18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 4. runde d. 1. – 3. september 2023

Der venter en runde, der slutter med et stort brag på Emirates, når Arsenal formentlig sænker Manchester United. Derudover drilske opgaver for Liverpool og Manchester City samtidig med formstærke Spurs igen slår til.

Arsenal møder Manchester United i Premier League


Kan Nketiah og Arsenal sørge for målfest mod Manchester United i Premier League? Foto: IMAGO / Arron Gent

Luton – West Ham 2 (1-2)

Fredag kl. 21:00 1. september 2023

Luton gør klar til første hjemmekamp i Premier League. Jeg tror ikke Luton bliver så entydigt et bundhold, som mange forventer, men de skal vænne sig til livet i den bedste række. Det tager tid.

West Ham kan disse kampe i søvne. Hold fortet på udebane og straf værtens fejl. West Ham har desuden haft et fremragende transfervindue, så jeg forventer en fin fredag aften for David Moyes og co., men det bliver tæt.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Everton 2 (0-1)

Lørdag kl. 13:30 2. September 2023

Sheffield United solgte sig selv dyrt mod Manchester City og viste rimelige takter mod overmagten. Nu gælder det så Everton, som også er uden point og mangler offensiv pondus.

Det er en af de kampe, som The Blades skal have point i. Det samme gælder for Everton, og jeg tror frygten for nederlag vil dominere her, men alligevel komme gæsterne til gode. De kan afvente, det er Sheffield United der skal frem og jagte noget. Det kan ende med en kontrakniv vintage Sean Dyche og trods alt så er Everton bare et bedre hold. En lille smule i hvert fald.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Brentford – Bournemouth 1 (3-1)

Lørdag kl. 16:00 2. september 2023

Brentford måtte nøjes med X mod Crystal Palace, men skal her sætte alle sejl til for at tage tre point. Deres sæson vil naturligvis være mærket af fraværet af Ivan Toney, men det forhindrer næppe Frank og co. i at drømme stort.

Store drømme kræver point og her 3 styks. Bournemouth har blot åbnet sæsonen med et point, men er også plaget af skader. Det vil også koste her mod et Brentford-hold, der har evnerne til at vinde begge halvlege.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Manchester City – Fulham X (2-2)

Lørdag kl. 16:00 2. september 2023

Fulham drillede Arsenal i sidste runde, men kan de også drille her? Der er efterhånden så lidt værdi i at se Manchester Citys vej, så det giver mest mening at se den anden vej. Med den risiko som det naturligvis indebærer.

Men selv efter salget af Mitrovic så har Fulham vist, at de har en organisation skarp og stærk nok til at drille selv de største. Sandsynligheden er ikke stor for Fulham point objektivt set, men den er der.

Sorgenfri spår: X2 til odds 5,80 – SPIL HER >>*

Burnley – Tottenham 2 (1-3)

Lørdag kl. 16:00 2. september 2023

Man kan være nok så Manchester City light, men det ændrer ikke på, at det bliver en vanskelig sæson for Burnley. The Clarets har også en vanskelig sæsonstart med stort set kun store hold. Tottenham er de næste, der kigger forbi Turf Moor og de behøver bare se lidt video fra søndagens kamp, hvor Aston Villa rev Burnleys defensiv fra hinanden, for at få gode ideer.

Burnleys stil indbefatter at de bevæger sig frem i terrænet og skubber kæderne op. Det kommer Tottenham til at løbe over i en kamp, der godt kan blive ret underholdende og formentlig give en del ture ud til hjørneflaget.

Sorgenfri spår: Over 5,5 hjørnespark til Tottenham til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Chelsea – Nottingham Forest 1 (3-0)

Lørdag kl. 16:00 2. september 2023

Nottingham Forest havde ikke meget held med sig mod Manchester United og nu skal de igen på en svær udebane. Sådan da. Det var nemlig en efterhånden sjælden sejr, som Chelsea notererede sig mod Luton forleden, men måske varsler den en lille optur på Stamford Bridge. For selv om Luton scorede to mål mod Manchester United så var en del af forklaringen der jo håbløst målmands- og forsvarsspiller af Manchester United. Hvis Chelsea strammer lidt op og gør det bare marginalt bedre i defensiven, så forventer jeg yderligere tre point til The Blues her. Det efter et tungt pres fra værterne mod Nottinghams forsvar, der gerne står dybt, så mon ikke at vi også her vil se en del besøg hos hjørneflaget?

Sorgenfri spår: Chelsea over 7,5 hjørnespark til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Brighton – Newcastle 1 (2-1)

Lørdag kl. 18:30 2. september 2023

Begge hold fik et hak i tuden i sidste runde. At Newcastle smider det hele i minut 93 mod 10 mands Liverpool, den er sgu ikke god. Brighton fik en lektion i kynisme af West Ham, så begge hold har stumper, der skal samles op.

Brighton vil helt sikkert komme ud til kampen for fuld kakao, som vi kender dem. Kan Newcastle modstå det? Jeg er ikke overbevist. Hvis Brighton først får fat i den her kamp og lov til at styre løjerne, så skal Newcastle være virkelig skarpe i deres service til Isaak for at få noget med hjem.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Wolves X (1-1)

Søndag kl. 15:00 3. september 2023

Wolves viste med stor effektivitet, hvordan de håndterer en udekamp mod ligeværdige hold i sejren over Everton. Det var ikke en køn kamp i klassisk forstand, men Wolves’ defensiv holdt stand og så ventede de bare på en fejl. Den kom og bum. Så var den sejr på plads.

Vi kan forvente et tilsvarende afventende Wolves her på Selhurst Park. Kan værterne så dirke dem op? Jeg har godt nok min tvivl om Crystal Palace denne sæson.

Sorgenfri spår: X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Liverpool – Aston Villa X (2-2)

Søndag kl. 15:00 3. september 2023

IJeg tror, der venter os et brag af en kamp. Liverpool ligner Liverpool igen og Aston Villa er i gang med at bygge det bedste Aston Villa hold op siden Ron Atkinson førte dem til andenpladsen. Det er virkelig spændende ting, der sker hos Emery og co.

Begge hold scorer her, men hvordan falder resultatet ud? Logikken siger Liverpool, men mavefornemmelsen siger, vi kan forvente Aston Villa tager noget med hjem. Især hvis Liverpool må sige farvel til Salah til et eventuelt saudisk eventyr.

Sorgenfri spår: X til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Arsenal – Manchester United 1 (3-2)

Søndag kl. 17:30 3. september 2023

Manchester Uniteds åbning på sæsonen har set sær ud. Spillet synes ikke at flyde, spillerne virker ikke videre motiverede (bortset fra Eriksen) og Onana har ikke just imponeret.

Det er ikke det fedeste afsæt for en tur til Emirates. Arsenal var naturligvis skuffede over at smide point til Fulham, men bør møde ind her med en vis optimisme og tro på tre point. Kampene mellem netop de to hold her ser ofte værten som vinder. Mit bud er, at det skyldes begge klubber traditionelt er bedst ’on the front foot’, og når de får lov at tage teten. Dvs. den gæstende part trækker håndbremsen en lille smule, men når evnerne primært er på bolden, så overlader man et frontforspring til hjemmeholdet. Som altså som regel giver en hjemmesejr. De seneste fem ligamøder mellem dem har set hjemmeholdet scorer tre mål i samtlige de fem kampe. Det er en skør statistik, men jeg kan faktisk godt se Arsenal sætte tre-fire kasser ind på Uniteds forsvar, men Erik ten Hags bande tager heller ikke hjem uden at komme på tavlen. De forsigtig skruer ned til over 3,5 mål.

Sorgenfri spår: Over 4,5 mål til odds 4,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar