18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier Leagues 30. runde 30. – 31. marts 2024

Nu går Premier League ind i sin slutfase. Selv om rundens helt store kamp er Manchester City mod Arsenal, så kan Liverpool gå ud af weekenden som den store vinder. Vanen tro er fundet forslag med mindst dobbelt op til alle kampe.

(Foto: IMAGO / Sportimage)

Newcastle – West Ham 1 (2-1)

Lørdag 30. marts kl. 13:30

Det er en nøglekamp for begge klubber her. West Ham har fire points afstand ned til Newcastle, hvorfor værterne virkelig har brug for en sejr, hvis troen på europæisk fodbold næste sæson skal leve.

Tre af de seneste fire kampe mellem de to er endt uden vinder, men her kan Newcastle ikke leve med et X. Det vil give en kamp, hvor ingen af parterne kan modstå et mål fra den anden, men skal svare igen. Dvs. det taler i min bog for, at begge hold scorer, og vi får en hektisk kamp frem og tilbage i terrænet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Everton X (1-1)

Lørdag 30. marts kl. 16:00

Everton har ikke sunget sejrssang i de seneste 11 kampe, men har stadig en buffer ned til stregen. De har dog vundet de to sidste møder med The Cherries, så spørgsmålet her er vel om de kan overliste Billing og co. igen. Bournemouth har et mere flydende spil, hvilket i de tre sidste kampe har set dem score mindst to mål pr kamp.

Det ligner i min bog en kamp, hvor ingen af holdene vil have et naturligt overtag, hvorfor et X ikke er langt væk.

Sorgenfri spår: X til odds 3,65- SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Crystal Palace 1 (1-0)

Lørdag 30. marts kl. 16:00

Det er den rene elendighed, der mødes her. Crystal Palace har blot fået et x ud af de seneste fem udekampe, der ellers alle er tabt, og Nottingham Forest har blot taget tre ud af de sidste 15 mulige point hjemme på City Ground. Læg hertil pointstraffen der har sendt Forest under stregen, og at Nuno Santos er under pres i så stor stil, at han ventes fyret, hvis ikke de tager tre point her.

Portugiseren må alt andet lige sætte sit hold op til stormløb på Palace, hvilket for deres part giver mulighed for deres af og til rimelige kontraspil.

Nottingham Forest har vundet de to sidste opgør hjemme mod Palace og har rimelige chancer for at gøre det igen mod en defensiv hos The Eagles, der ikke bryder sig om at rejse. Ser vi bort fra 1-1 mod Everton, så har Crystal Palace i snit i tre af deres fire sidste udekampe lukket fire mål ind pr. kamp. Det er her, I skal slå til Forest!

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Fulham 2 (0-2)

Lørdag 30. marts kl. 16:00

Vi kan vist godt skrive manusskriptet til denne kamp på forhånd. Sheffield United vil forsøge at trykke gæsterne, der dog er markant bedre på bolden og kan spille sig ud af problemerne. Hvis ikke Fulham vinder denne her, så er det fordi de underpræsterer og ikke fordi Sheffield United er gode.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Chelsea – Burnley 1 (3-1)

Lørdag 30. marts kl. 16:00

Burnley har tabt fem af deres seks seneste udekampe, men dog scoret i fire af dem i det mindste. Det bør give os en underholdende kamp på Stamford Bridge med Chelsea i en klar favoritrolle til at vinde. De blå har stadig en lille chance for at nå Europa, hvorfor vi må forvente fuld damp på kedlerne her, men også en offensiv indsats fra Burnleys side, der trods alt har fået en livline med pointstraffen til Nottingham og kan skimte stregen.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Tottenham – Luton 1 (2-0)

Lørdag 30. marts kl. 16:00

Der er store forventninger til masser af mål i dette opgør målt på odds. Luton scorer i stort set alle kampe, og Spurs spiller offensivt uanset om de er hjemme eller ude. Men oddsene er også derefter. Og ser man på et narrativ, hvor en god del af Spurs’ spillere er kommet tilbage fra landsholdstjeneste og lige skal finde rytmen samt et Luton-hold, der har haft god tid til at øve sig på netop at håndtere Tottenham, så kan de første 45 minutter hurtigt gå for Tottenham.

Så de vinder, men kommer de først i gear efter pausen? Oddset er i hvert fald juicy.

Sorgenfri spår: X/1 til odds 5,00 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Aston Villa – Wolves X (1-1)

Lørdag 30. marts kl. 18:30

Aston Villa jagter CL og er store favoritter her, men altså ikke sejret i dette rivalopgør i de seneste seks kampe, som Wolves har vundet tre af.

Og eftersom Wolves er godt inde i kampen om de europæiske pladser, så er der ingen grund til at forvente andet end en herrefight naboerne imellem her.

Givet Wolves’ fine statistik mod Aston Villa er jeg lun på X2 her.

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Brentford – Manchester United 2 (1-3)

Lørdag 30. marts kl. 21:00

Manchester United ved, at de har brug for et godt run her til sidst i sæsonen, hvis det skal ende med en desperat jagt på sjettepladsen. Og hvorfor ikke tage hele pakken med hjem fra det vestlige London?

Brentfords spil er egentlig fint frem i brættet, men defensiven er helt til hest. Det er et helt andet udtryk end sidste sæson eller bare den første 1/3 af sæsonen. De har således lukket mindst to mål ind i 11 af de 13 sidste kampe. Manchester United har vundet fem af de seks seneste udekampe og det enlige nederlag i den stime faldt til Manchester City. Brentford har blot taget fire af de sidste 15 mulige point på eget græs.

Sorgenfri spår: 2-tal til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Liverpool – Brighton 1 (3-1)

Søndag 31. marts kl. 15:00

Der kan ikke være tvivl om, at Brighton kan gøre ondt på Liverpool pga. deres pasningssikre spillere og snu offensiv, men de er ikke helt, hvor vi tidligere har set dem.

Liverpool har i fem af deres sidste seks hjemmekampe i alle turneringer scoret mindst tre mål – det vigtige for dem her er dog ikke en målfest, men at tage tre point med tanke for City versus Arsenal senere på dagen. Liverpool skal have fuld plade her.

Ser vi bort fra storsejren på Bramall over Sheffield United, så har Brighton været helt væk på udebane i fem af de seneste seks udekampe og i snit lukket næsten tre mål ind i alle turneringer. Så Liverpool sejr, men jeg er ikke overbevist om, at de rødblusede kan holde gæsterne fra at score.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 0,5 mål for Brighton til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Manchester City – Arsenal X (1-1)

Søndag 31. marts kl. 17:30

Hvis runden har en trifli på menuen, så må det være denne her. Før runden topper Arsenal ligaen med City et point efter sig. Det er altså en potentiel guldduel, der venter os her idet vi tidligere har set Premier League slutte af med de store drenge, der bare går fra sejr til sejr, hvorfor de interne dueller har vist sig udslagsgivende.

Arsenal kommer med otte sejre i træk formstærkt til Manchester, men værterne er ikke overraskende stærke hjemme med 5-1-0 i de seneste seks kampe på eget græs.

Hvem får lukket ned for hvem og sætter hinanden skakmat? Sæsonen går ind i slutfasen nu, og det vil være en mindre katastrofe, at lide nederlag nu. Det ligner fra min stol en kamp, hvor begge hold vil kunne leve med X’et. Selv om det vil gøre Liverpool til dagens formentlige store vinder.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar