18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Southampton FC – Norwich City: Odds og optakt den 25. februar 2022

Nænner the Saints at banke kanariefuglene gule og grønne?

Southampton FC vandt senest 2:0 over Everton FC. Armstrong kan ikke tro, han har scoret. Men det havde han. (Foto: Bildbyrån)

Southampton FC tager fredag aften mod Premier Leagues bundhold Norwich City. Værterne er i en god stime med fire kampe uden nederlag mod meget stærk modstand, og med en sejr her vil de for alvor besegle ambitionerne om en plads i den bedste halvdel af tabellen. Gæsterne har blot to sejre i de seneste 13 ligakampe, og de har rækkens ringeste offensiv og næstmest gavmilde defensiv. Det er en skidt kombination. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton FC – Norwich City. Der er kampstart fredag d. 25. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Southampton FC – Norwich City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: St. Mary’s, Southampton
Vejret: 2° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Southampton
Norwich
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. februar 2022 21:00.

Optakt til Southampton FC – Norwich City: Skader, karantæner og startopstillinger

For 10 år siden var Southampton FC et smut helt nede i den tredjebedste engelske række, men de sikrede sig oprykning med det samme og skulle også kun bruge en sæson i Championship, før end de var tilbage i Premier League. Dér har de været fast inventar lige siden. Men de seneste fire sæsoner har de været i den ringeste halvdel, og med placeringer som nummer 15, 16 og 17 har de flirtet med nedrykning. 

Dét ser dog ud til at være et overstået kapitel i denne sæson. hvor træner Hassenhüttl har ført dem til en aktuel 10. plads med en stime på fire ubesejrede kampe mod de to Manchester-hold, Tottenham Hotspur og Everton FC. Det er absolut ikke ringe, og deres fire kampe efter denne byder på tre opgør med de tre nederste hold i tabellen ud over Norwich City. Det kan blive et gevaldigt løft, hvis Southampton FC formår at holde den fine form. 

Norwich City ligner i hvert fald ikke et mandskab, der har evnerne til at stoppe hjemmeholdet. Kanariefuglene fik en forfærdelig start på sæsonen med otte nederlag i deres første 10 kampe. To uafgjorte, som begge endte 0:0 og en score for de 10 kampe på 3:25. Siden er det blevet marginalt bedre, og de virker ikke helt så hovedløse efter ankomsten af Dean Smith, men der er stadig alt for langt mellem pointene, og der skal et mellemstort mirakel til, hvis de ikke skal ryge direkte retur til Championship igen. 

Southampton FC:

 • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
 • Lyanco Silveira Neves Vojnovic (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Romain Perraud (Back, Fast/Reserve) – Sygdom
 • Nathan Tella (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Norwich City:

 • Tim Krul (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Andrew Omobamidele (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jacob Sørensen (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Lukas Rupp (Midtbane, Fast/Reserve)- Tvivlsom
 • Adam Idah (Angreb, Fast) – Skadet

Southampton FC forventet startopstilling: Forster; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Broja, Adams.

Norwich City forventet startopstilling: Gunn; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; Gilmour, Normann, McLean; Sargent, Pukki, Rashica.


Odds på Southampton FC – Norwich City

Kampens odds viser en klar favoritværdighed til hjemmeholdet. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. februar 2022 21:00.


Odds-forslag: Som regel vinder Southampton FC, men det kan sagtens blive tæt

De to hold har mødtes otte gange på St. Mary’s i Premier League. Det er blevet til fem hjemmesejre og blot en enkelt sejr til Norwich City. Gæsterne kan måske varme sig en smule ved, at de vandt det omvendte opgør tilbage i november med 2:1. Det var første kamp i chefstolen for Dean Smith, der tog over efter den fyrede Daniel Farke. 

Men selv om Smith har fået det til at se en anelse mindre vakkelvornt ud hos gæsterne, virker de stadig milevidt fra at være en opgave for Southampton FC i deres nuværende udgave. De er vokset ind i en rolle, der gør dem mere modne, mere rolige i kampene og også mere kyniske. De har gjort det godt mod en stribe stærke modstandere senest, og nu skal de vise, at de kan tage det stærke spil med videre mod knap så kompetente hold og hapse pointene der også. 

Dét tror anbefalingen på, Southampton FC både kan og gør i denne kamp. Fire af de seneste seks indbyrdes opgør er endt med sejre på præcis ét mål og en femte endte uafgjort, så de spiller sædvanligvis tætte opgør. Derfor holder anbefalingen sig til den rene sejr til hjemmeholdet fredag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
1,57
Southampton FC
Gå til Cashpoint *


Southampton FC – Norwich City: Statistik, topscorer og H2H

 • Southampton FC er på 10. pladsen i Premier League med 32 point efter 25 kampe. 

 • Southampton FCs statistik er 7-11-7 med scoren 32:37.

 • Gæsterne fra Norwich City er igen sidst i tabellen med 17 point efter 25 runder.

 • Tallene for Norwich City lyder på 4-5-16, mens deres måldifference er 15:53.

 • 3 mand deler topscorerpladsen hos Southampton FC. James Ward-Prowse, Che Adams og Armando Broja har scoret hver 6 gange. 

 • Norwich Citys topscorer er Teemu Pukki, der er noteret for 6 pletskud. 


Expected Goals: Southampton FC – Norwich City – de seneste tre kampe

Southampton FCResultatxGNorwich CityResultatxG
Southampton FC – Everton FC(2-0)2,89 – 0,36Liverpool FC – Norwich City(3-1)3,12 – 0,55 
Manchester United – Southampton FC(1-1)1,87 – 0,81Norwich City – Manchester City(0-4)0,92 – 5,49 
Tottenham Hotspur – Southampton FC(2-3)1,38 – 2,22 Norwich City – Crystal Palace  (1-1)0,26 – 1,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton FC – Norwich City?

Southampton FC – Norwich City spilles fredag den 25. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Southampton FC – Norwich City?

Southampton FC – Norwich City spilles på St. Mary’s i Southampton i England.

Skriv et svar