18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League runde 36. 3.-6. maj 2024

Guldstriden spidser til. Hverken Arsenal eller Manchester City har råd til at tabe, og det har Liverpool. Der er også nedrykningsgysere på menuen med en delikat topping af sprøde odds og spilforslag.

Alamy

Luton – Everton 1 (2-1)

Fredag 3. maj kl. 21:00

Everton er reddet og har derfor ikke andet end æren på højkant fredag aften på Kenilworth Road. Det kan man ikke sige om Luton, der nu skal slå til og maxe op på den fine situation som de er nemlig med mulighed for at redde sig trods kun tre kampe mangler.

De fleste havde nok forventet, at Luton ville være tre fod under på dette tidspunkt i sæsonen, men nej. The Hatters kæmper videre. Det er dog intet værd, hvis ikke de rækker ud efter alle tre point her. Luton har tabt fem af de seneste seks kampe og de tre seneste både ht/ft. Everton har tilmeldt holdt rene lagner i deres tre seneste, men har de stadig fuld tænding?

Lokalpressen melder om, at Luton vil få flere nøglespillere tilbage fra skade til denne kamp her, så jeg tror, vi kan forvente flødefed underholdning, og det bygges der på.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Arsenal – Bournemouth 1 (3-1)

Lørdag 4. maj kl. 13:30

Det ligner sidste sæsons gummiben er afløst af nerver af stål i Arsenal. Men det er også nødvendigt. De ved, at de sidste tre kampe skal vindes, og så skal City snuble et eller andet sted.

Derfor er der ikke plads til bananskræl mod The Cherries, og trods Bournemouth har gang i en flot sæson, så har Arsenal tendens til at skille dem ad med 3+ mål i de seneste tre møder.

Sidst de to hold mødtes var i september, hvor Arsenal cruisede sig til 4-0, men med den selvtillid, som gæsterne kommer med, så kan en scoring og spænding ikke afvises.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Burnley – Newcastle X (1-1)

Lørdag 4. maj kl. 16:00

Jeg kom i sidste uge til at skrive, at Burnley var langt fra redning. Det er så ikke helt sandt. De har faktisk kun to point op, hvilket er ret vildt med tanke for, hvor pauvre de har været, men ja. De lever altså stadigvæk, hvilket jo er gode nyheder på Turf Moor.

De dårlige nyheder er så, at Newcastle er i fin form med 4-1-1 i de seneste seks kampe og blot er et point fra Manchester United på sjettepladsen. Så kan Burnley modstå gæsternes pres? Newcastle har trods alt vundet tre af de seneste fire besøg hos Burnley, men de her kampe, hvor desperation og pres vil være stor vil lidt have deres eget liv. Jeg er fristet af en deler her.

Sorgenfri spår: X til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Brentford – Fulham X  (2-2)

Lørdag 4. maj kl. 16:00

Begge hold er reddet og kan ikke længere nå noget i denne sæson, hvorfor de kan spille frit i dette slag om Vestlondon, hvor der er en vis rivalisering på færde.

Brentford har spillet tre af deres fire seneste hjemmekampe X, og da Fulham har tilsvarende svært ved at tage sejre som gæster, så ligger der et X og lurer her. Men det kan også blive en af de underholdende kampe, hvor tingene pludselig klikker på den fede måde for Thomas Frank, så jeg bygger omkring kampens forventelige narrativ og ikke udfaldet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 2,5 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Nottingham Forest 1 (2-1)

Lørdag 4. maj kl. 16:00

Det er altså en fed kamp denne lørdag, der venter os her på Bramall. Nottingham Forest kæmper for livet og skal bruge tre point. Værterne er allerede rykket ud, men kæmper stadig for at vise deres værd og får som regel scoret. De har således scoret to mål i snit i de tre seneste hjemmekampe, og kommer helt sikkert til at give alt for ikke at forære Nottingham Forest tre point her.

Jeg tror ikke nok på Nottingham Forest her til at de kan håndtere presset – det er en must win. De modige går rent på 1-tallet til fine 5,10. Eller man kan bygge op omkring en formentlig hektisk kamp.

Sorgenfri spår: 1X, begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Manchester City – Wolves 1 (4-1)

Lørdag 4. maj kl. 16:00

Manchester City har vundet 14 af de seneste 17 ligakampe og fire af de fem sidste hjemmekampe. Med andre ord viser de lyseblå forårsform og som altid kværner de afsted mod mesterskabet i slutfasen.

Arsenals fans vil håbe, at rivalerne falder et sted, men det bliver næppe her hjemme mod Etihad. Wolves ligner et hold på vej på sommerferie. City er for snu til at forsvare en etmålsføring, hvilket også kan aflæses af de har vundet de tre seneste kampe både på ht/ft. Der kunne dog godt være en enkelt spiller eller to hos Wolves med behov for at vise sig frem foran Pep, så jeg er på en begge hold scorer model her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brighton – Aston Villa X (1-1)

Søndag 5. maj kl. 15:00

Aston Villa er få point fra at sikre sig fjerdepladsen og dermed en billet til næste sæsons CL – en vintage Emery præstation – og kan muligvis allerede afgøre det her med en sejr.

Brighton er gået helt i stå og har blot taget to point ud af de seneste 18 mulige og har tabt to hjemmekampe i træk. Aston Villa er stærke ude med 4-1-1, men Emery er nødt til at træffe hårde valg her. De er så tæt på at tage CL-pladsen, at de de facto er klar og skal torsdagens skuffelse mod Olympiakos revancheres allerede i næste uge, så er han nødt til at spare kræfter. Villa begynder at se meget slidte ud.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Chelsea – West Ham 1 (3-1)

Søndag 5. maj kl. 15:00

Aston Villa er få point fra at sikre sig fjerdepladsen og dermed en billet til næste sæsons CL – en vintage Emery præstation – og kan muligvis allerede afgøre det her med en sejr.

Brighton er gået helt i stå og har blot taget to point ud af de seneste 18 mulige og har tabt to hjemmekampe i træk. Aston Villa er stærke ude med 4-1-1, men Emery er nødt til at træffe hårde valg her. De er så tæt på at tage CL-pladsen, at de de facto er klar og skal torsdagens skuffelse mod Olympiakos revancheres allerede i næste uge, så er han nødt til at spare kræfter. Villa begynder at se meget slidte ud.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Liverpool – Tottenham 1 (3-0)

Søndag 5. maj kl. 17:30

Her mødes to hold, hvis sæson er ved at løbe noget ud i sandet. Liverpool har tabt formentlig afgørende terræn i guldstriden, og Spurs har med tre nederlag i rap spillet sig stort set ud af kampen om fjerdepladsen. For Liverpools vedkommende er det, som kunne være den store episke afsked med Klopp ved at være sådan lidt … meh. Men intet er som bekendt afgjort før den overvægtige målperson har sunget, så lad os da lige flage lidt for, at Liverpool lige nu giver 251 gange indskuddet på at tage titlen. Mærkeligere ting er da trods alt sket.

Tottenham var virkelig tamme mod Chelsea, så finder Liverpool kræfterne til et sidste kavaleriangreb frem, så går denne kamp kun en vej. Se, hvor du kan se Liverpool spille live her.

Sorgenfri spår: 1-tallet, 1/1 ht/ft og over 9,5 hjørnespark til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Manchester United X (2-2)

Mandag 6. maj kl. 21:00

Der er en vis sandsynlighed for, at Manchester United går på banen her med vished om, at Newcastle har overhalet dem og taget sjettepladsen. Det gør ikke sagen lettere i så fald, når de udesvage røde djævle skal gæste Selhurst Park. Crystal Palace har for deres part vundet to hjemmekampe i træk og scoret syv mål i de to kampe, hvilket må give en vis portion selvtillid. Logikken siger jo Manchester United, men der er intet, der er logisk ved det hold pt, så jeg er mere lun på en solid omgang kaos af en mandagskamp.

Sorgenfri spår: X2, begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 2,85- SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. ThomasRune

    Læs lige Chelsea – West Ham analysen en gang mere! 😉

    1. Søren Sorgenfri

      @ThomasRune Så kom den forårlige dobbeltgænger fejl .. Chelsea 1/1 ht/ft til 2,25 .. beklager