18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til Premier League d. 14. – 16. maj 2021

Liverpool er på mission “must win” ude mod WBA i denne runde, hvor de kan spille sig helt op i hælene på Chelsea, der sidder på 4. pladsen i Premier League. Søren Sorgenfri afsiger sin dom over rundens kampe.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Newcastle – Manchester City 2 (0-3)

Newcastle er reddet, City mestre, så nu står den på sommerferie. I hvert fald for værterne. Steve Bruce har i foråret leveret en fin indsats og ændret på Newcastles til tider tunge udtryk efter behov og bør krediteres for at redde The Magpies i land. Her har han dog Schaar i karantæne og Callum Wilson er færdig for sæsonen. Hertil flere skader ifølge lokale medier. Nu hvor redningen og dermed næste sæsons årsløn er i hus, så er det naturligt, hvis Newcastle taber et par procent efter en vild sæson.

City har vundet 11 udekampe i rap og har blot tabt to af de seneste 29 møder med Newcastle. I de seneste tre møder har City vundet både halv- og fuldtid mod Newcastle og kommer til St. James’ Park med Stones tilbage.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Burnley – Leeds X (1-1)

Det har set sort ud til tider for Burnley, men man må give Sean Dyche og co., at de til sidst tog sagen i egen hånd og sendte Fulham ned og sikrede sig.

De kan dermed spille frit og rette fokus mod at bryde forbandelsen på Turf Moor, hvor de ikke har vundet i de seneste otte kampe. Leeds kan i princippet stadig nå Europa, men det er langt ude i teorierne efterhånden.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Southampton – Fulham 1 (3-1)

Fulham må ned og vende i den næstbedste række og spørgsmålet er nu, hvor pragmatisk Scott Parker vil gå til værks i de seneste kampe oppe. Vil han stille i ’stærkeste’ eller sende spillere i ilden, som han forventer at bruge næste sæson?

Saints leverede et fint comeback mod Palace og tog en sjælden sejr i en sæson, der er gået fra imponerende til noget nær katastrofal.

Southampton har ikke tabt i de seneste syv hjemmekampe mod Fulham og med en Danny Ings tilbage i mål- og måske EM-form – er det nu det 2021’s grimme aftryk skal vaskes af.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Brighton – West Ham 2 (0-2)

Brighton har ikke mere at spille for og har en del skader toppet med karantæner til Maupay og Dunk, der senest så rødt begge to.

Især opgaverne på hjemmebane har været lidt af et mareridt for Brighton, der er 3-8-6 hjemme og en score, der hedder 18-19. Det fortæller naturligvis også, at havde Brightons offensive geled formået at levere varen, så var Havmågerne sluttet noget højere oppe i tabellen.

West Ham fik med Chelseas nederlag til Arsenal en sidste livline i kampen om fjerdepladsen. Det er do or die for Hammers her, der har tabt tre af de seneste fire kampe. Det er med andre nu, hvis de skal håbe på at overhale Chelsea før lukketid.

Begge hold har mange spillere ude, som i skrivende stund er meldt tvivlsomme, så tjek op på seneste nyt.  West Ham har scoret mindst to mål i de seneste tre udekampe, så hvis ellers defensiven holder Brightons tandløse angribere stangen, så bør de være ok her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Aston Villa X (1-1)

Snakken på Selhurst Park handler om fremtiden for Crystal Palace. Hvem skal tage over efter Hodgson, hvis veteranen vælger at kalde det en dag? Hodgson bliver 74 til august og har endnu ikke meldt ud om, han har mod på en sæson mere. Palace er en af de succeshistorier som sjældent omtales i dansk kontekst. Det er en gigantisk succes at tage en klub fra administration og en beliggenhed i et ikke posh område af det sydlige London tilmed med et lille stadion og over tid forvandle klubben til et fast indslag i PL. En succes med mange fædre, men også en succes der hurtigt kan sættes over styr jævnfør den korte tid med Frank de Boer som manager. Derfor er valget af den næste manager voldsomt vigtigt. Det skal være en type, der kan få meget ud af en trup, der rimer mere på hårdt arbejde og omstillingsfodbold end en possesion-type. Sean Dyche synes at være både favoritten og det oplagte valg. Fra sin tid i Millwall kender han også til værdierne og udgangspunktet syd for floden. Det er ikke Kensington-fodbold.

Nu skal sæsonen bare rundes af og det har været sådan et stykke tid, hvorfor Zaha og co. har tabt fire af de fem seneste ligakampe.

Aston Villa er heller ikke sprudlende, men har Grealish med igen om end han begynder kampen på bænken, varsler træner Dean Smith. Villa med Grealish – der også skal jagte en EM-billet her til sidst – er en anderledes potent størrelse, så lidt bid bør gæsterne have. Villa er 1-2-1 de seneste fire kampe og jeg hælder lidt til en Villa-sejr, men kan se en uafgjort komme her.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Tottenham – Wolverhampton 1 (2-1)

Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy skylder i min optik stadig klubbens fans en lang og fyldestgørende forklaring på, hvad dælen der foregår. Fra fyringen af Poch til ansættelsen af Mourinho, til fyringen af portugiseren lige før en pokalfinale som han om nogen var egnet til at vinde og den håbløse flirt med European Super League og endelig til at lade en grøn træner køre sæsonen i mål.

Måske kommer den forklaring, mens han krydser fingre for Spurs får en eller anden form for europæisk billet. Det kræver en slutspurt med sejre i de tre sidste kampe, hvis der skal vindes terræn på Liverpool og West Ham.

Gæsterne fra Wolves har en del spillere ude, hvorfor lineup er afgørende, og da Spurs har vundet fem af de seneste seks hjemmekampe og scoret mindst to mål i fem af de kampe, så bør vi forvente et udtryk fra værterne om at dominere og vinde kampen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*


West Bromwich – Liverpool 2 (1-3)

Det er ikke raketvidenskab, der skal i spil til kampen her. WBA er nede og har ikke mere at spille for, hvorimod Liverpool jagter fjerdepladsen.

De har en kamp i hånden i forhold til konkurrenterne Chelsea og Leicester og et ret nådigt slutprogram, der taler for lutter sejre her på falderebet.

Sejren på Old Trafford torsdag aften er naturligvis et stort boost at rykke videre med. WBA har masser af spørgsmålstegn behind the scenes, men på banen bør der ikke være mange spørgsmålstegn her.

Sorgenfri spår: Liverpool -1,5 (AH) til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Everton – Sheffield United 1 (1-0)

Everton slap heldigt fra besøget hos Aston Villa med 0-0 og har altså stadig en spinkel chance for Europa. Sheffield United har ikke mere at spille for andet end at ruste sig til næste sæson i den næstbedste række.

Der er ingen grund til at pakke det ind, men Everton er virkelig et sløjt hjemmehold og har blot vundet en af de seneste ti kampe på Goodison. Det er alene på baggrund imponerende, at de stadig har en europæisk chance.

The Blades er dog et nemt offer og har tabt syv udekampe i rap. Everton har vundet de to seneste møder med Sheffield United med 1-0, og det vil alt andet lige være et fint resultat for et svagt hjemmehold, der bare har brug for tre point. Husk at holde øje med opstillinger, da begge hold har tvivlsomme spillere i skrivende stund.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar