18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier Leagues 25. runde 17. – 19. februar 2024

Denne weekend har mange fede kampe på programmet ikke mindst Manchester City – Chelsea, men det hele åbner med en potentielt ret underholdende affære, når Liverpool skal jagte deres første sejr hos Brentford og vel pligtsejr til Manchester United hos Luton?

Manchester City. Kevin De Bruyne. Pep Guardiola.

(Foto: IMAGO / Action Plus)

Brentford – Liverpool X (2-2)

Lørdag 17. februar 13:30

Liverpool måtte som ventet slide i det for at nedlægge Burnley, og de kommer også på overarbejde her.

Brentford har ikke fået som fortjent de seneste uger, men det fik de så mod Wolves. Bierne kan sagtens spille sig ud af Liverpools pres, og det giver os en aktion-pakket kamp, som snildt kan blive rundens mest underholdende og forventer jeg point til Frank og co.

Sorgenfri spår: 1X og over 8,5 hjørnespark til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Burnley – Arsenal 2 (1-2)

Lørdag 17. februar 16:00

Arsenal rev West Ham fra hinanden, og det må give Kompany noget at tænke over før hans trængte Burnley er næste modstander i Gunners’ kanonild.

West Hams meget afventende stil gav ganske enkelt grusomt bagslag, og jeg forventer derfor The Clarets vil angribe og presse gæsterne noget mere og med mod på at score. Det rækker ikke til point mod så formstærkt et Arsenal-hold medmindre gæsterne med tanke for næste uges CL-opgav mod Porto tager for let på opgaven. Mon dog?

Sorgenfri spår: 2-tallet over begge hold scorer til odds 2,80- SPIL HER >>*

Fulham – Aston Villa 1 (3-2)

Lørdag 17. februar 16:00

Spørgsmålet er om Aston Villa er ved at lave en Leicester og smide en CL-billet, der ellers virkede ret solid? Nederlaget til Manchester United må gøre naller i den kontekst, og nu tager de til Craven Cottage med vished om, at det snart skal vende. Fulham får Bassey tilbage, og lidt som Brentford synes jeg ikke Fulham har fået som fortjent i et stykke tid, men vandt dog i fin stil over Bournemouth. Aston Villa har vundet fem af de seneste seks kampe mod Fulham og har scoret mindst to mål i fire af de sejre. Jeg er med Fulham her, men bygger mig rundt om udfaldet.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og Fulham over 4,5 hjørnespark til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Newcastle – Bournemouth 1 (3-0)

Lørdag 17. februar 16:00

Newcastle ligner et hold, der har tænkt sig at gøre et sidste desperat forsøg på at angribe top-5 muligvis top-4. De har taget syv af de seneste ni mulige point og lagt en pointfattig periode bag sig i takt med, de får spillere tilbage fra skader. Det kan måske også give Dan Burn en lille pause – den omskolede langemand på venstre backen har set lidt roasted ud på det seneste.

Bournemouth har tabt pusten og har ikke vundet i de seneste fem kampe og er 0-2-3 i den periode.

Newcastle har scoret mindst tre mål i de seneste tre kampe, og bør forsætte målhøsten mod The Cherries, der ser lidt trætte ud. Jeg ser Newcastle vinde den her, men interessant er lidt mere interessant, hvis man går med, at de tager begge halvlege.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – West Ham 2 (2-3)

Lørdag 17. februar 16:00

Er du vimmer West Ham fik klø af Arsenal! Det kan Moyes ikke leve med – slet ikke målt på jobsikkerhed – så lad os forvente et Hammers mandskab, der kommer til City Ground for at slå hårdt.

Nottingham tabte igen i weekenden og lukkede hele tre mål ind mod Newcastle. West Hammers stil har som regel et stærkt tag på Forest og londonerne har scoret hele syv mål mod dem i de seneste to møder. Odds 2,95 på West Ham sejr lokker godt nok, men da ingen af dem kan tåle et nederlag må vi forvente en kamp, der bølger frem og tilbage, så jeg går med et eller tre point til gæsterne.

Sorgenfri spår: X2 og begge hold scorer til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Tottenham – Wolves 1 (3-1)

Lørdag 17. februar 16:00

Tottenham måtte dybt ind i overtiden mod Brighton for at tage tre point, men det vidner om solid moral og indstilling.

Wolves blev nedlagt af Brentford og fortsætter den ustabile tilværelse med nu to nederlag i de tre seneste kampe. Tottenham lukker altid mål ind på eget græs pga. offensiv spillestil – de har indkasseret i de fem seneste hjemmekampe, hvis vi skal se på en aktuel stime – så Wolves må have mod på at nette.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Manchester City – Chelsea 1 (3-1)

Lørdag 17. februar 18:30

Manchester City buldrer derudaf og skal her afmontere Chelseas spirende optimisme. Chelsea leverede et fint comeback i mandags med 3-1 på Selhurst Park efter at være nede ved pausen.

Crystal Palace lod dog Chelsea være meget på bolden, og de får de ikke lov til at her. Jeg kan ikke se Pochettino leverer en slagplan, der kan ændre på, at City vinder. Spørgsmålet er så om ikke Chelsea får scoret i en vintage 3-1 sejr til hjemmeholdet? Jeg bygger op omkring hjemmesejr og en kamp med mål og aktion.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 2,43- SPIL HER >>*

Sheffield United – Brighton X (2-2)

Søndag 18. februar kl. 15:00

Kæmpe sejr for Sheffield United mod Luton. Det betyder, at de stadig har et lille håb om at arbejde sig ind på stregen.

Brighton faldt i overtiden mod Tottenham, og der er virkelig tale om stilforskelle her. Vi kommer dog ikke udenom, at Brighton ikke helt har den styrke, som de havde sidste sæson.

Jeg kan godt se The Blades tage point her, men vil gerne udenom udfaldet i en kamp, som vi bør forvente kan gå højt på hjørnespark.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 3,30- SPIL HER >>*

Luton – Manchester United 2 (0-3)

Søndag 18. februar kl. 17:30

Luton vil uden tvivl være slemt skuffede over at tabe hjemme senest til bundholdet Sheffield United. Det var tre vigtige point tabt på gulvet der. Når det er sagt, så var det også et wake up call for Lutons defensiv, hvor Sheffield strøg lige igennem.

Manchester Uniteds udfordring bliver at holde kontrol med Lutons fysik og direkte spil, men over 90 minutter skal gæsterne ganske enkelt spille sig igennem til nok chancer til at tage tre point.

Sorgenfri spår: 2-tallet, over 1,5 mål og over 7,5 hjørnespark til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Everton – Crystal Palace 1 (2-0)

Mandag 19. februar kl. 21:00

Tiden går, og der bliver færre og færre kampe tilbage for Everton til at redde sig i. De kan matche Crystal Palaces fysiske tilgang til kampe og har også organisationen til at holde The Eagles væk og har da også vundet de tre seneste kampe på Goodison mod sydlondonerne.

Det er en must win kamp for Everton versus Crystal Palace der er 0-2-4 i de seneste seks udekampe.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 1,5 mål til 2,17 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar