18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 35. runde i Premier League d. 27. – 28. april 2024

Der venter en runde med et af de vigtigste Tottenham – Arsenal opgør længe set. Derudover pligtsejre – måske – til Liverpool, Manchester City og United. Vi er vanen tro ikke under 2,00 noget sted.

(Foto: Andrew Orchard Sports Photography / Alamy Live News)

West Ham – Liverpool 2 (2-3)

Lørdag kl. 13:30 27. april

Liverpool faldt, da det gjaldt. Efter nederlaget til rivalerne Everton skal de røde nu vinde alle deres resterende kampe og håbe på Arsenal og City snubler.

West Ham er i samme båd. Vind så mange kampe som muligt og se om det rækker til Europa næste sæson. Det ligner mere og mere farvel til Moyes, men Hammers har stadig nok i værktøjskassen til at bidrage til et brag af en kamp.

Liverpool har vundet de sidste fem møder med West Ham, men den kan blive tæt den her i stil med de to seneste kampe mellem de to, som begge er endt med 4+ mål.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Fulham – Crystal Palace X (1-1)

Lørdag kl. 16:00 27. april

Palace er en pudsig størrelse. Efter det lignede de skulle slås mod nedrykning efter en sløv periode, så har de vundet tre kampe i træk og er reddet. Igen. Det betyder, at de faktisk med en sejr kan indhente Fulham på 13. pladsen og derefter jagte top-10.

Fulham har tabt tre af de sidste fire kampe, men ved de skal give Palace en god duel her. Tre af de seneste fire møder mellem dem er endt uden vinder, og det kan godt ligne en sag her. Dog vil jeg hellere bygge mig rundt om resultatet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Wolves – Luton X (2-2)

Lørdag kl. 16:00 27. april

Efter Evertons sejr over Liverpool så ved Luton, at det bliver dem eller Nottingham Forest, der tager den sidste billet ned.

Her skal oprykkerne en tur til Molineux, hvor Wolves pt ikke har meget tur i den og er 0-2-4 på den aktuelle formkurve.

Det er ikke fordi, at Luton er meget bedre kørende med 1-1-4 for samme periode. Luton ved, at de er nødt til at gå efter noget her. Wolves ved, at de er nødt til at give publikum noget her, så mon ikke dette kan blive en ret fornøjelig affære at se på?

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, X2 og over 8,5 hjørnespark til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Manchester United – Burnley 1 (4-0)

Lørdag kl. 16:00 27. april

Manchester United reddede lidt af æren ved til sidst at vinde 4-2 over Sheffield United. Nu skal de igen tage en ’pligtsejr’ (man er lidt i tvivl om ære og pligtforståelse, når det gælder Erik ten Hags hold ikke sandt) over et stort set nedrykket hold.

Burnley har ti point op med fire kampe igen? Det slutter matematisk på Old Trafford for Vincent Kompany og co. Der var store forventninger til The Clarets, men de har ikke været i nærheden af at kunne begå sig. Kommer det første mål, så kan det gå hurtigt her.

Sorgenfri spår: United over 3,5 mål til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Newcastle – Sheffield United 1 (3-1)

Lørdag kl. 16:00 27. april

Newcastle kan stadig nå sjettepladsen; derfor gælder kun en sejr her. Sidst de to hold mødtes vandt Newcastle med hele 8-0.

Mindre kan gøre det, men da The Blades som på Old Trafford onsdag gerne vil vise sig frem her til sidst, så kan det godt blive en intens omgang. Sheffield United har trods alt også noget at bevise jævnfør 8-0 snitteren. Syv af gæsternes seneste otte kampe er gået over 2,5 mål.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 3,5 mål, begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Everton – Brentford 1 (2-1)

Lørdag kl 18:30 27. april

Everton viste noget af deres bedste spil – hvis ikke det bedste – i hele sæsonen i 2-0 sejren over Liverpool. Nu skal de lukkede leddet og sikre overlevelsen endegyldigt. Brentford er med ti point de facto reddet og vil med stor sandsynlighed være det efter slutfløjt uanset resultatet her på Goodison. Londonerne har det ofte svært med fysiskbetonede modstandere, hvorfor jeg tror Goodison kan gøre klar til fest.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,48- SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Aston Villa – Chelsea 2 (1-2)

Lørdag kl. 21:00 27. april

Aston Villa er så tæt på at nappe fjerdepladsen, men denne her bliver ikke let. Chelsea skal helt klart ud med en reaktion efter det fæle kollaps mod Arsenal forleden.

Så spørgsmålet er om Emery er klar til at lade sit Villa hold spille lidt afventede og eventuelt leve fint med et X? Men jeg må tilstå, at en brandvarm Cole Palmer og et Chelsea-hold der kan køre kontra, så er jeg meget lun på 2-tallet her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,10- SPIL HER >>*

Bournemouth – Brighton 1 (2-0)

Søndag kl. 15:00 28. april

De engelske medier vil skrive denne kamp op som en rivalkamp på sydkysten, men der er ingen rivalisering mellem de to hold. Det er på den måde en standardkamp bortset fra en billet til top-10 er på spil. Blot et point er mellem dem, men Brighton har en kamp i hånden, så The Cherries er nødt til at skubbe ind på at få hjemmesejren. Det bør de også gøre mod et Brighton-hold, der har mistet noget mojo denne sæson.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Tottenham – Arsenal 2 (2-3)

Søndag kl. 15:00 28. april

Det her skal blive et af de helt store dramaer i historien mellem to de rivaler i London. Spurs spiller for CL, Arsenal for guldet og håneretten vil være helt enorm her og sin vægt værd i voldsomt mange millioner.

Så hvem vinder? For mig at se er det en helt åben affære – Arsenal er det bedre hold, men sådan en kamp her vil være med sin helt egen logik. Eller mangel på samme. Jeg peger på Arsenal i resultatet, men bygger mig uden om kampudfald i anbefalingen i forventning om et brag af en ballade her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 3,5 mål og over 9,5 hjørnespark til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Nottingham – Manchester City 2 (0-3)

Søndag kl. 17:30 28. april

Den lyseblå Manchester City maskine kværner lystigt afsted. Det kan man ikke sige om værterne, der slås med Luton om at undgå den sidste nedrykningsplads. Nottingham Forest har mødt Cityn tre gange efter de rykkede op i den bedste række – en duel som City har vundet to kampe af og spillet en uafgjort, men målscoren er 9-1 i Manchester Citys favør. Vi kan forvente endnu en kamp efter det mønster. Nottingham Forest vil stå dybt, satse på kontra og slå tempoet ud af kampen. City vil massere bolden rundt, akkurat som vi har set dem 117 gange før.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar