18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 29. runde d. 16. – 17. marts 2024

Der venter en weekend med kun fire kampe i Premier League på grund af FA Cuppen, men det ændrer ikke på, at det er kampe med drama på menuen og forhåbentlig gode odds.

Tottenhams James Maddison er klar til udekamp mod Fulham

Tottenhams James Maddison er klar til udekamp mod Fulham. Foto: IMAGO / Sportimage

Burnley – Brentford 2 (1-3)

Lørdag 16. marts kl. 16:30

Begge hold har virkelig brug for tre point her. Brentford for at hælde en spand vand udover resultatkrisen – spillet er egentlig fint nok – og Burnley for at vise, at de stadig lever og tror.

De sidste to møder har Brentford vundet uden Burnley har scoret, men det var en anden type Burnley-hold ved den lejlighed.

Det der tipper den til Brentford i min bog er Wissa har styrket Brentford offensiven efter, at han kom tilbage fra Afcon, og jeg kan simpelthen ikke se Burnleys forsvar holde gæsterne væk. Burnley er på eget græs nødt til at komme frem, men det vil give de åbninger i bagkæden, som Ivan Toney elsker at straffe.

2-tallet til odds 2,14.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Luton – Nottingham Forest 1 (2-1)

Lørdag d. 16. marts kl. 16:00

Kæmpe gyser på Kenilworth Road. Luton har overrasket mange, men ligner lige nu det oprykkerhold med størst chance for at overleve. Skal den ambition indfris, så kræver det helst en sejr her mod kriseramte Nottingham Forest.

Nuno Santos har en sag, når han siger, at dommerkendelser ikke går deres vej for tiden, men vi kommer heller ikke udenom, at de rødblusede virkelig slider i det offensivt. De har ikke scoret i de tre seneste kampe.

Luton formår derimod altid at være farlige og inde i kampene og har scoret i deres fem seneste kampe H/A og i de fem seneste hjemmekampe har de også nettet. De har dog svært ved at holde modstanderne væk, og lur mig om ikke store Chris Woods får rodet et eller andet ind her for gæsterne, men det rækker næppe.

1-tallet til odds 2,75.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Fulham – Tottenham 2 (1-3)

Lørdag d. 16. marts kl. 18:30

Efter nederlaget til Wolves har Tottenham svaret virkelig stærkt igen. De har taget to sejre og scoret syv kasser undervejs. 4-0 ude over Aston Villa dufter altså af en CL-billet. Der er dog ikke tid til at slappe af, så de tre point skal jagtes den korte sydover til Themsens bred og Craven Cottage.

Fulham er svære at blive kloge på og tabte til Wolves. Hjemme er de 2-2-2 i alle turneringer i de seneste seks kampe, men i ren match up så er Spurs naturligvis den hest, der bør komme først over målstregen lørdag aften. De har også statistikken med sig med fire sejre i de seneste seks møder med Fulham.

2-tallet til odds 2,10.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

West Ham – Aston Villa X (1-1)

Søndag d. 9. marts kl. 15:00

Det var helt sikkert en sjat sur mælk i David Moyes eftermiddagste, at Hammers må fighte hårdt bare for at få et point mod Burnley. Det er ganske enkelt ikke godkendt, og understreger West Hams turbulente sæson. Det kan nærmest overraske en, når man ser på tabellen og opdager, at londonerne faktisk ligger på en fin syvendeplads.

Aston Villa kollapsede og så rødt mod Tottenham og tabte hele 4-0. De er godt på vej til at smide CL-billetten og fjerdepladsen. Derfor er kampen af største vigtighed for begge parter.

Kan Aston Villa spille sig ud af vanskelighederne? Kan West Ham sætte sig igennem fysisk? Statistikken er med værterne, der er 4-2-0 i de seneste seks hjemmekampe mod Aston Villa.

X til odds 3,85.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,85 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

Tips fra Premiere League

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar