18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton FC – Brentford FC: Odds og optakt den 11. januar 2022

Mads Roerslev og Brentford FC er tirsdag aften på besøg hos Southampton FC. (Foto: Bildbyrån)

Der er henholdsvis 10 og 12 points afstand til nedrykningspladserne for de to hold, når Southampton FC og Brentford FC mødes tirsdag aften på St. Mary’s på sydkysten. Værterne har spillet fire kampe uden at tabe, mens gæsterne kommer på ryggen af to sejre. Det kan blive en ganske fornøjelig affære. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton FC – Brentford FC. Der er kampstart tirsdag d. 11. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Southampton FC – Brentford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: St. Mary’s Stadium, Southampton
Vejret: 9° og svag vind


Optakt til Southampton FC – Brentford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der måtte forlængelse til, da Southampton FC i lørdags kæmpede sig forbi walisiske Swansea i FA Cuppen. 1:1 i ordinær tid betød ekstra 30 minutter, og dem benyttede Southampton FC til at vinde samlet 3:2 efter at være kommet bagud i begyndelsen af forlængelsen. Så skulle man jo tro, armene var højt i vejret, men træner Hasenhüttl er noget mere afdæmpet. 

“Hver dag, når jeg møder ind, er det et lotteri, hvor mange vi har til rådighed, og om nogen er testet positive. Vi må tage det en kamp af gangen”, siger han, og det er jo en fornuftig livsfilosofi, men trods alt noget nedslående oven på at have slået sig til FA Cuppens 4. runde, hvor de i øvrigt møder Coventry City fra midten af Championship.

I ligaen har Southampton ikke tabt de seneste tre kampe men to af dem er endt uafgjort. Her er de uden både keeper McCarthy og de to back, Livramento og Walker-Peters, men hey; måske vinder de alligevel i lotteriet tirsdag morgen, hvem ved?

Et hold, der ser ud til at have gode vinderchancer i det lotteri, der går ud på at blive i Premier League efter en oprykning, er Brentford FC. Træner Thomas Frank har nu overstået første halvdel af sæsonen, og holdet er placeret med 12 points afstand til nedrykningszonen. To sejre i de seneste fire kampe holder dem på tryg afstand af det værste snavs, og i lørdags var de i FA Cuppen på en overskuelig opgave, da de ude slog Port Vale fra League 2 med 4:1.

Frank Onyeka er rejst til de afrikanske mesterskaber, mens de stadig må undvære keeper Raya, Zanka Jørgensen i midterforsvaret og yderligere et par reserver. Brentford F  kan til gengæld glæde sig over, at deres to seneste besøg på St. Mary’s har givet sejre. Begge i Carabao Cuppen i henholdsvis 2010 og 2020, hvor de begge gange vandt 2:0. 

Southampton FC:

  • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
  • Valentino Livramento (Back, Fast) – Skadet
  • Kyle Walker-Peters (Back, Fast) – Sygdom/COVID-19
  • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Moussa Djenepo (Kant, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations

Brentford FC:

  • David Raya (Mål, Fast) – Skadet
  • Mathias Jørgensen (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Julian Jeanvier (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Charlie Goode (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Rico Henry (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Frank Onyeka (Midtbane, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Joshua Dasilva (Midtbane, Reserve) – Skadet

Southampton FC forventet startopstilling: Forster; Valery, Bednarek, Salisu, Perraud; Romeu; Redmond, Ward-Prowse, Elyounoussi, Walcott; Broja.

Brentford FC forventet startopstilling: Fernandez; Sørensen, Jansson, Pinnock; Roerslev, Baptiste, Nørgaard, Jensen, Canos; Mbeumo, Toney.


Odds på Southampton FC – Brentford FC

Oddsene peger på hjemmesejr som det mest sandsynlige udfald. 


Odds-forslag: Fremgang i form og mål i sigte

Siden 2005 har de to mandskaber mødtes syv gange i betydende kampe og i en enkelt testkamp. Det er endnu ikke lykkedes for holdet på hjemmebane at vinde. Lægger vi det sammen med værternes trang til uafgjorte kampe, som har givet dem remis i ni af sæsonens 19 kampe, ligner det i hvert fald en tæt kamp. 

Ingen af holdene tordner for alvor mål ind på samlebånd med 20 styk til Southampton FC og 23 til Brentford FC i begges foreløbige 19 kampe. Til gengæld har Southampton FC set begge hold på tavlen i seks af deres seneste syv kampe – og i de fire seneste, mens Brentford FC måske også er gået i gang med sådan en stime med scoringer til begge mandskaber i deres to seneste opgør – og fire af de seneste syv. 

Southampton FC har blot tabt én af deres ni hjemmekampe i sæsonen, men Brentford FC er også på blot tre nederlag i deres ni kampe på fremmed græs. Anbefalingen er lidt i vildrede med, hvem der løber med pointene her, men vi tør godt gå med, at der bliver scoret i begge ender. Begge hold virker i en periode med åbne kampe og rigeligt med scoringer – Brentford FC med seks i deres seneste to, mens værterne er på ni mål i deres seneste fire kampe, hvis vi tæller forlængelse med, og det gør vi så. Derfor er buddet, at begge hold kommer på tavlen tirsdag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,83
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Southampton FC – Brentford FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Southampton FC er netop nu på 14. pladsen i Premier League med 21 point for 19 kampe. 

  • Tallene for Southampton FC siger 4-9-6 og 20:29.

  • Brentford FC indtager 12. pladsen med 23 point efter 19 runder. 

  • Brentford FCs statistik lyder på 6-5-8, mens deres måltotal er 23:26.

  • James Ward-Prowse er Southampton FC topscorer med foreløbig 5 sæsonmål.

  • Hos Brentford FC er det igen Ivan Toney, som har scoret mest, og han er noteret for 4 træffere.


Expected Goals: Southampton FC vs. Brentford FC – de seneste tre kampe

Southampton FCResultatxGBrentford FCResultatxG
Swansea – Southampton FC(2-3) 1,45 – 1,27Port Vale – Brentford FC(1-4) 0,88 – 4,70
Southampton FC – Tottenham Hotspur (1-1)0,40 – 2,21Brentford FC – Aston Villa FC (2-1)1,36 – 1,25 
West Ham United – Southampton FC (2-3) 1,33 – 1,52Brentford FC – Manchester City (0-1)0,33 – 0,91
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton FC – Brentford FC?

Southampton FC – Brentford FC spilles tirsdag den 11. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Southampton FC – Brentford FC?

Southampton FC – Brentford FC spilles på St. Mary’s Stadium i Southampton i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar