18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til udsatte Premier League kampe d. 16-17. marts 2022

Midtugen har tre kampe på programmet, der alle rummer potentielt drama. Der er vigtige point på højkant og tiltalende odds i kikkerten.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Brighton – Tottenham 2 (0-2)

Brighton er stadig uden stopperen Webster og har tabt fem kampe i rap. Det er ikke kun et spørgsmål om en ramt defensiv, men en offensiv der ganske enkelt ikke scorer.

Tottenham tog med rette skuffede fra Old Trafford og har i det hele taget være millimeterpræcise i deres ustabilitet i ’22 med 7-0-8 til følge. Følger Spurs så igen op på et nederlag med en sejr? Well. Brighton har lukket mindst to mål ind i de seneste fem kampe mod Tottenhams stime med at score mindst to mål i de seneste tre kampe. Det ligner endnu en af de kampe, hvor Brighton i perioder af kampen spiller nydelig fodbold uden slutprodukt og går fra banen som tabere og umiddelbar fin værdi i 2-tallet.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,34 – SPIL HER >>*

Arsenal – Liverpool 2 (0-2)

Onsdag aften står den så meget på bold i tv! Der venter os en fed kamp her mellem to formstærke klubber. Arsenal har vundet ni af de seneste 11 ligakampe, og Liverpool har taget otte sejre i rap. Gæsterne kæmper for guldet, værterne for en CL-billet og alle vi andre kan bare læne os tilbage og nyde dramaet.

Liverpool har dog på det seneste haft et godt tag på Arsenal og holdt rene lagner i ikke færre end de seneste fem møder. Arsenal har stor gavn af Ødegaard, der mere og mere tager rollen som igangsætter, men Gunners mangler i min optik stadig en decideret klasseangriber til at tage livtag med hold af Liverpools kvalitet. Og så er der vel en oplagt advarsel til Xhaka til samlingen her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,31 – SPIL HER >>*

Everton – Newcastle 2 (0-1)

Newcastle led årets første liganederlag søndag på Stamford Bridge, men det er ingen skam at tabe på ’Broen’. Dette er uden tvivl en nøglekamp for begge klubber. Newcastle kan reelt med en sejr sige farvel til nedrykningsrisikoen idet de vil have hele 12 point ned til stregen. Samler de herefter lidt point hist og her er de home safe. Anderledes ser det ud for Everton, der er alvorligt truet af den førte nedrykning siden 1954. Everton har tabt otte af de seneste ni kampe og ikke scoret i de seneste fire. De mangler ganske enkelt en afløser for Calvert-Lewin. Han missede kampen mod Wolves pga. sygdom og er tvivlsom til mødet med Newcastle. Richarlison har sagt til Lampard, at han helst vil spille helt fremme, men for en spiller der også spiller 9’er pladsen af og til for Brasilien, så scorer han for sjældent. Og man får indtryk af, at han oftere spiller for sig selv end holdet i sine bestræbelser på et skifte til en større klub, hvis jeg skal være ærlig.

Newcastle ser anderledes solide ud. De drillede Chelsea frem til de døende minutter og har fordel af, at de kan vente på Everton rykker frem i terrænet. Newcastle vil leve fint med x’et, hvorfor de fra første minut kan trække kontrakniven. Jeg har virkelig svært ved at se Everton score, men kan sagtens se Newcastle lave en enkelt eller to. Howe har uden tvivl også bemærket, hvor let Everton blev bosset rundt af Wolves forleden. Det er bare at kopiere, og med tanke for Evertons dybe krise så er der altså gode odds derude på Newcastle får noget med hjem i en eller anden variant. Jeg spår 2-tallet her, men har Everton Calvert-Lewin til rådighed, så læner jeg mig mod x’et.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også Nicolai Lisbergs optakt til Mainz – Dortmund

Skriv et svar