18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 33. runde i Premier League d. 13. – 15. april 2024

Er der storsejre til Manchester City og Liverpool i vente? Og så brygger vi et 4,20 spilforslag sammen til Arsenal – Aston Villa i en runde, hvor vi kan forvente drama.

(Foto: Mark Pain / Alamy Live News)

Newcastle – Tottenham 1 (3-1)

Lørdag kl. 13:30 13. april

Det spidser til i top-10, hvor holdene der skal skrabe så mange point sammen som muligt for at nå de respektive europæiske pladser.

Newcastle har indledt en offensiv her på falderebet og er 3-1-1 i de seneste fem kampe. De kan stadig nå at avancere et par pladser før tæppefald. Tottenham slås med Aston Villa om fjerdepladsen, men kommer til St. James Park med skadesproblemer.

I tre af de seneste fire møder mellem de to har hjemmeholdet smadret udeholdet med resultater som 4-1, 6-1 og 5-1. Et udslag af begge hold ikke nødvendigvis trives i rollen som den lurende part. Som Newcastle spiller pt, så er jeg på en hjemmesejr igen her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Brentford – Sheffield United 1 (3-1)

Lørdag kl. 16:00 13. april

Brentford får omsider chancen for at synge sejrssangen her. Sheffield United slås med de virkemidler, som de har og drillede Chelsea forleden, men Brentford skal ganske enkelt være en klasse bedre. Brentford har spillet X tre kampe i rap, hvilket trækker dem stille og roligt væk fra stregen i sneglefart, men defensiven lukker stadig mål ind og har blot holdt nullet i en af de seneste seks kampe.

Brentford vinder, men kommer The Blades mon ikke på tavlen i en forventelig livlig kamp?

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Manchester City – Luton 1 (5-0)

Lørdag kl. 16:00 13. april

Luton gør det godt og fornyede håbet om overlevelse med en sejr over Bournemouth. Her kommer de altså i menneskehænder. Haaland trænger til at smadre målet, City skal bruge sejren og helst overbevisende.

Oddsene er ikke super-saftige, så jeg vil hellere forsøge at arbejde mig ind i et narrativ her omkring kampens forventede forløb. Luton kommer til at jagte skygger, det kan der ikke være tvivl om. The Hatters er ikke et hold, der ofte forløber sig og har blot taget 60 gule kort i denne sæson, hvilket ikke just er bøllestreger. Men skal de trække City ned i tempo, slå deres spil i stykker, så kan vi godt se en kamp, hvor Luton er nødt til at forbryde sig. Luton til at tage flest kort af de to lokker.

Sorgenfri spår: Luton flest kort til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Wolves X (2-2)

Lørdag kl. 16:00 13. april

Det er alvor nu for Nottingham Forest. De ligger a point med Luton, og med mindre Brentford kvajer sig, så ligner det nu et ræs for to heste om at undgå den tredje nedrykningsplads – Luton eller Nottingham Forest. Men selv Burnley viser tænder og kan endnu ikke afskrives, så det kan blive en hed afslutning for Nottingham Forest. Det må i øvrigt give stof til eftertanke. Nottingham har hentet spillere i bunker siden de rykkede op og brændt en frygtelig masse penge af, men alligevel er de et sted, hvor lille Luton med petit budget kan ende med at sende dem ned.

Wolves slumrer lidt igen og ligner et hold på sommerferie, men Nottingham Forest er ikke bedre end Wolves sagtens kan forsure eftermiddagen for publikum på City Ground.

Nottingham kan glæde sig over, at Chris Wood er inde i en god stemning, men jeg bliver ikke overrasket, hvis de rødblusede må nøjes med et enkelt point her. Dog vil jeg helst arbejde mig udenom kampens udfald, når der bygges her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 2,5 mål og over 6,5 hjørnespark til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Burnley – Brighton 1 (2-1)

Lørdag kl. 16:00 13. april

Burnley har blot vundet en af de seneste 14 kampe, men har stadig en lille chance for at overleve. De har seks kampe tilbage og seks point, der skal hentes til stregen. Så det er bare at kyle køkkenvasken ind  i feltet her i jagten på en ’great escape’.

Brighton har kun taget fire af de seneste 15 mulige point, og kan ryge ud af top-10 når weekenden er omme. Som de spiller pt så er det vanskeligt at gå med dem på autopilot med forventning om de bare vinder her på Turf Moor. Burnley skal angribe denne kamp med største desperation og med tanke for, at de blot har tabt en af de seneste fem kampe, så kan man forsøge sig med 1-tallet til 3,70 eller bygge lidt rundt om som i forslaget her.

Sorgenfri spår: 1X og over 7,5 hjørnespark til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Manchester United X (2-2)

Lørdag kl. 18:30 13. april

Jeg får jævnligt mails fra læsere, der synes, jeg er for kritisk overfor Manchester United. Men helt ærligt – hvad skal man stille op med de røde djævle? Bare tag de seneste fem kampe: 1-2-2. Det er jo formelen på et ustabilt falmet storhold ikke sandt? De ligger alligevel nummer seks.

Tager vi så dagens værter Bournemouth er de 3-1-1 syv point efter Manchester United, og der venter endnu en kamp, hvor Højlund og co. er med, der er pænt svær at blive klog på.

Bournemouth er favoritter, men har altså kun vundet seks af 16 hjemmekampe, så det er lidt svært at byde 1-tallet op til dans, hvorfor jeg bygger ind i forventningen om en livlig kamp, hvor Manchester United trods alt får et eller andet med hjem muligvis alle tre point.

Sorgenfri spår: X2 og begge hold scorer til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Liverpool – Crystal Palace 1 (4-1)

Søndag kl. 15:00 14. april

Det her er altså en affære, der rimer på pligtsejr. Liverpool er 5-1-0 i deres seks seneste hjemmekampe, og det er helt umuligt for mig at se, hvordan dette vitaminfattige Crystal Palace skal kunne drille Klopps kompagni. Ørnene har blot taget to af de seneste 18 mulige point på udebane, og har blot fem point ned til stregen nu. Det kan hurtigt blive hedt i løbet af de næste runder for sydlondonerne.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 2,45 – SPIL HER >>*

West Ham – Fulham 1 (2-1)

Søndag kl. 15:00 14. april

West Ham holder sig inde i kampen om sjettepladsen, og ved at de har brug for en sejr her mod bysbørnene Fulham. Fulham har ikke rigtigt længere noget at spille for og har tabt to kampe i træk, hvorfor West Ham har en god chance her for give hjemmepublikum noget at glæde sig over efter tre x’er i rap på eget græs.

Jeg går med hjemmesejren, men det ligner en kamp, der godt kan blive livlig og fysisk, så der kan man kigge nærmere på kort, afslutninger og den slags.

Sorgenfri spår: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Arsenal – Aston Villa 1 (3-2)

Søndag kl. 17:30 14. april

Det er en tricky omgang den her. Aston Villa vil kende Tottenhams resultat, før de går på banen her, hvilket alt andet lige må spille ind. Villa ved, at femtepladsen måske vil give CL, men det er fjerdepladsen, der er den sikre billet til edens have.

Arsenal har vundet fem hjemmekampe i træk og slås for guldet, og er naturligvis favoritten her, men jeg er lidt usikker på den direkte duel mellem Arteta og Emery. Sidstnævnte er en snu fætter, som vil vide, at drille sin landsmand, hvorfor jeg bygger udenom resultatet og ind en forventning om en forrygende kamp for os, der bare skal kigge på.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 3,5 mål og over 9,5 hjørnespark til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Chelsea – Everton 1 (3-0)

Mandag kl. 21:00 15. april

Hvis man kunne sælge selvtillid på flaske, så ville der stå Cole Palmer på etiketten. Er du vimmer, hvor den lange englænder tryller for tiden og ikke mindst tager ansvar på et Chelsea-hold, der nu ikke har tabt i de seneste seks kampe. Desværre for the blues er fire af de seks kampe endt uden vinder.

Skal de tro på en slutspurt, der kan bringe dem op sjettepladsen, der blot er fem point væk i skrivende stund, så skal Everton fældes. Selv om Chelseas forsvar er noget af en rutsjebane, så kan jeg simpelthen ikke se Everton true værterne over 90 minutter her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Chelsea til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar