18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier Leagues 3. runde 25. – 27. august 2023

Rundens store brag finder vi på St. James Park, når Liverpool gæster Newcastle, men finder vi også en vinder? Der er pligtsejre i horisonten til både Manchester City og Arsenal og endelig tre point til Chelsea og måske en Hatters-fuld mål? Og måske to kasser af Rashford?

Foto: IMAGO / NurPhoto

Foto: IMAGO / NurPhoto

Chelsea – Luton 1 (4-0)

Fredag 25. august kl. 21:00 2023

Chelsea har med et point for to kampe ikke fået den bedst start, men de får en glimrende mulighed for at kickstarte sæsonen her. Luton har spillet en enkelt kamp, som de klart tabte til Brighton.

Luton er ikke uden chancer for at overleve, men det bliver ikke kampe som Stamford Bridge, hvor The Hatters skal forvente de nødvendige point.

Chelsea derimod skal ikke bare tage den nødvendige sejr, men angribe med fuld gas alle 90 minutter for at vise publikum, at de gode tider nok skal finde tilbage til SW6.

Sorgenfri spår: Chelsea over 3,5 mål til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Tottenham 2 (1-2)

Lørdag 26. august kl. 13:30 2023

Tre af de sidste fire kampe mellem de to hold her er endt med 3-2 sejre. Det kan sagtens blive målrigt igen. Tottenham har med ’Ange Ball’ vist intentionen fra start. Der skal spilles underholdende angrebsfodbold, og så må det koste chancer til modstanderen i den anden ende.

Bournemouth bokser med en del skader – det er usikkert, hvor mange af The Cherries uheldige spillere, der bliver klar i ugens løb – men bør have ammo nok i kanonen til at byde Spurs op til dans. Oddset på gæsterne er lige i den lave ende af bassinet, men hvis Tottenham har held med deres angrebsivrige spil, så vil det også med en vis sandsynlighed tage brodden af værternes offensiv.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Arsenal – Fulham 1 (2-0)

Lørdag 26. august kl. 16:00 2023

Mitrovic er skiftet til saudisk fodbold og en årsløn på en million milliard kroner eller sådan noget. Fulham fik et fint transferbeløb, men de ville helt sikkert hellere have beholdt ham. Angriberen førte an i deres flotte sæson sidste sæson. Selv om Jimenez er en rimelig erstatning, så ligner det altså ikke, at den 32-årige mexicaner helt har fundet sig selv efter sin lange skadespause i Wolves.

Så selv om Fulham har et ok hold og alt det jazz, så tror jeg ikke de kan forhindre Arsenal i at tage en sejr hjemme på Emirates.

Men Fulham er velorganiserede nok til de kan drille Arsenal og holde dem fra fadet i de første 45 minutter.

Sorgenfri spår: HT/FT X/1 til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Everton – Wolves 1 (2-1)

Lørdag 26. august kl. 16:00 2023

En taber af denne kamp vil blive kastet ud i en tidlig krise og i givet fald stå med nul point. Og formentlig vil den pågældende træner være et godt bud på den første fyring efter sæsonstart. Wolves har jo allerede taget afsked med Lopetegui. 1-4 nederlaget på Molineux var godt nok et realitetstjek for Wolves og undertegnede. Jeg forventede ganske enkelt mere af dem, men de blev sat godt og grundigt på plads.

Everton røg også i en mindre angrebsorkan mod Aston Villa, og Sean Dyche har brug for at hanke op i sine tropper ret hurtigt. Og ikke mindst få løst angrebsproblemet.

Det bliver fysisk Everton versus et bedre teknisk Wolves-hold, men det tryk, der kommer fra hjemmeholdet på Goodison kan knække de fleste.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Manchester United – Nottingham Forest 1 (3-0)

Lørdag 26. august kl. 16:00 2023

Manchester United har ikke imponeret i de to første kampe, men har igen en hjemmekamp her i stil med mødet med Wolves, som bare skal vindes.

Det må vi forvente, at de gør, men spørgsmålet er så, hvor dyrt gæsterne fra Nottingham sælger sig? Næppe ret dyrt.

Nottingham Forest var et elendigt udehold sidste sæson, og ikke meget i premieren mod Arsenal tyder på, at de har fundet en kur mod away-sygen. Lad os sige, at Manchester United dominerer denne fra start til slut. Så skal der også være rimelige chancer for Marcus Rashford finder vejen til netmaskerne?

Sorgenfri spår: Marcus Rashford scorer mindst to mål til odds 5,10 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brentford – Crystal Palace X (1-1)

Lørdag 26. august kl. 16:00 2023

Brentford har åbnet sæsonen fornuftigt med fire point og har scoret fem mål. Når Crystal Palace kigger forbi, så bliver det Brentfords tredje London-opgør af tre runder.

Crystal Palace er som regel gode til at grave sig ned på udebane og køre kontra. Det vil sikkert også ske her, men fravær af Olise og ikke mindst det tårevædede farvel til Zaha skal altså mærke deres offensiv. Jeg kan ikke se The Eagles vinde denne her, men tage et point vil klart være en mulighed. Fem af de seneste seks møder mellem de to hold er sluttet uden vinder, men hold øje med sidste nyt. Kommer der skader til Crystal Palaces offensiv, så bliver det 90 minutters belejring, og så kan den gå Brentfords vej.

Sorgenfri spår: X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Brighton – West Ham 1 (3-1)

Lørdag 26. august kl. 18:30 2023

James Ward-Prowse bliver West Ham en klasse-signing. Allerede i hans debut forleden mod Chelsea trak han i trådene ikke mindst ved dødbolde. Det lover godt for West Ham, men her venter Hammers en vanskelig tur til kysten. Brighton er i blændende form og virker helt upåvirket af salgene af spillere som Caicedo og Mac Allister og kører bare videre. To sejre og begge med 4-1.

4-1 over West Ham vil måske være lidt for optimistisk, men sejren bør være indenfor rækkevidde. De seneste tre møder mellem dem har Brighton vundet og scoret tre mål i snit pr kamp. Så det er ikke fordi, at De Zerbi ikke ved, hvordan han skal snitte West Ham op. Spørgsmålet er vel mere om West Ham har fundet på noget nyt. Moyes, hvad siger du? Nå ikke.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Burnley – Aston Villa 2 (1-3)

Søndag 27. august kl. 15:00 2023

Burnley sad over i sidste runde pga. den udsatte kamp mod Luton. Dvs. de har haft god tid til at forberede sig på mødet med Aston Villa. Det er nok også nødvendigt, fordi selv om engelske medier omtaler Burnley som Manchester City light (hvilket er virkelig uoriginalt), så er Aston Villa en klasse eller to bedre end oprykkerne.

Aston Villa åbnede sæsonen med et stort nederlag på St. James Park, men tog en grusom hævn og tævede Everton. De er helt klar på, at skal de have en flot sæson, så kræver det en sikker sejr et sted som Turf Moor.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Manchester City 2 (1-3)

Søndag 27. august kl. 15:00 2023

Ja, altså Sheffield United giver odds 17,00 på en sejr, så hvis man er i det risikovillige humør ..

Manchester City er naturligvis enorme favoritter her. De forsvarende mestre mod vel nok rækkens dårligste hold og en af de dårligste oprykkere længe set.

Manchester City skal naturligvis vinde den her, men måske får værterne investeret nok i de 90 minutter til et mål?

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,40- SPIL HER >>*

Newcastle – Liverpool X (1-1)

Søndag 27. august kl. 17:30 2023

Newcastle er naturligvis ikke længere det Newcastle, som vi kendte dem, men spiller for en topplacering. Det gør Liverpool også og så har vi brændstoffet til braget.

Newcastle ved godt, at dette er en af de vanskelige. Liverpool har vundet de seneste fire kampe mod Newcastle og er eksperter i at pres-straffe Newcastles fejl. Newcastle ved godt, at Liverpool ikke helt er oppe og ringe og så kan man lige så godt kaste alt frem. Underholdende? Helt sikkert meget jævnbyrdigt, men det kan også blive en af de kampe, hvor de går efter at neutralisere modpartens styrker mere end de vil spille på egne kvaliteter. Ingen af dem har brug for et nederlag.

Sorgenfri spår: X til odds 4,00- SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Premier League

Skriv første kommentar

Skriv et svar