18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til runde 26 i Premier League 24.-26. februar 2024

Efter en kaos-runde i sidste weekend satser vi på mere stabile præstationer i denne runde og som altid er vi ikke under dobbelt op i spilforslag blandt andet med sejre til Manchester United og Arsenal.

Søren Sorgenfris optakt til PL-runden.

(Foto: IMAGO / Sportimage)

Aston Villa – Nottingham Forest 1 (2-0)

Lørdag 24. februar kl. 16:00

Aston Villa har tabt to hjemmekampe i træk, og det er der altså ikke råd til i en så tæt kamp om fjerdepladsen. Nottingham Forest kæmper en hård kamp for at holde stregen på afstand, så forventer en identisk kamp med sidst de to hold mødtes på Villa Park.

Nottingham Forest gravede sig ned i en kamp, der så syv gule kort og endegyldigt Aston Villa som vinder.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 5,5 kort til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Manchester United – Fulham 1 (3-1)

Lørdag 24. februar kl. 16:00

Fulham kommer til Old Trafford som rækkens næstdårligste udehold. De er her tilmed uden karantæneramte, vigtige Palhinha.

Manchester United har ikke tabt i 24 og har vundet fire kampe i træk alle ht/ft og med Højlund som målscorer hver gang. Det ligner for alvor, at Erik ten Hag har hanket op i de røde djævle og et sidste angreb på fjerdepladsen. Jeg er på sikker hjemmesejr her og tænker en del mål ind i opgøret. Fulham kan enten bide fra sig med en enkelt pind eller falde helt sammen, mens målene suser ind.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål og over 7,5 hjørnespark til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Brighton – Everton X (1-1)

Lørdag 24. februar kl. 16:00

To stilarter mødes her og med vidt forskellige dagsordner. Brighton ligger nummer syv og er med i den europæiske kamp, hvorimod Everton slås for livet i bunden og ikke rigtigt kan slå hul til stregen. 1-1 mod Crystal Palace forleden var derfor lige dele et vigtigt, men også et skuffende point for Sean Dyches mandskab, der virkelig har brug for en sejr efterhånden. De er uden sejrssang i de seneste otte kampe.

Brighton smadrede 10mands Sheffield United forleden, men The Blades er i så ringe forfatning, at den præstation kan vi ikke bruge til ret meget. Spørgsmålet vil være her om Brightons mobilitet kan overrumple et velorganiseret Everton, der er giftige på dødbolde, hvoraf halvdelen af deres må kommer fra? Jeg er ikke sikker, så arbejder mig rundt om resultatet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Burnley 2 (1-2)

Lørdag 24. februar kl. 16:00

Gyser for begge hold. Crystal Palace fik et stort point mod Everton og kan med en sejr sige farvel til Burnley for alvor. Gæsterne ligger nummer 19 med sølle 13 point. Crystal Palace nummer 12 med 25, men skal oprykkerne for alvor tro på, at de kan hente hold længere fremme i feltet, så er det klubber som The Eagles, de skal sigte efter at indhente og trække ned i sølet.

Crystal Palace har sagt farvel til Hodgson – burde de mon have forstærket sig i vinduet fremfor at fyre veteranen tre uger efter vinduets lukning? – og hentet Glasner med fortid i Frankfurt ind. Det ligner ærlig talt lidt en klassisk ’klubejeren skal vise, at han har en vision’ manøvre, men lad os se, hvilken effekt trænerskiftet får. Burnleys forsvar er helt væk, men de har de offensive værktøjer der skal til mod et Crystal Palace-hold, som jeg ikke kan huske at have set så svagt som denne sæson. Værterne er ikke stærkere end gæsterne kan overraske, men jeg tror ikke nok på overraskelsen til at trykke stemplet i bund, men altså jeg skæver da lidt til odds 4,30 på 2-tallet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Manchester City 2 (1-2)

Lørdag 24. februar kl. 18:30

Manchester City må slide lidt mere i det for føden denne sæson end vi normalt ser dem. Det var fx en forsvarskoger, der gav dem sejren over Brentford og ikke fordi City blæste Bierne omkuld.

De har dog gode erfaringer med Bournemouth, som de har vundet de seneste 14 møder med og scoret mindst fire kasser i de sidste tre møder med The Cherries.

Bournemouths fine run er sluttet og de har ikke vundet i de sidste seks kampe, men manager Iraola vil om nogen have en ide om, hvordan man stopper Pep, og jeg bygger ind i et narrativ om en kamp tættere end som så og med begge hold på tavlen.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og under 4,5 mål til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Arsenal – Newcastle 1 (4-1)

Lørdag 24. februar kl. 21:00

Der venter os en sen kamp lørdag aften, men mon ikke den er værd at vente på? Den stinker af mål og kaos i hvert fald. Newcastles sæson blev slidt af op af skader, må vi efterhånden konstatere, men de kan stadig slå fra sig. Jeg går derfor mod statistikken her idet Newcastle ikke har scoret på Emirates i de seneste otte besøg, men her er de ganske enkelt nødt til at kyle håndvasken ind i feltet for at jagte usandsynlige point, hvis Arsenal som ventet tager føring.

Sidst de to hold mødtes var i november, hvor Newcastle vandt, og de seneste seks kampe mellem dem er gået under 2,5 mål. Her går jeg igen imod strømmen pga. Newcastles sidste syv kampe er gået over 2,5 mål og Arsenal i ligaen har høvlet 14 kasser ind i de seneste tre kampe. Derudover må vi forvente en reaktion på 1-0 nederlaget til Porto fra Arsenals side.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Wolves – Sheffield United 1 (3-0)

Søndag 25. februar kl. 14:30

Gary O’Neill overtog Wolves fire dage før sæsonstart og ikke en spiller i truppen er ’hans’. Det er et imponerende stykke arbejde leveret af en træner, der på en underlig facon blev smidt ud i Bournemouth. Eller som de sagde forleden i en engelsk podcast ’hvem havde troet at kombinationen af Wolves og Gary O’Neill ville give sexy football’.

Sheffield United skal komme med en reaktion efter snitteren mod Brighton, men uanset så er The Blades bare ikke gode nok til Premier League. Og fair nok. Hvis ikke de var rykket op, så var de havnet i økonomiske problemer, så måske er nuancen af succes her, at oprykningspengene bekom dem vel. Selv om Wolves har ikke gjort det godt hjemme på det seneste, så skal der være tre point på Molineux her.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 8,5 hjørnespark og begge hold scorer ikke. – SPIL HER >>*

West Ham – Brentford 2 (1-2)

Mandag 26. februar kl. 21:00

London-derby øst mod vest i krisens tegn. West Ham har blot taget tre point af de seneste 18 mulige, men kan stadig spille en rolle i kampen om de europæiske pladser.

Brentford har trods alt to sejre i deres seks sidste kampe, men også fire nederlag. De har nu kun fem point ned til stregen og Thomas Frank skal nok være glad for, at han har en tålmodighed klubejer. Spillemæssigt ser det værre ud for West Ham end Brentford – Hammers har slet ikke tråd i symaskinen for tiden og har ikke scoret i tre kampe.

Brentford har man fornemmelsen af hele tiden er godt med i kampene og har trods alt vundet over Nottingham Forest og Wolves på det seneste og scorer stort set hver gang.

Brentford har vundet de to sidste besøg hos West Ham, og det ville jeg umiddelbart også gå med, men Bierne kan jo ikke holde nullet for tiden, hvorfor selv Moyes’ mandskab skal have en chance for at score, så der bygges rundt om resultatet her.

Sorgenfri spår: X2 og begge hold scorer til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar