18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Southampton – Crystal Palace: Odds og optakt den 11. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Southampton tager hjemme på Saint Mary’s Stadium mod Crystal Palace. Mens gæsterne matematisk er sikrede en sæson mere i Premier League, er Southampton i skrivende stund før Fulham-Burnley mandag aften stadig ikke definitivt sikre på at overleve. Men det kan de blive med sejr i dette opgør. Altså en kamp med tydelig motivationsforskel. Indtil videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton – Crystal Palace. Der er kampstart tirsdag d. 11. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Southampton – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley
Stadion: Saint Mary’s Stadium, Southampton
Vejret: 10° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Southampton
Crystal Palace
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 21:23.


Optakt til Southampton – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre sejre siden nytår i ligaen er det blevet til for Southampton. I 18 kampe. De seneste fire kampe har budt på tre nederlag og en uafgjort. Hvis de føler sig pressede over ikke at være matematisk sikre endnu, skjuler de det godt. Og det skal da også gå meget galt, hvis de skal ende i klammeri med nedrykningsstregen. 

Siden nederlaget i FA Cup-semifinalen mod Leicester City har Southampton været mentalt på sommerferie. Der er ikke mere at spille for i sæsonen. Holdet har ført tabellen, tabt 9-0 endnu engang, flirtet med nedrykning og været i en FA Cup-semifinale på Wembley. Det er om ikke andet en mindeværdig sæson, de har været igennem. Kan de mon motivere sig selv til et bette sidste nøk og hente sejren her, så de selv afgør deres skæbne? 

Det har Crystal Palace i hvert fald gjort. Motiveret sig selv. Siden nytår har de hentet dobbelt så mange point som Southampton, og det er blevet belønnet med en 13. plads i tryg og sikker afstand af bunden. I stedet for et FA Cup-eventyr blev det til nederlag i 3. runde mod Wolverhampton, men til gengæld har Crystal Palace så ikke tabt en kamp 9-0. Men de tabte dog 7-0 på hjemmebane i december, da de havde besøg af Liverpool. 

Deres seneste seks kampe har givet sejre over West Bromwich og Sheffield United, mens de spillede uafgjort mod Everton. Resten er nederlag til Chelsea, Leicester City og Manchester City. Det er der vist ikke noget at indvende mod. Det er et klassisk Roy Hodgson-mandskab. Stabilt. Pålideligt. Slår holdene på eget niveau eller under. Men skaber sjældent kæmpe overraskelser med en stime sejre mod topholdene. Det er den slags, overlevelse sæson efter sæson er skabt af. Stærkt arbejde. 

Southampton:

 • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
 • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Oriol Romeu (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Danny Ings (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Crystal Palace:

 • Mamadou Sakho (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Connor Wickham (Angreb, Reserve) – Skadet

Southampton forventet startopstilling: Foster; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Salisu; Armstrong, Diallo, Ward-Prowse, Djenepo; Redmond, Adams.

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyaté, Dann, Van Aanholt; Eze, Milivojevic, Schlupp; Ayew, Benteke, Zaha.


Odds på Southampton – Crystal Palace

Oddsene peger på hjemmesejr som det mest sandsynlige udfald her. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Betfair
2.30 3.10 2.90
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 21:23.


Odds-forslag: Mål i begge ender

Southampton kigger langt efter topscorer Danny Ings, som er tvivlsom til opgøret, og ham kan de dårligt undvære. Men hvis han er med, har de fine muligheder for at hente en sjælden sejr. Seks af de otte seneste kampe har budt på mindst tre mål, mens begge hold har været ved fadet og scoret i fem af de samme otte kampe. 

For Crystal Palace gælder noget lignende. Fire af de seneste syv kampe har indeholdt højst to scoringer, mens fire af syv har set begge hold score. Topscorer Wilfried Zaha har bare scoret én gang i de seneste 14 kampe, og holdet har scoret ét mål i snit i de seneste syv kampe. 

De seneste 15 indbyrdes opgør i alle turneringer ude og hjemme har givet syv sejre til Southampton og seks sejre til Crystal Palace, mens altså to er endt uafgjort. Seks af de seneste syv møder i Southampton har set begge hold score mindst én gang hver, og det gør de også i denne kamp. Anbefalingen er, at begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


Southampton – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

 • Southampton er nummer 16 i Premier League med 37 point efter 34 kampe.

 • Værternes statistik er 10-7-17 og scoren 41:61.

 • Crystal Palace indtager tabellens 13. plads og har 41 point efter 34 kampe.

 • Tallene for gæsterne er 11-8-15 med målscoren 36:56. 

 • Hos hjemmeholdet er det Danny Ings, der flest gange har sat måltavlen i bevægelse med 10 træffere. 

 • Crystal Palaces topscorer, Wilfried Zaha, har også nettet 10 gange i sæsonens løb. 


Expected Goals: Southampton – Crystal Palace – de seneste tre kampe

SouthamptonResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Liverpool – Southampton(2-0)2,47 – 1,09Sheffield United – Crystal Palace(0-2)0,79 – 1,61
Southampton – Leicester City(1-1)1,10 – 1,51Crystal Palace – Manchester City(0-2)0,82 – 2,57
Tottenham – Southampton(2-1)2,11 – 1,60Leicester City – Crystal Palace(2-1)1,44 – 0,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar