18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 32. runde i Premier League 6. – 7. april 2024

Efter et vanvittigt 4-3 nederlag til Chelsea så venter der endnu en runde, hvor Manchester United er klar til at skuffe deres fans. Derudover ligner weekenden endnu en buffet for de store drenge længst fremme i feltet.

Rundeoptakt til Premier League 5. april 2024

(Foto: Xinhua / Alamy Stock Photo)

Crystal Palace – Manchester City 2 (0-3)

Lørdag 6. april kl. 13:30

Crystal Palace har for vane at drille Manchester City, hvorfor de lyseblå blot har vundet to af de seneste fem opgør med The Eagles.

Det kan jeg dog ikke se bliver et tema her. Crystal har blot taget to af de sidste 12 mulige point og virkede noget handlingslammede mod Bournemouth. Andersen og co. vil dygtigt forsvare sig dybt, men jeg kan ikke se dem komme afsted på raids denne gang.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer ikke til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Brentford 1 (1-0)

Lørdag 6. april kl. 16:00

Det handler ret tydeligt kun om at redde sig nu for Brentford. Skader og andre ubehageligheder har slået sæsonen i stykker, men ret beset så er truppen måske bare ikke til mere og ser man på nuancer af succes, så er det altså godkendt for en lille klub som Bierne bare at overleve.

Aston Villa har derimod større ambitioner og slås for en billet til CL. Efter nederlaget forleden til Manchester City så kan der ikke være tvivl om, at Emery og co. går all ind på at tage alle tre point her.

Man skal huske på, at drømmen om CL har præget klubbens DNA i mange år lige siden, at Martin O’Neills trup med spillere som Laursen og Mellberg og et stort budget gik efter den fornemmeste europæiske turnering. Der er andre ejere i dag osv., men i engelsk kontekst er Aston Villa at betragte som en stor klub og en slumrende gigant. Nu står de i en situation, hvor de kun har Tottenham tilbage som konkurrent til den eftertragtede fjerdeplads. Aston Villa har det letteste slutprogram, men Emery er snu nok til at vide, det kan blive afgjort på få point. Derfor vil kampe mod formsvage modstandere som Brentford være essentielle. Bierne har spillet X i fem af de seneste seks besøg på Villa Park, men det sker ikke denne gang.

Sorgenfri spår: 1-tallet og under 3,5 mål til odds 2,75- SPIL HER >>*

Everton – Burnley 1 (2-1)

Lørdag 6. april kl. 16:00

Everton har ikke vundet i 13 kampe, men den dårlige stime skal brydes her. Det er en decideret bundgyser. Everton har 26 point – Burnley 19. Vinder Everton denne her, så har de reelt kun Luton at forholde sig til i nedrykningskampen.

Misser Everton denne chance, så er det spørgsmålet om ikke ledelsen panikker og sparker Sean Dyche ud. Det ved Dyche godt – derfor kan vi forvente et Everton virkelig sat op til dans her.

Everton har vundet tre af de seneste fire møder med Burnley, og vinder de her, så vil det ske takket være et fysisk overtag – vintage Dyche.

Burnley har i perioder vist sig ok spillende, men de perioder har været for få. De har dog ikke tabt i de seneste fire kampe, hvorfor de vil møde ind her med en vis selvtillid. Det kan blive en af de kampe, hvor Everton slider sig til en 1-0 føring, som de så smider til en 1-1 i slutfasen. Det ligner dog mest af alt en hjemmesejr i min bog. Der bygges.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Everton til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Luton – Bournemouth X (2-2)

Lørdag 6. april kl. 16:00

Luton hænger stadig på, men det er nu de skal samle de vitale point til bunke, som holder dem i live til de sidste spillerunder.

For en sjælden gangs skyld scorede The Hatters ikke – kaldt her – da de tabte onsdag til Arsenal, men deres direkte spil bør volde Bournemouth problemer.

The Cherries er godt kørende med fire sejre i de seneste seks kampe, hvorimod Luton ikke har vundet i den periode. Bournemouth kan stadig nå at blande sig i top-8, hvorfor vi kan forvente, at de gerne vil investere offensivt i denne kamp.

Jeg er lidt i vildrede omkring denne affære, som mest af alt ligner en hektisk end-to-end kamp med livlige 90 minutter med mål i begge ender.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 11,5 hjørnespark til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Fulham – Newcastle 2 (1-2)

Lørdag 6. april kl. 16:00

Newcastle ligner, at de har agter at forsøge et sidste desperat angreb på de næste pladser. Hverken West Ham eller Manchester United virker umulige at indhente og er indenfor få points rækkevidde.

Her gælder det Fulham, der har tabt pusten lidt og har i de to sidste kampe lukket hele seks mål ind trods, det har været modstandere som Sheffield United og Nottingham Forest.

Newcastle har vundet de seneste fem kampe mod Fulham og de seneste fire besøg på Craven Cottage har de vundet ht/ft.

Newcastle har skader at slås med, hvorfor jeg ikke er helt overbevist om, at de kan holde nullet, men tre point kan de godt tage med sig hjem nordpå.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Wolves – West Ham X (1-1)

Lørdag 6. april kl. 16:00

Blot tre point adskiller de to hold på henholdsvis tiende- og syvendepladsen. De seneste fem møder mellem dem har blot set det ene hold score, hvilket vidner om kampe mellem to hold, der er gode nok at neutralisere hinandens styrker ikke mindst, når der er taget føring.

West Ham fik 1-1 mod Tottenham forleden, men var dybt placeret i store dele af kampen. Jeg tror, vi kan forvente et identisk billede her. Wolves er bedre på bolden, hvorfor Hammers vil søge kontraspillet og gerne dødbolde. Et sådant scenarie bør kaste et rimeligt antal hjørnespark af sig i en kamp, der kan blive tæt.

Sorgenfri spår: Over 10,5 hjørnespark til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Brighton – Arsenal 2 (0-2)

Lørdag 6. april kl. 18:30

Arsenal tog en sikker sejr over Luton og holder sig i den grad inde i guldkampen. Brighton kunne ikke nedbryde Brentford og måtte nøjes med 0-0. Brighton får det ikke lettere her med at gennembryde Arsenals defensiv – Arsenal vil for deres part gå efter overtaget i boldbesiddelse og tage de tre point her. Det skal med, at Brighton har vundet tre af de seneste fem møder med Arsenal, men de sejre var med et markant stærkere hold end nu. Da de mødtes tilbage i december vandt Gunners 2-0.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 2,20- SPIL HER >>*

Manchester United – Liverpool 2 (2-3)

Søndag 7. april kl. 16:30

Det er blot en måned siden, at de to hold mødtes. Her vandt Manchester United i FA Cuppen efter forlænget spilletid, men det er svært at se den bedrift gentaget her. De røde djævle har mandefald i forsvaret, og Liverpool ved, at der ikke er plads til bananskræller heller ikke på Old Trafford, hvis de skal tage titlen.

Jeg kan ikke se Liverpool snuble her mod et Manchester-hold, hvor Erik ten Hag ligner en slagen mand, og i øvrigt har flaget, at de er ude af CL-kampen mere eller mindre.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 3,5 mål til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Chelsea 2 (1-3)

Søndag 7. april kl. 18:30

Løbet er kørt for Sheffield United, men de har sluppet tøjlerne lidt og det har givet frihed til at komme på tavlen. De har således scoret flotte fem mål i de seneste to kampe.

Chelsea vandt en vild omgang mod United og er naturligvis favoritter til at vinde her, men det er godt nok ikke et særligt indbydende odds.

Jeg bygger udenom kampudfaldet og går med en livlig kamp i begge ender af brættet, som lokker mere end den rene Chelsea-sejr.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Tottenham – Nottingham Forest 1 (2-0)

Søndag 7. april kl. 19:00

Nottingham Forest har strammet op og ikke tabt i de tre seneste kampe. Fem point er det blevet til og senest en sejr på 3-1 over Fulham med endnu en træffer af Chris Wood.

Det bliver ikke helt så let her at få sat Wood op. Spurs spiller hurtigt og mere høj kæde, der i store dele af kampen vil trykke Nottingham Forest tilbage på banen. Jeg forventer et kampbillede med Tottenham som dominerende og vinder af opgøret og vandt sidst de mødtes med 2-0 trods et rødt kort i minut 70.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 1,5 mål og over 5,5 hjørnespark til Tottenham til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar