18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til Premier League d. 11. – 13. maj 2021

Midtugen byder på indtil flere interessante dueller i Premier League. Blandt andet skal vi have Manchester United i aktion to gange på meget kort tid, først mod Leicester og siden mod Liverpool. Søren Sorgenfri er klar med dommen.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Manchester United – Leicester X (2-2)

Værterne har tvivl om Maguire, der skal scannes efter weekendens 3-1 over Aston Villa. Han ligner dog ikke just en, der bliver kampaktuel de kommende uger, men hold øje med lineup.

Det er en hård uge for United, der allerede torsdag skal i ilden igen mod Liverpool i den udsatte kamp og i alt fire kampe på syv dage. Der må derfor ventes en vis rotation hos hjemmeholdet.

Leicester insisterer på at gøre tingene spændende for sig selv med et 4-2 nederlag i weekenden til Newcastle, hvor The Foxes var helt væk. De kunne dog ånde lettet op, da West Ham også snublede, hvorfor de har fem point ned til Hammers. Men slutprogrammet siger United, Chelsea og Tottenham så der skal point ind på bogen et eller andet sted, og det kan snildt blive på Old Trafford. Leicester har vist sig som et forrygende udehold denne sæson, hvor de er 10-5-2, og de har blot tabt en af de seneste 11 udekampe. Leicester har en del spillere, der meldes tvivlsomme til kampen her blandt andre meget vigtige Johnny Evans, der var savnet mod Newcastle og Brendan Rodgers har også weekendens FA Cup finale at tænke på. United har scoret mindst to i fem af de seneste seks hjemmekampe.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Southampton – Crystal Palace 1 (2-1)

Saints er med ti point ned ikke reddet endnu, men det er svært at se Fulham for alvor gå amok og æde så stort et forspring, og det skal Vestergaard og co. ære lykkelige for. Southampton har haft et jammerligt 2021 og har tabt 13 af deres seneste 17 ligakampe. De skal være lykkelige for den flotte åbning på sæsonen, som de facto har reddet eksistensen for dem.

Crystal Palace har vanen tro klaret skærene og kan se frem til at spille frit resten af sæsonen og slutte midt i tabellen. Det er en fin succes for et hold af den størrelse. The Eagles vandt i weekenden over nedrykkede Sheffield United og satte dermed prop i en stime på tre nederlag i træk.

Danny Ings kan komme i spil her for værterne, og han vil være en vigtig faktor i bestræbelserne på endegyldigt at sikre en ny sæson.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Chelsea – Arsenal 1 (3-2)

Chelsea er stort set i mål med en billet til næste sæsons CL og har seks point ned til West Ham på femtepladsen.

Kalenderen er nu bogstavelig talt fyldt med finaler for The Blues med FA Cup finalen forude og senere finalen i Champions League mod Manchester City. En vis rotation er nødvendig for Tuchel, så også her er det vigtigt at holde sig opdateret.

Chelsea har især med tyskeren på sidelinjen styrket defensiven og holdt nullet i syv af de otte seneste hjemmekampe, men det bliver naturligvis interessant at se, om de ventede finaler vil påvirke Chelseas performance.

Arsenal er formentlig uden David Luiz for resten af sæsonen, hvorfor vi må gå ud fra, at brasilianeren er færdig i klubben efter to år. Stopperens kontrakt udløber til sommer, og hans indsats har været nøjagtig så svingende for Gunners som ventet. Med alt muligt held i verden kan Arsenal levere et sidste angreb frem mod de europæiske pladser, men det er ikke for alvor realistisk. Det vil dog kræve en sejr på Stamford Bridge, hvorfor vi må forvente, at Arteta der også er under et stigende pres vil forsøge sig med offensive ideer. Selv om Chelsea er stærke i defensiven for tiden, så er der en dagsorden for begge hold, der godt kan se mange mål her, og hvilken vej vinden vil vende, vil ikke mindst afhænge af Arsenals evne til at afvise Chelseas hurtige løb og små dybdeafleveringer omkring felt 14.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Everton 2 (0-2)

Aston Villa har længe lignet et hold på sommerferie og har blot taget fire point samlet i de seneste fem kampe herunder tre nederlag.

Skader har slidt på udtrykket, men samlet set så er der grund til optimisme de kommende sæsoner for Dean Smiths tropper. En god og tidssvarende spillestil der både kan afvente og dominere kampe – når altså alle profiler er klar. Det er næste udfordring for Smith – at få samlet en mere slidstærk trup.

Everton ligner ikke et hold klar på sommerferie, men mere en dark horse i en spillet om en billet til Europa. Sejren ude over West Ham forstærkede dette indtryk og Everton har vundet to af de tre seneste kampe. Karameldrengene har været bedst ude, hvor de er 11-3-3 og har blot lukket 0,9 mål ind på udebane. De holdt rene lagner i fem af de seneste seks udekampe og ingen af de kampe er gået over 2,5. Det er vintage Ancelotti med hold fortet og vent på modstanderen kvajer sig.

Her må vi forvente et kampbillede, hvor Everton overlader styring til Aston Villa og derefter straffer dem i omstillingerne.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Manchester United – Liverpool 2 (1-3)

Denne kamp skal naturligvis ses i lyset af Manchester Uniteds kamp tirsdag aften mod Leicester. Det er voldsomt for en klub at skulle i ilden igen med så kort restitutionstid, og selv om Solskjær helt sikkert vil rotere, så skifter han næppe alle 11. Men hold øje.

Det fysiske pres på United skal alt andet lige give Liverpool en klar fordel. Klopps kompagni jagter en CL-billet og det håb står og falder med en sejr her.

Der er scoret over 2,5 mål i syv af Manchester Uniteds seneste otte hjemmekampe, og med tanke for kampens vigtighed for gæsterne, rivalelementet samt værternes slitage, så vil kampen formentlig begynde med stram kæde og så åbne op. Liverpool er 4-2-0 i de seneste seks kampe og er 10-3 i målscore i den stime.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar