang til ét point i de to indbyrdes møder med Tottenham Hotspur, for begge møder blev tabt med samlet 7:3. De foregående fire indbyrdes møder på St. Mary’s var det dog endt med to hjemmesejre og to uafgjorte, så måske er sejren ikke helt så langt væk for værterne. Keeper McCarthy er stadig ude her, og tre mand – Jack Stephens, Nathan Tella og Lyanco – er ude med COVID-19. Det er sådan set ikke et stort savn, for de er ikke faste startere, så det værste er frygten og risikoen for, de har fået smittet andre på holdet. 

Dén slags kender de alt til hos Tottenham Hotspur, der har fået udsat et par kampe på grund af den irriterende virus. Men med den imponerende sejr 2. juledag mod Crystal Palace er de nu på seks ligakampe med træner Antonio Conte på sidelinjen, og den iltre italiener har endnu ikke prøvet at tabe i ligaen med Tottenham Hotspur.

Faktisk er hans eneste nederlag som Tottenham Hotspur-træner to kampe i Europa Conference League, og måske er han i virkeligheden ret tilfreds med ikke at skulle spilde tid og kræfter på at rejse rundt til kampe i den lavest rangerede europæiske turnering. 

De er uden forsvarsspiller Romeo og midtbanemanden Ryan Sessegnon med skader, mens unge Dane Scarlett formentlig stadig sidder ude med COVID-19. Men i seneste sæsons to møder med Southampton FC stod Son Heung-Min for fem af de i alt syv mål, Tottenham Hotspur scorede, og sydkoreaneren kan endnu engang blive en ordentlig mundfuld sammen med Harry Kane, der efterhånden og langt om længe ligner en prinsesse, der er færdig med at holde vejret, til han får sin vilje.


Southampton FC:

  • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
  • Jack Stephens (Forsvar, Reserve) – COVID-19
  • Nathan Tella (Kant, Reserve) – COVID-19
  • Lyanco (Forsvar, Reserve) – COVID-19


Tottenham Hotspur:

  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Dane Scarlett (Angreb, Reserve) – COVID-19

Southampton FC forventet startopstilling: Forster; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Romeu; Redmond, Ward-Prowse, Elyounoussi, Walcott; Broja.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Dier, Tanganga; Emerson, Skipp, Højbjerg, Reguillon; Lucas, Son; Kane.


Odds på Southampton FC – Tottenham Hotspur

Gæsterne fra Tottenham Hotspur er bookmakernes favoritter ifølge oddsene.


Odds-forslag: Der lugter af mål på St. Mary’s Stadium på sydkysten

12 af de seneste 13 indbyrdes møder og fem af de seneste seks på St. Mary’s har haft begge hold på tavlen. Der er i alt scoret 37 mål i de seneste 10 indbyrdes opgør, som altså er godkendte 3,7 scoringer per kamp. 

Southampton FC har scoret i deres seneste fem hjemmekampe, og Tottenham Hotspur har også scoret i deres seneste fem kampe – som alle har været på hjemmebane – mens de i alt er på syv af deres seneste otte kampe, de har scoret i. 

Der falder mere end 2,5 mål i snit i begge holds kampe indtil nu, og med gæsternes aktuelle form in mente bliver de svære at tøjle for Southampton FC. Omvendt har gæsterne vist fremgang, og de må have taget meget selvtillid med fra sejren hos West Ham United, så det er let at forestille sig, de også kommer på tavlen her. Derfor ender anbefalingen her på, at begge hold kommer på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Southampton FC – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

  • Southampton FC er aktuelt på 14. pladsen i tabellen med 20 point efter 18 runder. 

  • Southampton FCs tal siger 4-8-6, mens deres målforskel er på 19:28.

  • Tottenham Hotspur indtager Premier Leagues 5. plads med 29 point for bare 16 kampe. 

  • Statistikken hos Tottenham Hotspur er 9-2-5 og 21:19.

  • Southampton FCs flittigst scorende spillere er James Ward-Prowse og Armando Broja, som har scoret hver 4 gange. 

  • Topscorer hos Tottenham Hotspur er Son Heung-Min med 8 sæsonmål.


Expected Goals: Southampton FC – Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Southampton FCResultatxGTottenham HotspurResultatxG
West Ham United – Southampton FC (2-3) 1,33 – 1,52Tottenham Hotspur – Crystal Palace (3-0) 2,83 – 0,31
Crystal Palace – Southampton FC (2-2) 1,07 – 0,69Tottenham Hotspur – West Ham United(2-1) 1,63 – 1,46
Arsenal FC – Southampton FC(3-0) 2,24 – 0,50 Tottenham Hotspur – Liverpool FC (2-2) 2,37 – 1,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton FC – Tottenham Hotspur?

Southampton FC – Tottenham Hotspur spilles tirsdag den 28. december 16:00.

Hvor spilles Southampton FC – Tottenham Hotspur?

Southampton FC – Tottenham Hotspur spilles på St. Mary’s Stadium i Southampton i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar