18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 31. runde i Premier League 2. – 4. april 2024

Påsken er forbi, men det er Premier League ikke. Denne uge byder på en skarp runde med masser af tætte kampe og formentlig en del hjemmesejre blandt andre til Liverpool, Arsenal og Manchester City.

Premier League. Liverpool FC. 2024

(Foto: IMAGO / PRiME Media Images)

Newcastle – Everton 1 (2-0)

Tirsdag 2. april kl. 20:30

Newcastle kæmpede sig heroisk tilbage og vandt 4-3 over West Ham, men prisen var høj. Der meldes om flere spillere ude med skade og Gordon er i karantæne, men selvtilliden må være enorm på St. James Park.

Everton har tabt de tre seneste besøg hos Newcastle og har ikke vundet i 12 kampe. Især offensiven halter gevaldigt, og de kan ikke pakke sig over 90 minutter mod angrebsivrige Newcastle. Der bygges.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Fulham 1 (2-1)

Tirsdag 2. april kl. 20:30

Nottingham Forest er nødt til at investere noget mere i de her hjemmekampe mod udesvage modstandere. Nu kommer Fulham på besøg, og selv om londonerne spiller fin fodbold, så har de blot vundet to udekampe i sæsonen og lukker mere end to mål ind i snit som gæster.

Et point mod Crystal Palace så Nottingham akkurat kravle over stregen, men de har brug for sejre. Fulhams sæson er reelt forbi, så der er ingen undskyldninger for Nuno Santos og co.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Crystal Palace 1 (1-0)

Tirsdag 2. april kl. 20:45

Bournemouth tog en fin sejr mod Everton, og ligner et hold, der har tænkt sig at give slutfasen et skud. Gæsterne Crystal Palace har en del skader her og måtte slide i det mod Nottingham Forest for det ene point.

Det er Bournemouths anden hjemmekamp i træk med lettere hvilemuligheder, og det er ditto The Eagles anden udekamp i rap. Der bygges.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Burnley – Wolves X (1-1)

Tirsdag 2. april kl. 20:45

Burnley er rækkens dårligste hjemmehold, så på den konto er det ret godt gået, at de kun er fire point fra redning takket være de seneste point på bogen. Her gælder det Wolves, der skuffede mig fælt mod Aston Villa, og kommer til Turf Moor med en del fravær blandt de offensive profiler. Der skrives, at der arbejdes hårdt på at få Cunha klar, men at det er tvivlsomt. Hold derfor øje med sidste nyt.

Er det Burnleys chance, når Wolves – der ikke har vundet på Turf Moor i 14 år – kommer slidte og fraværsramte på besøg? Jeg vil helst arbejde mig udenom resultatet.

Sorgenfri spår: Over 9,5 hjørnespark og Burnley over 0,5 mål til odds 2,12 – SPIL HER >>*

West Ham – Tottenham 2 (1-3)

Tirsdag 2. april kl. 21:15

Jeg er ret sikker på, at West Hams forsvarer blev fulgt i seng uden aftensmad efter de overgav en 3-1 føring til 4-3 nederlag mod Newcastle.

Hammers har blot vundet to sejre i de seneste 11 kampe, og det er på den konto ret skørt, at de stadig ligger nummer syv.

Her er de uden Alvarez, der har karantæne og det svækker midtbanen. Tottenham har virkelig brug for tre point for at holde trit med Aston Villa på fjerdepladsen (og de ved Villa har City i denne runde), men har blot vundet to af de seneste otte udekampe. Spurs har dog noget fart i spillet, som jeg forventer vil drille West Ham en del, når formentlig Soucek skal afløse Alvarez.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Arsenal – Luton 1 (4-0)

Onsdag 3. april kl. 20:30

Arsenal fik et stort point med hjem fra Etihad, og de ved, at de ikke må svigte her, hvis drømmen om titlen skal realiseres.

Luton gør det virkelig godt og scorer hver gang, men lige her på Emirates tror jeg de kommer til kort. Arsenal vil vide ikke at give Luton chancen for overraskelsen ved at tage stort overskab over boldbesiddelse. Odds på en kamp der går Gunners vej er dog noget fedtfattige, så jeg bygger lidt sammen her.

Sorgenfri spår: Over 5,5 hjørnespark til Arsenal og begge hold scorer ikke til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brentford – Brighton 1 (2-0)

Onsdag 3. april kl. 20:30

Brentford er nu uden sejr i syv kampe, men fik flot 1-1 mod Manchester United hentet hjem i overtiden.

Stilmæssigt er der visse ligheder mellem Brentford og Brighton og fem af de sidste seks kampe med Thomas Frank og co. som vært er gået under 2,5 mål.

Brighton har blot taget fire af de seneste 12 mulige point og ligner mere og mere et hold klar til sommerferie.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Manchester City – Aston Villa 1 (3-1)

Onsdag 3. april kl. 21:15

Manchester City skabte ikke meget mod Arsenal, og vi må forvente, at Pep sender sine lyseblå på banen med intention om, at det ikke gentager sig. Aston Villa kæmper for fjerdepladsen, og har blot tabt en af de seneste tre møder med Manchester City, men point er dog taget på Villa Park.

Aston Villa har nemlig lukket mindst to mål ind i de seneste 14 besøg på Etihad. Jeg er mest på at bygge omkring en aktionmættet kamp.

Sorgenfri spår: Over 1,5 mål til Manchester City, over 0,5 mål til Aston Villa og over 8,5 hjørnespark til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Liverpool – Sheffield United 1 (5-0)

Torsdag 4. april kl. 20:30

Der er så stor klasseforskel på de to hold, at der ikke må være tvivl om udfaldet. Liverpool skal tanke tre sikre point til guldkapløbet.

Sheffield United har taget to x’er i rap, men The Blades har over hele sæsonen vist sig uegnede til Premier League, og her skal det kun være et spørgsmål om sejrens størrelse.

Bygger her ud fra forventning om totaldominans fra Liverpools side.

Sorgenfri spår: Liverpool over 5,5 hjørnespark og begge hold scorer ikke til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Chelsea – Manchester United X (2-2)

Torsdag 4. april kl. 20:30

Det er lettere at lave jokes om de to hold her end det er at rose dem. Chelsea fik akkurat 2-2 mod Burnley forleden, og Manchester United smed sejren mod Brentford.

Manchester United er ved at være ude i ræset om femtepladsen og alle ved vel, hvad der skal ske til sommer, hvor der igen skal trykkes F5 på Old Trafford.

Chelsea har intet at spille for i ligaen andet end en flosset ære, men jeg forventer alligevel en kamp i højt tempo med stor intensitet og formentlig en deler til odds 4,20. Jeg bygger dog lidt her, der passer til kaoskamp, som jeg forventer det bliver.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål, over 7,5 hjørnespark og over 4,5 kort samt begge hold scorer til odds 3,40- SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar