18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 38. runde i Premier League 19. maj 2024

Så tager vi hul på sidste runde af sæsonens Premier League. Gulddramaet er desværre stille og roligt feset ud, men måske snubler Manchester City på målstregen?

Der er heftig kamp om 6. pladsen, og så skal der ske et mirakel af de allerstørste, hvis lille Luton skal overleve. Vi runder sæsonen af med en X jagt og ønsker Klopp god vind fremover.

Alamy

Arsenal – Everton 1 (3-0)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Mit bud er, at Arsenal vil satse hele butikken på at komme hurtigt foran med et par mål mod et Everton-hold klar til sommerferie. Derefter er det bare at vente på meldinger fra Etihad, mens 2. halvleg bliver eksekveret i lavere gear.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT og begge hold scorer ikke – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Aston Villa X (1-1)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Aston Villa er klar til næste Champions League i næste sæson, og har ikke mere at spille for. Crystal Palace har sluttet sæsonen virkelig forrygende af med fem sejre i de seneste seks kampe, men mon ikke spillere som Andersen og andre så småt begynder at have EM i tankerne og ikke vil risikere skader og den slags show stoppere? Et sommerferie X lurer her.

Sorgenfri spår: X til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Burnley – Nottingham Forest 1 (2-1)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Gæster er på grund af en markant bedre målscore end Luton de facto reddet. Det skal gå virkelig galt, hvis de skal rykke ned, og det virker på ingen måde realistisk. Kompany har erklæret sin loyalitet til Burnley og vil tage dem hurtigt op igen. Jeg kan bedre se Burnley være motiveret for at tage tre point end Nottingham have held med at få det ene point, som de bare skal bruge for at være matematisk sikre målt på point, men det kan godt blive en ferie-fuser, der ender med et X.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Brighton – Manchester United X (2-2)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Begge hold har mange skader, og spørgsmålet er om Erik ten Hag vil spare yderligere kræfter med henblik på FA Cup finalen eller sætte alt ind på 7. pladsen? Hold øje med startopstillingerne.

Brightons sæson er stille og roligt dampet af, men man skal lige huske på klubbens udgangspunkt. Uanset om de slutter 13 eller 10, så er de en succeshistorie. Hopper vi gode 20 år tilbage, så var Manchester United et sted, hvor de sad urørligt på tronen af England, mens Brighton kæmpede i bunden af den tredjebedste række og måtte sætte deres lid til en ung knægt ved navn Bobby Zamora. Nu går Brighton ind til denne sidste rundekamp som favoritter mod de detroniserede giganter. Det er en succes i sig selv at være i den situation som Brighton. Det er i mine øjne en helt åben kamp, der kan gå begge veje, så jeg bygger udenom kampudfaldet.

Sorgenfri spår: X til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Tottenham X (2-2)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Tottenham skal bare bruge det ene point for at holde femtepladsen, så mon ikke det spiller ind. Begge hold vil utvivlsomt begge gerne slutte fint af med tanke for, at Sheffield United har tabt deres sidste seks kampe og Spurs fem af deres sidste seks. Den skamplet vil begge da gerne vaske væk, men de behøver ikke gå all ind efter de tre point. Så trods Tottenham er solide favoritter, så er oddset på X’et altså tiltalende højt. Overvej det evt. i et X systemspil med X’erne fra denne runde i.

Sorgenfri spår: X til odds 6,25- SPIL HER >>*

Chelsea – Bournemouth 1 (3-0)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Kun sejren gælder for Chelsea i kampen om de europæiske billetter. De kan tilmed indhente Spurs op femtepladsen med tre point i tilfælde af Tottenham snubler.

Bournemouth har haft en fin sæson og kan med en sejr slutte i top-10. Dog viste det første møde mellem de to, at Chelsea fint kunne nulstille The Cherries offensive departement – de blå glemte bare selv at score. Med fire sejre i træk så ligner det ikke at målene er et problem denne gang.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer ikke til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Brentford – Newcastle X (1-1)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Jeg tror denne kamp kan blive ganske underholdende i hvert fald den første times tid. Hvis det til den tid står klart, at Newcastle ikke længere kan indhente Chelsea længere fremme i feltet, så kan det hele godt dampe lidt af. Brentford har sluttet stærkt af – og lad det være en lektie til andre klubejere derude, at Bentham og co. holdt fast i Frank, da det begyndte at se sort ud med tillid til, at strategien nok skulle sikre dem en ny sæson – og har ikke tabt de seneste fem hjemmekampe. Det er Newcastle, der skal frem over stepperne, så Brentford kan køre kontra og over 90 minutter bliver jeg ikke overrasket, hvis det også her ender med et X.

Sorgenfri spår: X til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Liverpool – Wolves X (2-2)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Det er ikke bare sidste kamp med Klopp, men en æra der slutter. Det er meget sandsynligt, at vi vil se et andet Liverpool fremover med en head coach, multiklub koncept og lignende. Klopp sikrede Liverpool det første mesterskab i 30 år, og det er set med objektive briller en skam, at de rødblusede ikke holdt sig inde i guldkampen til det sidste. Det havde været en forrygende historie og punktum.

Liverpool har intet at spille for udover æren og afsked med den populære tysker, og da flere af nøglespillerne kan være på vej væk eller have EM i tankerne, så synes jeg egentlig, at oddset på Liverpool er virkelig lavt. De er naturligvis favoritter, men der er godt nok solide odds i Wolves til at tage noget med hjem på en dag, hvor det der fylder mest er manden på sidelinjen og resultatet er inderligt ligegyldigt.

Sorgenfri spår: X2 til odds 5,10 – SPIL HER >>*

Luton – Fulham 1 (2-1)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Jeg har sgu ondt af Luton. De har gjort så meget rigtigt, men står til at falde i sidste spillerunde på noget så usexet som en dårligere målscore. Og helt ærligt 4-3 nederlaget til Bournemouth med 3-0 føring ved pausen til Luton må virkelige gøre naller en dag som i dag.

Skal de overleve, så skal Nottingham tabe stort og Luton vinde med kæmpe cifre over Fulham. Fulham er simpelthen for gode til at blive løbet over ende, og da Luton har notorisk svært ved at holde nullet, så får de sikkert også scoret. En lille sejr til Luton eller et X?

Sorgenfri spår: 1X og begge hold scorer til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Manchester City – West Ham 1 (3-1)

Søndag 17. maj kl. 17:00

Så er der lagt i ovnen til festdag i den blå del af Manchester efter otte sejre i træk, så har de sat rivalerne til vægs igen, igen. En sejr over West Ham og titlen er i hus. Gæsterne har intet at spille for andet end en værdig afsked med David Moyes, der ventes afløst af sikkert en spanier.

Spørgsmålet er naturligvis om der vil snige sig nerver og drama ind her? Kan det tænkes, at de lyseblå kan smide det hele på gulvet? Det er bare svært at forestille sig – det er mere sandsynligt, at de vil starte kværnen fra minut 1 og gå efter et par hurtige mål for at kvæle enhver tvivl.

West Ham har dog noget X-faktor vi bør tænke ind. Kudus kan være en håndfuld og det samme gælder Bowen, og da flere andre af West Hams profiler rygtes til større adresser og skal vise sig frem, så synes jeg man bør tænke mål til gæsterne ind.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar