18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 34. runde 20. – 21. april 2024

Efter overraskende nederlag i sidste runde så er både Liverpool og Arsenal under stort pres for at vinde i denne runde, men der venter svære udekampe. Desuden er der lagt i ovnen til super vigtige kampe for bundstriden.

(Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo)

Luton – Brentford X (2-2)

Lørdag 20. april kl. 16:00

Luton fik en lussing af Manchester City i sidste runde, men det skal oprykkerne ikke bruge tid på at ærgre sig over. Der er så stor intern kvalitetsforskel på holdene i Premier League selv om ligaen som helhed er en af verdens stærkeste.

Luton hænger trods et lille budget og enormt mange skader stadig på og kan forfølge chancen for at overleve helt til det sidste. Det er en nuance af succes i sig selv. En af de kampe som de bør gå efter at vinde er naturligvis et opgør som dette mod Brentford.

Bierne fik omsider en sejr i sidste runde mod slagne Sheffield United, men er til at tale med. Luton vil bruge deres fysik til at hælde ind i feltet, og Thomas Frank vil sætte sine hurtigløbere i spil i bagrummet bag Lutons kæde.

Hvem vinder? Jeg hælder til X’et, men den her kamp kan gå i alle retninger, så der bygges udenom udfaldet med forventning om aktion i alle 90 minutter.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 2,5 mål og 8,5 hjørnespark til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Burnley 1 (2-1)

Lørdag 20. april kl 16:00

Tjener, må jeg bede om et stykke med sidste udkald? Ja, så gerne det er denne sæson et stykke højtbelagt med Sheffield United og Burnley. Denne her kamp er absolut sidste chance for at levere en ’great escape’ a la flugten fra Alcatraz for begge hold. Værterne har ni point op og gæsterne seks, men ret beset så har begge klubber udvist et så begrænset niveau, at kun vinderen her kan drømme en lille drøm om det umulige.

Burnley har ikke mindst defensivt skuffet mig. Vi er næsten i mål med sæsonen, og jeg skal virkelig skrue på knapperne for at huske på nævneværdige defensive præstationer af The Clarets – på udebane har de i snit lukket to kasser ind pr kamp.

Sheffield United har gentagende gange bare kollapset, men har med Chris Wilder dog til tider taget et par rimelige resultater og ikke mindst udvist offensiv vilje. The Bramall vil brøle deres helte frem til en sjælden sejr, og kan Sheffield sætte deres store drenge i spil, så tager de stikket her.

Tjener, De må gerne bære min tallerken ud nu, og hvad var det nu Burnleys forsvarskæde hed? Nå, De husker det heller ikke.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Wolves – Arsenal X (2-2)

Lørdag 20. april kl. 20:30

Det er en no brainer, at Arsenal er store favoritter her, men det er tilsvarende en no brainer, at en tur til Molineux er en af de hårde opgaver, der venter for Gunners i slutfasen. Bare spørg Manchester City der tabte her i slutningen af september. Wolves mangler lidt bredde for at kunne begå sig i top-10 set fra min stol, men på dagen som man siger, så kan de gøre ondt på alle takket være kombinationen af en dygtig defensiv, et kontrabaseret DNA og spillere stærke på bolden.

Arsenal har ikke plads til fejl – så tæt er guldkampen – så de er nødt til at række ud efter de tre point her. Min mavefornemmelse siger mig, at Arsenal ikke vinder her, hvorfor en pointvariant til Wolves frister ret meget. Man kan dog også gå mere konservativt til værks med en begge hold scorer sat sammen med over 7,5 hjørnespark til fine odds 2,23.

Sorgenfri spår: 1X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Everton – Nottingham Forest X (1-1)

Søndag 21. april kl. 14:30

Her venter os en kamp, hvor ingen af parterne for alt i verden ikke må tabe. Det er en delikat dans på stregen her i slutfasen.

Everton er et sløjt hjemmehold og er 4-4-7 på Goodison for sæsonen. Nottingham er ikke just et prangende udehold med 2-4-10. Vi kan forvente en kamp, hvor Everton vil bruge deres fysiske power og fart i spillet til at trykke gæsterne tilbage. Det er vintage Sean Dyche, så spørgsmålet i det regnestykke vil være om de kan konvertere det forventede overtag til mål. Nottingham Forest vil med fart gå i bagrummet og naturligvis lade Chris Wood tage slagsmålene i boksen. Disse gysere får lidt deres eget liv, hvor det er logisk ingen af holdene vinder, men affæren her kan blive så ilter, så jeg ser mod et kort spil. Spillerne ved, at nederlag så er nedrykning noget tættere på og nedrykning er lig med markant lønnedgang og den slags ubehageligheder. Det er ikke en kamp, der kalder på en lektion i flinkeskole, men mere et barslagsmål. Så jeg bygger lidt sammen her for at fyre lidt op under oddset.

Sorgenfri spår: Over 3,5 kort og over 7,5 hjørnespark samt begge hold scorer til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Bournemouth (3-1)

Søndag 21. april kl. 16:00

Bournemouth har efter en skrækstart gang i en rigtig fin sæson, og man kan da godt sidde og glæde sig lidt på deres vegne til næste sæson, når Iraola har fundet flere midler at forstærke truppen med. Det ser rigtigt fornuftigt ud for the cherries, men ikke mere fornuftigt end, at jeg har svært ved at se dem få point her. Aston Villa slås for en billet til CL, og de er voldsomme på eget græs med en statistik, der siger 11-2-3. Bournemouth er et fint udehold med 5-3-7, men i denne duel mellem to spanske trænere, så ligner det i min bog en god søndag for Emery.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Aston Villa til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – West Ham 2 (1-2)

Søndag 21. april kl. 16:00

Crystal Palace overraskede på Anfield og er vel reddet nu. Vi kan dog ikke tage for givet, at de vil levere varen to kampe i træk. Hjemme på Selhurst Park taber de hver anden kamp, og her kan snildt vente endnu en skuffelse. West Ham har stadig fine chancer for at slutte i det europæiske felt, og trives godt på udebane, hvor de er 7-2-7 og har to sejre i de tre seneste kampe ’away’.

I ren match up er West Ham bedre end værterne på en lang række pladser og udesejr er nydeligt betalt her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,95- SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Fulham – Liverpool 2 (1-2)

Søndag 21. april kl. 17:30

Det er ret ligetil med Fulham. Enten vinder de eller taber hjemme på Craven Cottage. Blot en enkelt kamp er endt uden vinder med Fulham som værter denne sæson.

Fulham har en trup, der kan bide fra sig på de gode dage, men jeg er ikke sikker på, at de kan spille sig ud af Liverpools meget aggressive pres. Det bliver 90 minutter, hvor bolden vil føles som en varm kartoffel for Fulham.

Liverpool er blandt rækkens absolut stærkeste udehold, men det er værd at tage højde for, at de to seneste besøg på Craven Cottage så faktisk er endt X for Liverpool med begge hold på måltavlen.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar