18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton – Brentford: Odds og optakt den 18. december 2021

Hasenhuttl og Southampton er uden sejr i de seneste seks kampe. Kommer de tilbage på sporet lørdag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)
Hasenhuttl og Southampton er uden sejr i de seneste seks kampe. Kommer de tilbage på sporet lørdag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)

Det blev kun til et enkelt point for Southampton i onsdagens opgør mod Crystal Palace, den sjette Premier League-kamp i træk for hjemmeholdet uden sejr. Lykkedes det endelig Hasenhuttl og co. at snuppe 3 point her mod Brentford? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton – Brentford. Der er kampstart lørdag den 18. december 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Southampton – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: St. Marys Stadium, Southampton
Vejret: 10° og let vind

Optakt til Southampton – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Southampton kæmper lidt med både spil og resultater for tiden. Onsdagens 2-2’er mod Crystal Palace var isoleret set ikke et så dårligt resultat, men faktum er, at Hasenhuttl og co. er uden sejr i de seneste seks Premier League-kampe. Et af problemerne hos hjemmeholdet er, at de har haft svært ved at snøre sækken, når de ellers har været på vej mod 3 point. Således er de fire seneste x’er i Premier League kommet efter at Southampton ellers har ført kampen. Aktuelt er der 6 point ned til Burnley under stregen, som dog har to kampe i hånden i forhold til Southampton. Der er fortsat problemer på målmandsposten, hvor tredjevalget Caballero igen kommer til at indtage grønsværen. Offensivt mangler Che Adams og Adam Armstrong formentlig også igen.

Brentford skulle have været i aktion tirsdag aften mod Manchester United, men pga. den tiltagende smitte i England blev kampen udsat. Torsdag har Thomas Frank ytret ønske om at hele denne Premier League-runde bliver udsat, så alle klubber kan få bugt med smitten. Hos Brentford er tretten personer på tværs af stab og spillere ramt, det vides endnu ikke hvilke spillere, som der er tale om. Thomas Frank og Brentford trak sig sejrrigt ud af oprykker-duellen med Watford i fredags. Danskerklubben var ellers nede med 1-0 med 5 minutter tilbage, men med sene scoringer af Jansson og Mbeumo lykkedes det alligevel at hive en 2-1 sejr i land. Fremragende resultat for Brentford, som lagde afstand til stort set alle de hold, som ligger under dem i tabellen. Det bliver spændende at se om danskerklubben kan fortsætte de fine takter i dette opgør, meget afhænger pt. af hvilke spillere, som er smittet og dermed ikke kommer i aktion.


Southampton:

  • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
  • Fraser Forster (Mål, Reserve) – Skadet
  • Adam Armstrong (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Che Adams (Angreb, Fast) – Skadet


Brentford:

  • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mathias Zanka (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Josh Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • David Raya (Målmand, Fast) – Skadet

Southampton forventet startopstilling: Caballero; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Tella; Broja, Walcott.

Brentford forventet startopstilling: Fernandez; Goode, Jansson, Pinnock; Canos, Jensen, Norgaard, Baptiste, Henry; Mbeumo, Toney


Odds på Southampton – Brentford

Southampton er bookmakernes favorit ifølge oddsene på kampen.


Odds-forslag: Hasenhuttl og co. skal ud og jagte!

Spørgsmålstegnene til weekendens Premier League-kampe er mange. Hver dag popper friske meldinger op om coronasmittede spillere, så flere kampe er i fare for at blive udsat, mens dem som bliver spillet formentlig også vil være påvirket af fravær. Brentford skulle eftersigende være hårdt ramt, men endnu er det uvist hvilke spillere, der er tale om, og derfor er dette opgør umiddelbart også lidt svært at spå om.

Southampton skal til at vinde nogle fodboldkampe igen, hvis ikke de skal blive fedtet fuldkommen ind i nedrykningsstriden, så i en hjemmekamp mod oprykkerne fra Brentford skal der gås benhårdt efter 3 point. Brentford vil også være motiverede forud for dette opgør, for endnu engang er der mulighed for at ligge afstand til et hold i den nederste del af rækken. Lidt i stil med Southamptons kamp mod Crystal Palace i onsdags, så forestiller jeg mig et livligt opgør. Southampton skal jagte sejren, og det vil forhåbentlig give liv, nerve og mål til dette opgør. Anbefalingen lyder på en målrig duel.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Southampton – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

  • Southampton indtager i skrivende stund 15. pladsen i Premier League med 17 point. Deres statistik er på 3-8-6 og målscoren 16:26.

  • Gæsterne fra Brentford er på 12. pladsen med 20 point, men har spillet en kamp færre end Southampton. Statistikken er på 5-5-6 og målscoren 21:22.

  • Armando Broja var på pletten i onsdagens kamp mod Crystal Palace med sin fjerde sæsontræffer, som er nok til at gøre ham til klubbens topscorer.

  • Ivan Toney er topscorer hos Brentford, ligeledes med fire træffere.

  • Sidst de to klubber krydsede klinger var i sidste sæsons Carabao Cup, hvor Brentford vandt 2-0 på udebane. Ved den lejlighed stod Christian Nørgaard for åbningsmålet.


Expected Goals: Southampton vs. Brentford de seneste tre kampe:

SouthamptonResultatxGBrentfordResultatxG
Crystal Palace – Southampton(2-2) 1,07 – 0,69Brentford – Watford(2-1)2,04 – 0,47 
Arsenal – Southampton (3-0)2,24 – 0,50 Leeds – Brentford(1-1)1,08 – 1,21
Southampton – Brighton(1-1)1,82 – 2,08 Tottenham – Brentford(2-0)1,68 – 0,17  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton – Brentford?

Southampton – Brentford spilles lørdag den 18. december 16:00.

Hvor spilles Southampton – Brentford?

Southampton – Brentford spilles på St. Marys Stadium

Skriv første kommentar

Skriv et svar