18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier Leagues 24. runde 10.-12. februar 2024.

Der venter os en weekend og en spillerunde, hvor de store drenge skal tage ansvar for egen succes og skubbe tre point ind på kontoen trods drilske modstandere. Og så kan Thomas Frank vist godt bruge en optur ude mod Wolves.

(Foto: IMAGO / Colorsport)

Manchester City – Everton 1 (3-0)

Lørdag 10. februar kl. 13:30

Manchester City skal lige gøre kål på Everton før næste uges møde med FC København. Vi må forvente, at de hurtigt vil sætte sig på kampen og lukke festen mod et Everton-hold, der har spillet X i de seneste tre kampe.

Everton har blot formået at score i to af de seneste seks møder med City, og i en kamp hvor Haaland skal spilles varm, så forventer jeg ikke, at gæsterne får ret mange muligheder.

Sorgenfri spår: 1-tallet, 1/1 ht/ft og begge hold scorer ikke til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Fulham – Bournemouth X (1-1)

Lørdag 10. februar kl. 16:00

Et point skiller de to hold midt i rækken. Begge hold må have som primær målsætning at overleve sæsonen, og det er de på fin kurs til at gøre. Gassen er gået lidt af ellers så formstærke Bournemouth der er 2-2-2 i de seneste seks kampe, og det ligner en ny deler med Fulham, der også kommer til med to friske x’er i bagagen.

Sorgenfri spår: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Liverpool – Burnley 1 (3-0)

Lørdag 10. februar kl. 16:00

Liverpool skal tilbage på sporet efter skuffelsen på Emirates. Nu hvor Manchester City igen for alvor er tilbage i topstriden, så er der ikke plads til at snuble. Derfor skal en modstander som Burnley bare sættes på plads og tre point tankes op.

Burnley har ikke vundet i de seneste fem kampe og har tabt de seneste fire møder med Liverpool uden at score.

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer ikke og over 7,5 hjørnespark til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Tottenham – Brighton X (1-1)

Lørdag 10. februar kl. 16:00

Tottenham er nu blot to point efter Aston Villa på fjerdepladsen, og havde det ikke været for Evertons sene udligning i sidste runde, så havde de været a point.

Spurs må knokle på, men Brighton bliver ikke en let modstander. Havmågerne tævede i sidste runde Crystal Palace med hele 4-1 og holder sig inde i det europæiske felt.

Tottenham har vundet fem af de seneste seks hjemmekampe mod Brighton og fire af dem har set begge hold scorer. De spiller offensivt til, så der skal være fine chancer for at begge mandskaber igen netter, oddset er ikke videre saftigt. Med tanke for at Tottenham har spillet uafgjort i to af deres tre seneste kampe er jeg fristet af X’et mellem to hold, der ikke er langt fra hinanden i styrke.

Sorgenfri spår: X til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Luton – Sheffield United 1 (2-1)

Lørdag 10. februar kl. 16:00

Jeg måtte i begyndelsen af sæsonen forklare på de sociale medier, fordi jeg mente, der var en ok chance for Luton klarer den. Det er ikke for at hive en ’hvad sagde jeg’ frem, men mere for at understrege, at selv små hold der spiller direkte og fysisk ofte har en chance for overlevelse ikke mindst, hvis de har en spiller eller to, der virkelig rammer formen. Tænk Charlie Adam der nærmest egenhændigt var tæt på at få Blackpool til at overleve. Luton nyder virkelig godt af en brandvarm Ross Barkley. Han er den kvalitetsspiller, som Sheffield United kun kan drømme om. Dog er Luton ikke bedre end, at det her bliver en ægte gyser, som begge hold virkelig har brug for at vinde.

Men The Blades .. de har kun ti point, og det er der altså en grund til. Jeg kan se dem score, men Luton har værktøjerne til at tage de tre point her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Wolves – Brentford 1 (3-2)

Lørdag 10. februar kl. 16:00

Bentham har tidligere udvist stor tålmodighed med Thomas Frank, og det er der brug for igen nu. Brentford ikke bare taber og taber, men har i fem af de seneste seks kampe lukket mindst to mål ind og fire af dem tre. Brentford spiller til mere, men de har blot taget tre point ud af de seneste 18 mulige. Det er ikke uden grund, at de synker mod stregen, og nedrykning i en sæson med tre så relativt svage oprykkere skal naturligvis være no go for Brentford.

Wolves vandt senest hele 4-2 ude over Chelsea og har snittet tre mål i de seneste tre kampe. Jeg er et sted mellem 1 og X og bygger mig derfor uden om kampens udfald med et nydeligt odds. Synes jeg selv.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Nottingham Forest – Newcastle 2 (1-2)

Lørdag 10. februar kl. 18:30

Ser vi bort fra 4-4 kampen mod Luton, så har det set bedre ud på det seneste for Newcastle med to sejre i træk ikke mindst med en nydelig 3-1 sejr på Villa Park.

Nottingham Forests lille optur tidligere på vinteren har tabt pusten og de har blot taget et point i de sidste tre kampe. Men vi kan uden tvivl forvente, at de vil komme flyvende fra start her på City Ground for at ryste Newcastle. En duelkamp som Newcastle er fint rustet til at afværge, men i min bog taler for en kamp, hvor begge hold vil score.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 3,5 hjørnespark til Nottingham Forest til odds 2,48 – SPIL HER >>*

West Ham – Arsenal 2 (0-2)

Søndag 11. februar kl. 15:00

Så er der et London derby. Denne gang i Stratford, hvor West Ham skal forsøge at giver Gunners med hammeren.

Arsenal kommer dog til kampen med tre sejre i træk – de var skarpe og udnyttede Liverpools fæle fejl i topkampen forleden og udviser den effektivitet, som West Ham pt famler efter. Et point i tre kampe er det blevet til, og det kniber med at score mål. Blot fire basser i de seneste seks kampe i alle turneringer er det blevet til. Et formstærkt Arsenal bør tage den her.

Sorgenfri spår: 2-tallet, over 4,5 hjørnespark og over 1,5 mål til Arsenal til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Manchester United 2 (2-3)

Søndag 11. februar kl. 15:00

Skal Manchester United have en chance for at nå fjerdepladsen, så skal de vinde den her. Det er nemlig Aston Villa de skal indhente. Værterne har 46 point – gæsterne 38. Tallene taler deres tydelige sprog.

Det er for mig at se to lige stærke hold, der mødes her, hvorfor 2-tallet lokker ret meget.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,35- SPIL HER >>*

Crystal Palace – Chelsea 1 (2-1)

Mandag 12. februar kl. 21:00

Begge holds trænere er under pres. Hodgson har længe været skrevet ind i overskrifterne, som en mand der flirter med en fyreseddel, men veteranen står ikke alene med den risiko. Pochettino sidder heller ikke sikkert i sadlen efter 2-4 kolappset til Wolves, og det er virkelig svært at få øje på argentinerens projekt.

Chelsea har vundet de seks seneste møder med Crystal Palace, men som de spiller pt., så skal The Eagles have en fin chance for at flyve med point.

Sorgenfri spår: 1X og begge hold scorer til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premier League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar