18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 28. runde 9. – 11. marts 2024

Der venter os en runde med storkampen mellem Liverpool og Manchester City. Men inden da kan Arsenal lægge pres på de to rivaler ved at vinde London-kampen mod Brentford. Desuden vigtig kamp om fjerdepladsen mellem Aston Villa og Tottenham.

(Foto: IMAGO / Propaganda Photo)

Manchester United – Everton 1 (3-1)

Lørdag 9. marts kl. 13:30

Manchester United er igen inde i en fase, hvor de ikke er til at blive kloge på, men de har statistisk set altid godt fat i Everton.

De har således vundet de seneste fire kampe mod karameldrengene og scoret mindst to mål hver gang. Evertons fysiske stil hviler på en god organisation, hvilket har sikret dem 4 x uafgjorte i de seks seneste ligakampe, men ingen sejre. De er ofte på glatis mod hold, der som Erik ten Hags Manchester United spiller hurtigt og direkte i længderetningen.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Sheffield United 1 (2-1)

Lørdag 9. marts kl. 16:00

Sheffield United blev skudt i sænk af Arsenal på grusom vis, så vi må forvente en reaktion fra the blades her. Det ændrer dog ikke på, at de er rækkens dårligste hold, men de er som regel i stand til at bide fra sig som gæster og har således scoret i to af de tre seneste udekampe.

Bournemouth skal naturligvis række ud efter tre point, men det er sandsynligt de skal arbejde for føden samt hente bolden ud af eget net.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Wolves – Fulham 2 (1-2)

Lørdag 9. marts kl. 16:00

Her har vi en direkte duel om en plads i top-10. Tre point i Wolves’ favør adskiller de to hold, men målt på point i de seks seneste kampe er gæsterne de mest formstærke. Fulham har taget 11 af de 18 seneste mulige point mod Wolves’ ni. Fulham kommer til Molineux med to friske sejre i bagagen over ingen ringere end Manchester United og Brighton.

Efter to hjemmesejre i træk kom Wolves ned på jorden med 3-0 nederlaget på St. James Park forleden.

13 af Fulhams 16 seneste kampe er gået over 2,5 mål og en variant over det tema i en lige kamp tiltaler mig mest.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Luton X (1-1)

Lørdag 9. marts kl. 16:00

Det er kampe som denne, hvor Luton skal jagte point for at bevare håbet om overlevelse. Sidst de to hold mødtes var i november vandt Luton 2-1, og en kamp mod et hold som Palace der også gerne lever lidt af fysikken vil ikke skræmme oprykkerne.

Der bet buildes her i en formentlig tempofyldt og medrivende omgang.

Sorgenfri spår: X2, begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Arsenal – Brentford 1 (4-0)

Lørdag 9. marts kl. 18:30

Arsenal tordner med storsejren over Sheffield United videre mod toppen og har nu taget syv sejre i rap. Det er meget svært ikke at se nummer otte komme her. Brentford er styrket offensivt med Wissas retur efter Afcon, men det ændrer ikke på, at Thomas Frank har store defensive kvaler. Burde de have investeret i januar i endnu en stopper? Der er kun seks point ned til stregen før turen til Emirates og Brentford har lukket knap tre mål ind i snit de seneste fire kampe.

Det varsler ilde før mødet med Arsenal i hopla.

Sorgenfri spår: Arsenal over 3,5 mål til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Tottenham X (0-0)

Søndag 10. marts kl. 14:00

Vi har en direkte duel om fjerdepladsen her, hvor Aston Villa har statistikken med sig. De har nemlig vundet de tre seneste møder med Tottenham og scoret to mål hver gang. Der er fem point mellem de to klubber, så sejr til Spurs sender dem ind i varmen om 4. pladsens CL-billet. Hjemmesejr ser Aston Villa distancere londonerne, men med den vigtighed på højkant bliver jeg ikke overrasket, hvis det ender med en deler.

Sorgenfri spår: X til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Brighton – Nottingham Forest X (1-1)

Søndag 10. marts kl. 15:00

Brighton holder sig akkurat i top-10, men syv point af de seneste 18 mulige taler ikke for en billet til europæisk bold næste sæson.

Det er ikke forbi, det er meget bedre hos gæsterne. Her må vi hænge skiltet med krise ud med blot fire point af de sidste 18 mulige, og det er faktisk kun de tre oprykkers manglende kvalitet, der gør, at man kan forvente Nuno Santos’ mandskab er at finde i Premier League næste sæson.

Med mindre Everton får yderligere en pointstraf så ligner det mere og mere en stoledans mellem Luton, Nottingham Forest og Brentford om at undgå den tredje nedrykningsplads, hvis vi går ud fra, at Burnley og Sheffield United er nede.

Jeg kan dog godt se Nottingham Forest få noget med hjem fra Brighton. Ikke fordi de er videre gode, men fordi Brighton bare ikke overbeviser for tiden og ikke har gjort det længe. Og slet ikke nok til, at det giver mening at tro på, de kan føre en dans mod et kontrasatsende gæstemandskab over 90 minutter.

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,20 – SPIL HER >>*

West Ham – Burnley 1 (2-1)

Søndag 10. marts kl. 15:00

West Ham er sgu en spøjs fætter. Netop som det ligner, at mismodet har rodfæstet sig, så vender de 180 grader og tager to sejre i rap og scorer syv mål undervejs.

Dermed ligner det mere og mere, at Hammers også næste sæson skal en tur ud i Europa, og så har Moyes’ indsats i denne omgang heller ikke været spildt. At skotten holder dem på en syvendeplads er ikke så dumt. Det bør Burnley ikke ændre på. The Clarets har blot 13 point og er langt under stregen. Kompanys modige spillestil fra sidste sæson har ikke været mulig at overføre til PL – i hvert fald ikke med denne trup. De må ned og prøve igen.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Liverpool – Manchester City 1 (2-1)

Søndag 10. marts kl. 17:30

Så når vi til den kamp, som hele weekenden handler om. En sand storkamp og duel om titlen. Et point adskiller de to hold, og vi har tidligere set udfaldet af netop mødet mellem Liverpool og Manchester City afgøre ligaen.

Manchester City har de seneste tre kampe ikke tabt til rivalerne og er 2-1-0 i den periode, men de tre kampe før vandt Liverpool alle tre.

Men med et brølende Anfield i ryggen så har jeg værterne til at vinde, hvis altså de kan få etableret et godt pres-spil og slå Citys opbyggende spil i stykker. Men der kan også hurtigt gå en taktisk deler i den, så jeg bygger rundt om udfaldet.

Sorgenfri spår: 1X og over 4,5 kort til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Chelsea – Newcastle X (2-2)

Mandag 11. marts kl. 21:00

Hvis Chelsea skal bevare troen på en plads i top-10 og mulig billet til Europa den vej, så skal de vinde her. Newcastle er et af de hold, som de skal forbi og lige nu skiller fire point dem.

Chelsea har altså ikke råd til andet end at kyle alt frem og jagte sejren. Newcastle er ikke uden evner i det offensive spil, så jeg tror roligt, at vi kan forvente en underholdende omgang på ’Broen’ for gæsterne har nemlig vundet fire af de seks seneste udekampe. Den her kamp kan blive fugl eller fisk eller de tos grimme kærlighedsbarn, så jeg er mest lun på at gå med et spil, der læner sig opad en underholdende kamp.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar