18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til midtugens kampe i Premier League d. 19. – 21. april 2022

Liverpool stormer afsted, og Manchester United bliver næppe en stopklods? Gør Brighton for Manchester City efter to flotte sejre i træk? Og så er der igen gyser på Turf Moor.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Liverpool – Manchester United 1 (3-0)

Det kan blive en stor sæson for Liverpool. De ræser afsted mod mesterskabet i hård kamp med City, der venter en CL semi forude samt en FA Cup-finale. Manchester United har en lidt anden dagsorden nemlig fjerdepladsen i ligaen. Det devaluerer dog ikke rivalkampens betydning her. Tværtimod.

Begge hold skal bruge en sejr, så vi må forvente aktion fra første minut. Manchester United er noget mindre kalibreret i spillestil og var i problemer mod Norwich. Lukker Liverpool ned for Ronaldo samt service til den rutinerede portugiser, så er det svært at se gæsterne få noget med hjem. Omvendt er det ikke svært at se Liverpool straffe defensive blund hos Manchester United. Liverpool har vundet de seneste ti hjemmekampe og normalt fint styr på Manchester United på Anfield med rene lager i fem af de seks kampe afviklet i Liverpool samt scoret mindst to i de seneste tre møder i alle turneringer.

Sorgenfri spår: 1-tallet (-1 EH) til odds 2,11 – SPIL HER >>*

Everton – Leicester 2 (1-2)

Der var snak om en trænerfyring i Everton, men en sejr over Manchester United samt Burnleys fyring af Sean Dyche har vendt op og ned på logikken i bunden og skabt et helt nyt terræn. Spørgsmålet er så om Everton reelt har styrken til at udnytte det? Jeg tvivler stærkt.

Leicesters fokus er på Europa nu, og The Foxes blev fældet af hjemmestærke Newcastle forleden, men Everton er ikke bedre end Brendan Rodgers bande på sådan lidt halvt blus stadig kan tage et eller tre point på Goodison. Evertons sejr over Manchester United blev taget med tang og fight, men man må også erkende, at Manchester United ikke just var opsatte på at straffe hullerne i suppen. Leicesters synes bedre til at arbejde rundt om backs og rykke i dybden.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Chelsea – Arsenal 1 (4-0)

Hvad dælen sker der i Arsenal? Gunners er i gang med at levere en sæsonafslutning, som er super Spursy. Jeg er klar over Arteta har et ungt hold og alt det der, men med fjerdepladsen indenfor rækkevidde så er tre nederlag i rap til hold som Crystal Palace, Brighton og Southampton ikke just rar læsning for den del af Nordlondon.

Chelsea havde fortjent en bedre skæbne i Champions League, men må nu rette fokus mod ..

Chelsea har spillet til nul i fem af de seneste syv kampe og vundet seks af den stime kampe. Som Arsenal har spillet de seneste tre kampe, så kan jeg ikke se dem stoppe Chelsea på Stamford Bridge, og det kan blive en af de store aftener for de blåblusedes trofaste. Jeg er lidt nysgerrig på, hvilket efterspil Arsenals nedsmeltning i sæsonens afslutning mod fører til.

Sorgenfri spår: Chelsea -1,5 (AH) til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Newcastle – Crystal Palace 1 (2-0)

Newcastle har vundet fire kampe på eget græs i rap. Efter at have afværget nedrykning så kan The Geordies skimte muligheder længere fremme i tabellen ikke mindst med tre point her.

Crystal Palace er 3-6-6 ude og kommer til St. James Park efter en skuffelse i FA Cuppen. Ikke at det er skuffende at ryge ud af en semifinale til Chelsea, men semifinalen var ligesom The Eagles’ højdepunkt her i slutfasen. Nu er FA Cup-toget kørt, sæsonen overstået, og vanskeligt at se dem mande sig op her efter pokalskuffelsen.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Manchester City – Brighton 1 (2-0)

Brighton kom pludselig til at spille en afgørende rolle i slaget om fjerdepladsen med uventede sejre over Arsenal og Tottenham. Det er dog i min optik tvivlsomt, om de kan drille Manchester City. De har således ikke scoret i de seneste fire besøg på Etihad.

Potter har skruet på opstillingen og er igen tilbage i en art 361. Det giver for det første Brighton en defensiv soliditet samt mange opspilsstationer, når de skal spille sig ud af modstandernes pres-fase, men de vil ikke komme til mange kontramuligheder her mod Citys 90 minutters bold-massage. Det kan dog tage tid for City at bryde Brighton ned med en del gennembrudsforsøg på flankerne, så hjørnefolket bør se på spil til hjemmeholdet i den kategori.

Sorgenfri spår: X/1 HT/FT til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Burnley – Southampton X (1-1)

Dette bliver en kamp, der kræver stor disciplin af Burnley. De kender Evertons resultat og deraf følgende konditioner for kampens alvor. Uanset vil tre point lune gevaldigt, og rammerne for dette opgør vil utvivlsomt blive mærket af publikums reaktion på fyringen af Sean Dyche. Burnley leverede en godkendt indsats mod West Ham, og er tvunget til at følge op her, hvis håbet om overlevelse for alvor skal have næring.

Southampton vandt over Arsenal – sejre over Gunners er åbenbart månedens smag i april – men er ellers inde i en skidt periode med fire nederlag i de seneste seks kampe dertil en uafgjort.

Burnleys behov for gerne tre point må give gæsterne muligheder, så begge hold kommer på tavlen. Får Burnley så alle tre point ud af anstrengelserne? Tvivlsomt. Et X synes mest sandsynligt.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Se også:

Skriv et svar