18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Southampton FC – Aston Villa FC: Odds og optakt den 5. november 2021

Foto: Bildbyrån

Southampton FC tager fredag aften mod Aston Villa FC i et møde mellem to mandskaber, der ligger ubekvemt tæt på nedrykningszonen i tabellen som henholdsvis nummer 14 og 15. Værterne er ubesejrede i deres tre seneste ligakampe, mens gæsterne er uden sejr i deres seneste fire. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton FC – Aston Villa FC. Der er kampstart fredag d. 5. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Southampton FC – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: St. Mary’s, Southampton
Vejret: 8° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 12:33.

Optakt til Southampton FC – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Southampton FC kom skidt fra land i årets Premier League. Fire nederlag og tre uafgjorte i de første syv kampe, men klubben holdt fast i manager Hassenhüttl, og måske er det derfor, resultaterne så småt er ved at indfinde sig. De seneste tre kampe er det blevet til to sejre og en uafgjort mod Burnley FC. Sejren har været på 1:0 og over andre bundhold, men det har givet point, selvtillid og tro på tingene. Og nu møder de igen et mandskab, der er under dem i tabellen, når et kriseramt Aston Villa FC kommer på besøg på St. Mary’s. 

Værterne på sydkysten har tvivl om angriber Armando Broja, men forventningen er trods alt, han når at blive klar, og i så fald er eneste fravær forsvarsmanden Jack Stephens, der har været ude i en rum tid efterhånden. Endnu en sejr til Southampton FC vil sende holdet rakt mod midten af tabellen og lægge lidt mere betryggende afstand til bunden. 

Endnu et nederlag vil til gengæld være rigtig skidt nyt for Aston Villa FC og måske særligt for manager Dean Smith, som på rygtebørsen er meget tæt på at blive skiftet ud med den tidligere AS Roma-træner Paulo Fonseca. Holdet nåede lige at få armene i vejret med sejr på Old Trafford som sidste gerning i september, men oktober har været en rædselsmåned med fire nederlag på stribe. De har selv scoret hæderlige fem mål, men der er fløjet 12 kasser den modsatte vej, og dermed er holdet altså nu bare tre point fra en nedrykningsplads og á point med de to mandskaber mellem dem og den kritiske zone. 

Gæsternes skadesliste ser noget mere kompliceret ud end Southampton FCs. De må undvære Konsa fra forsvaret, Ramsey på midten og Ings i front. Det er noget af et riv i selve stammen på holdet. Samtidig er kantspiller Trezeguet stadig ude, mens det er tvivlsomt, om Traore og Bidace, som også er kantfolk kan være med. Aston Villa FC har tabt fire af deres fem udekampe i sæsonen, og det var altså kun Old Trafford, de var i stand til at hente point på indtil videre. Løber de ind i endnu et nederlag, er det temmelig sikkert farvel til Dean Smith i trænersædet, og selv med et enkelt point er der risiko for, han ryger på porten. 

Southampton FC:

 • Jack Stephens (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Armando Broja (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa FC:

 • Ezri Konsa (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Morgan Sanson (Midtbane, Reserve) – Syg
 • Jacob Ramsey (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jaden Philogene-Bidace (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Trezeguet (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bertrand Traore (kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Danny Ings (Angreb, Fast) – COVID-19

Southampton FC forventet startopstilling: Foster; Valery, Lyanco, Salisu, Perraud; Walcott, Diallo, Romeu, Tella; Adams, Redmond.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Konsa, Tuanzebe, Mings; Cash, McGinn, Luiz, Targett; Buendia; Ings, Watkins.


Odds på Southampton FC – Aston Villa FC

Oddsene peger på en svag favoritværdighed til hjemmeholdet.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Solide Southampton slår viljeløse Villa

Ganske vist kom Southampton FC gennem sæsonens første syv ligakampe uden at vinde, men de står trods alt efter 10 runder stadig med bare tre nederlag, som kom hjemme mod Wolverhampton Wanderers (eneste hjemmenederlag) og ude mod Everton FC og Chelsea FC. Det er måske slet ikke så skidt, og med to gange 1:0 i deres seneste tre kampe har de også vist ny soliditet i defensiven.

Selv om Aston Villa FC har en absolut kapabel offensiv med Buendia, Ings og Watkins, så nytter det ikke, at de tre skaber chancer og scorer mål, når forsvaret lukker endnu flere kasser ind. De har lukket knap 2 mål ind i deres første 10 kampe, men det dækker over tre gange rent bur i deres sejre, mens de i fem af deres seks nederlag har lukket mindst tre mål ind. 

Her får Aston Villa Fc næppe et stort nederlag, men det er nu ganske sandsynligt, at de må efterlade pointene på sydkysten, for værterne er i bedring og kigger op i tabellen, mens Aston Villa FC mest kigger mod nedrykningsstregen, sørgmodigt ser op på måltavlen og formentligt ængsteligt kigger mod døren for at se, om træner Smith er på vej ud. Det her bliver en hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,10
Southampton FC
Gå til Bwin *


Southampton FC – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Southampton FC er på 14. pladsen i tabellen med 11 point efter 10 runder. 

 • Southampton FCs statistik lyder på 2-5-3 med scoren 9:12.

 • Gæsterne fra Aston Villa FC er et hak længere ned i stillingen på 15. pladsen med 10 point efter 10 runder. 

 • Tallene for Aston Villa FC er 3-1-6, og deres målforskel er 14:19.

 • Hos Southampton FC er James Ward-Prowse og Armando Broja delte topscorere med hver 2 mål.

 • Aston Villa FCs topscorer er Danny Ings, der har scoret 3 gange i sæsonen. 


Expected Goals: Southampton FC vs. Aston Villa FC de seneste tre kampe:

Southampton FCResultatxGAston Villa FCResultatxG
Watford FC – Southampton FC
(0-1) 0,52 – 1,79 Aston Villa FC – West Ham United
(1-4)0,68 – 2,53 
Chelsea FC – Southampton FC
(2-1) 1,20 – 2,09 Arsenal FC – Aston Villa FC
(3-1)3,83 – 0,68
Southampton FC – Burnley FC
(2-2)  1,55 – 0,75Aston Villa FC – Wolverhampton Wanderers
(2-3)0,95 – 1,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar