18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til udsatte Premier League kampe d. 10. marts 2022

Midtugen byder på kampe i Premier League med livsvigtige point på højkant for ikke mindst flere bundhold og interessante odds.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Norwich – Chelsea 2 (0-2)

Norwich havde absolut ingen medvind mod Brentford og tabte gyseren. Redningsaktionen på Carrow Road begynder så småt at se sort ud. Dog er der stadig kun fem point op til stregen, så helt umuligt er det ikke for kanariefuglene at redde sig. Det bliver næppe her. Chelsea vandt sikkert over Burnley forleden på en stærkt anden halvleg, og de havde især held med at få trukket Burnleys defensiv ud og komme på kanten af backsene i Burnleys 442. Vi kan forvente samme tilgang her. Chelsea har to kampe på tre dage idet genopståede Newcastle kigger forbi Stamford Bridge søndag. Vi må derfor forvente, at Tuchel ryster posen og roterer på holdet. Chelsea har vundet deres tre seneste kampe tilmed med rene lagner, men med X ved halv tid i alle tre kampe. Norwich går fra nederlag til nederlag og lukket mindst to mål ind i de seneste fire kampe. Jeg har vanskeligt ved at se det ændre sig her.

Sorgenfri spår: X/2 HT/FT til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Wolves – Watford X (0-0)

Jeg hørte forleden en i tv sige, at ansættelsen af Roy Hodgson endnu ikke har haft effekt. Det er en sandhed, der kan diskuteres. Det er korrekt, at Watford stadig er under stregen, men veteranens trademark – den stærke organisation er begyndt at slå igennem og Watfords udekampe med Hodgson på trænerbænken er således alle gået under 2,5 mål. Watfords fem seneste away kampe har de i øvrigt blot tabt en af, og der er samlet blot scoret fire mål, så vi skal næppe forvente mål galore her. Nu skal Watford så bare begynde at score og her skal ikke mindst Dennis tage ansvar. Hernandez glimrede med mål og assist mod Arsenal forleden og Hodgson vil håbe på mere fra ham.

Wolves er naturligvis favoritter, men der skal være værdi i at tro på Watford tager noget med hjem. Wolves har tabt tre i rap og er ifølge engelsk presse hårdt ramt af skader til back-positionerne og blev senest holdt fra fadet af Andersen og Crystal Palace. Wolves har ikke scoret i fem af de seneste syv hjemmekampe og fjerdepladsen fortoner sig med otte points afstand. Det ligner et X i min bog, men jeg vil ikke afvise en fræk udesejr.

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Southampton – Newcastle X (1-1)

Saints fik en over nallerne af Aston Villa forleden, men hjemme er Southampton en anden historie. Blot et nederlag er det blevet til i sæsonen.

Newcastle kravler stille og roligt op i tabellen og har endnu ikke tabt i år. De har syv point ned til nedrykning, men døjer også med skader før denne kamp.

I sejren forleden over Brighton nød Newcastle godt af Brightons defensive kvaler, men jeg ser ikke Southampton være ramt på samme måde her. Tværtimod opsatte på en reaktion efter nederlaget til Aston Villa mod et Newcastle-hold, der har to kampe på tre dage. Newcastle vil uden tvivl være tilfredse med et X, og spørgsmålet er så om ikke de kan holde værternes fornuftige presspil fra døren. Det skal bemærkes, at Southamptons tre seneste hjemmekampe er gået under 2,5 og med tanke for, at Newcastle ikke har brug for eventyr her, så er under 2,5 mål et fint spil.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Leeds – Aston Villa 2 (1-2)

To hold der er bedst frem i banen, tørner sammen her på Elland Road. Leeds’ ny træner Jesse Marsch fik en nogenlunde godkendt debut. Der var flere afslutninger og aggressivitet end på det seneste og pres. Det blev dog stadig til et nederlag til Leicester, og Leeds er i den grad inde i nedrykningsbilledet. Aston Villa tordnede frem over brættet og maste Southampton med 4-0, og Gerrard skal bygge på det resultat.

Marsch vil ligeledes kommandere sit hold frem i pres og høj kæde, og det bør for det første give en kamp med en del hjørnespark – kampe med Aston Villa snitter over 11 hjørne og kampe med Leeds lige under 10, men første kamp med Marsch så 15 flag. For det andet så vil der blive rum til Coutinho centralt i banen (hvis han starter), og med tanke for Leeds’ stadig er uden profiler som Philips, Cooper og Bamford, så tipper den til Villas fordel i min bog.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Lisbergs rundeoptakt til Europa League

Skriv et svar