18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 22. runde 30. januar – 1. februar 2024

Denne uge byder på hele to runder i Premier League. Nam nam. Vi åbner ballet tirsdag aften, hvor Arsenal, Aston Villa og Newcastle skal i ilden.

IMAGO / Colorsport

Nottingham Forest – Arsenal 2 (0-2)

Tirsdag 30. januar kl. 20:30

Arsenal kom tilbage på sejrssporet med en storsejr over Crystal Palace og skal bygge her mod Nottingham Forest, der er på slingrekurs.

Nuno Santos’ mandskab har blot vundet en af de seneste fire kampe og måtte fighte sig til en 0-0’er mod Bristol City i FA Cuppen.

Det er måske ikke så mærkeligt med tanke for, at Forest har hele seks spillere afsted til de afrikanske mesterskaber.

Arsenal derimod ventes at kunne stille stærk opstilling, men har det som regel svært på City Ground, hvor de har tabt de seneste tre besøg. Ingen tvivl om, at Nottingham Forest vil forsøge at absorbere Arsenals pres ved at stå dybt og så slå til i omstillingerne og så sat noget service op til Chris Wood, men jeg tvivler på det rækker i den afmattede version, som værterne stiller med for tiden. Vi bygger op.

Sorgenfri spår: 2-tallet, over 7,5 hjørne og begge hold scorer ikke til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Fulham – Everton 1 (2-1)

Tirsdag 30. januar kl. 20:45

Det svinger ikke rigtigt for nogle af holdene her. Fulham har ikke vundet i de seneste fire kampe, og Everton har blot sunget sejrssang en gang ud af de seneste otte opgaver.

Vi kan forvente et kampbillede med Fulham på bolde, og Everton der vil stole på deres fysiske power og gode organisation vil holde londonerne fra fadet og åbne for omstillinger. Men selvtilliden kan ikke være stor hos gæsterne efter de røg på halen i FA Cuppen på eget græs til Luton. Og mon ikke Everton lurer på at hente en lejespiller eller to her i transfervinduets slutning.

Denne kamp er i min optik vil se det bedste hold vinde, og det er Fulham pt. trods alt.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Sheffield United X (1-1)

Tirsdag 30. januar kl. 20:45

Ifølge engelske medier er det en skæbnekamp for Roy Hodgson. Vind og bliv. Smid point og det er tid til at sige farvel.

Men hånden på hjertet – Crystal Palace er ikke til mere denne sæson. Alle vidste, at der ville komme en ordentlig nedtur efter Zahas afsked, og man må konkludere, at den rutsjetur har ledelsen ikke reageret på. Enten burde de have fundet en tilsvarende erfaren klassespiller til at lede offensiven og tage noget ansvar fra de yngre spillere eller nøgternt leve fint med, at denne sæson bare handler om overlevelse.

Sheffield United skal for deres part vise fans en reaktion efter de fik tæv af Brighton i FA Cuppen, og bundholdet ved, at skal de tro på overlevelse, så er det formsvage modstandere som Crystal Palace, der skal tages point. De seneste seks kampe er gået under 2,5 mål mellem de to hold her, og en ny taktisk affære kan være i vente her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Luton – Brighton X (1-1)

Tirsdag 30. januar kl. 20:45

Luton slår fra sig som oprykkere. Den direkte og meget fysiske spillestil med Barkley som general volder de store drenge større problemer end mange ventede.

De har således ikke tabt i de seneste fire kampe – mødet med Brighton og så lørdagens kamp mod Newcastle kommer dog til at stille store krav til The Hatters og Rob Edwards bør være realistisk nok at vide, det er i kampen mod Brighton, der er størst chance for point.

Men let bliver det ikke. Brighton har ikke tabt i de seneste fire udekampe, og vandt i ’generalprøven’ 5-2 i weekendens FA Cup mod Sheffield United.

Hvis Luton har held med at lægge tryk på gæsterne, så får de X’et.

Sorgenfri spår: X til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Newcastle 2 (0-1)

Tirsdag 30. januar kl. 21:15

Efter en dårlig stime med fem nederlag i seks kampe i ligaen, så var det tydeligt at se Newcastle nu går all in på at vinde FA Cuppen med indsatsen mod Fulham i weekenden. Det er vejen til glory denne sæson. De er nemlig nu hele 13 point efter 4. pladsen, som giver CL næste sæson og det løb er stort set kørt, men pokalsejren er også et vidnesbyrd om, at Howe får flere og flere af sine bærende kræfter klar igen.

Aston Villa er holdet på 4. pladsen, hvorfor denne kamp er af stor vigtighed for begge mandskaber her.

Aston Villa har et godt tag på Newcastle med fire sejre i de seneste fire hjemmekampe, men vi kan ikke bare tage en hjemmesejr for givet her. De har døjet med at score på det seneste og blot scoret en basse i de tre seneste kampe. Er gassen ved at gå af ballonen for Emerys drenge?

Med Gordon og Isak fremme så kan Newcastle true på omstillingerne og jeg bliver ikke overrasket, hvis gæsterne tager alle tre point, men går med en X2 build her.

Sorgenfri spår: X2 og over 7,5 hjørnespark til 2,35 – SPIL HER >>*

Manchester City – Burnley 1 (3-1)

Onsdag 31. januar kl. 20:30

Burnley slås i bunden, og her møder manager Kompany sin inspirationskilde Guardiola. Belgieren ser gerne sit hold spille fodbold, men det er ikke let som oprykker at slå sig igennem med dominerende og boldbesiddende fodbold.

Her vil The Clarets blive testet til det yderste og mere til. City har vundet de seneste 12 møder med Burnley og de seneste 9 ht/ft.

Svært at det gå anderledes denne gang, men som altid også svært at finde fede odds til Citys kampe. Burnley vil ikke bare pakke sig – det ligger ikke til Kompany. De scorer derfor i snit et mål på udebane i denne sæson, og da City også i snit lukket et mål ind på eget græs, så har jeg forelsket mig en lille smule i begge hold til at score til odds 2,48

Burnley har trods alt formået at nette på adresser som Villa Park og Emirates denne sæson.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Tottenham – Brentford 2 (1-2)

Onsdag 31. januar kl. 20:30

Brentford har fået et boost med Toneys tilbagekomst. Derfor forventer jeg heller ikke at Brentford tager til det nordlige London for at gemme sig bag paraderne, men vil gå efter point og udnytte det bagrum, som Spurs altid giver.

Tottenham er 1-1-1 i de seneste tre kampe og mangler blandt andre Son, der er til de asiatiske mesterskaber. Fem af Tottenhams seneste seks kampe har set begge hold score, og for Brentfords vedkommende gælder alle deres seks seneste kampe. Derfor bygger jeg over begge hold til at score og at Brentford får et eller andet med hjem til det vestlige London.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 8,5 hjørnespark og X2 til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Liverpool – Chelsea 1 (3-0)

Onsdag 31. januar kl. 21:15

De sidste syv møder mellem Liverpool og Chelsea er endt uden vinder, men det tvivler jeg på bliver udfaldet denne gang.

Jeg kan ganske enkelt ikke se Chelsea stå distancen over 90 minutter på Anfield mod et Liverpool-mandskab, der ligner, at de vil fejre den sidste sæson med Klopp med guldet om halsen.

Chelsea har tabt fem af deres seks seneste udekampe i alle turneringer heriblandt ude til Middlesbrough. De får et nyt nederlag her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Liverpool til odds 2,20 – SPIL HER >>*

West Ham – Bournemouth X (1-1)

Torsdag 1. februar kl. 20:30

Det nye år har ikke ligefrem været en fest for West Ham, der endnu ikke har vundet efter årsskiftet. De har tilmed bukket under for Bristol City i FA Cuppen. Det var tæt på sejren mod Sheffield United i sidste runde, men The Blades udlignede i overtiden – så Moyes må stadig se langt efter en sejr i ’24.

Bournemouth kom efter en flot periode brutalt ned på jorden, da Liverpool pryglede dem 4-0, men svarede omgående igen ved selv at uddele tæsk til Swansea i FA Cuppen med hele 5-0. Selvtilliden fejler altså ikke noget hos Iraolas spillere.

Derfor tror jeg heller ikke de vil være synderligt kuede af udsigten til koncertsalen i Stratford og et møde med West Ham. Hammers har nemlig også et enormt vigtigt møde i den efterfølgende runde med Manchester United at tænke på. En deler i kortene her, men jeg prøver at bygge mig fri af resultatet her. X til odds 3,75 er dog fristende.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, 1X og over 7,5 hjørnespark til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Wolves – Manchester United 1 (1-0)

Torsdag 1. februar kl. 21:15

Lille Newport viste i FA Cuppen, hvor skrøbelig Manchester Uniteds defensiv er og miniputterne scorede to gange.

Nu gælder det så Wolves for Højlund og co.

Værterne er tre point efter Manchester United så udover, at det er en ’six pointer’, så er det også Wolves’ chance for at bryde ind i top-10 samt indhente Erik ten Hags mandskab.

Wolves kommer formstærkt til kampen med 10 point af de seneste 12 mulige. De har vundet fire af de fem seneste hjemmekampe – heraf sejre over Tottenham og Chelsea – og den femte kamp blev et X.

Gary O’Neills arbejde med Wolves har været ganske imponerende. Det samme kan ikke siges om Erik ten Hags i Manchester United, og hvorfor gæsterne er favoritter her det kan man kun undre sig over.  Det er svært ikke at kaste sig over hjemmesejren her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar