18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til midtugekampe i Premier League d. 10. – 12. maj 2022

Fokus er naturligvis på den indædte mesterskabsduel mellem Liverpool og Manchester City, men torsdag aften står Nordlondon på den anden ende. Det sker når Spurs og Arsenal tager livtag om den forjættede fjerdeplads.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Aston Villa – Liverpool 2 (0-2)

Der er tæt på garanti for underholdning og mål, når Liverpool gæster Aston Villa. De seneste tre kampe mellem de to hold på Villa Park er endt: 1-4, 7-2, 5-0.

Aston Villa vandt i weekenden sikkert ude over Burnley, der var ramt af skader, og fik tanket point og selvtillid i en sæsonafslutning, der ellers har været lidt bleg. Liverpool havde det som ventet svært mod Tottenham og måtte nøjes med det spåede X, men indsatsen var langt henad vejen glimrende. Leverer Klopps kompagni fodbold fra samme hylde får Aston Villa det svært – i forårets løb har Aston Villa haft besøg af hold som Arsenal og Tottenham fra top-6 og tabt. Liverpool er next level og skal bruge tre point for at hænge på City og af de fire seneste udekampe har Liverpool scoret i første halvleg i tre af dem.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Leeds – Chelsea 2 (0-3)

Chelsea smed hvad der lignede en sikker sejr mod Wolves, og har nu for alvor åbnet døren for Arsenal og Spurs i kampen om tredjepladsen. Dog skal det siges, at det comeback som Wolves leverede afslørende en stærk indsats af dem – få hold kan som Wolves være så lidt på bolden og alligevel få skabt højkvalitetsangreb ud af få chancer. Målet til 1-2 var en kontra og afslutning af ypperste karat og indlægget til 2-2 i minut 96 var som trukket efter en snor til bagerste stolpe. Det er klart, at her fejler Chelsea idet Wolves får en 2:1 situation, hvoraf hovedstødsstærke Conor Coady er den ene. Pointen med dette er dog, at vi skal ikke forvente, at Leeds kan levere de punch af samme kvalitet som Wolves. Leeds har både under Bielsa og March haft store huller i osten rent defensivt, og det kommer Lukaku og Chelsea til at udnytte. Chelsea har tidligere dette forår gæstet hold, der ikke har været helt afstemt i balancen defensiv og genpres og vundet klart med 4-0 ude over Burnley og 6-0 ude over Southampton.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Leicester – Norwich 1 (2-1)

En kamp uden en tydelig dagsorden venter os her. Norwich er som bekendt rykket ned, og Dean Smith er begyndt at se frem mod næste sæson. Leicesters sæson faldt endegyldigt fra hinanden med nederlaget i Rom forleden, så det eneste tilbage for The Foxes er at gå efter en slutplacering i top-10.

Der skal være gode chancer for Brendan Rodgers til at give hjemmepublikummet lidt at glæde sig over selv om Leicester godt nok ikke imponerer for tiden. Som begge hold dækker op for tiden så ligner det der kan komme mål her.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål: Ja til odds 1,70 – SPIL HER >>*


Watford – Everton X (1-1)

Jeg får kvalme over Pickfords tidstrækkeri, men man må give ham, at han ikke bare har været Evertons bedste mand de seneste uger, men leveret de redninger, som kan ende med at redde dem.

Watford er som bekendt nede og har næppe den store motivation her, men det bliver alligevel interessant at se, hvordan Everton vil håndtere en opgave, hvor de skal spille tonen fra første minut. Watford har tabt de seneste 11 hjemmekampe, og Everton har tabt syv af deres seneste otte udekampe.

Watford har stadig sejrsbonusser og den slags at spille for, så det kan blive mere drilsk på Vicarage Road end Everton vil bryde sig om. Obs! Det er en kamp, som kan påvirkes undervejs af resultatet på Elland Road, der starter 15 minutter før.

Sorgenfri spår: X til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Wolves – Manchester City 2 (1-2)

City har tre kampe tilbage, som de skal løse, før de kan kalde sig mestre. Denne mod Wolves samt den efterfølgende mod Europa-jagtende West Ham er vel nogenlunde lige svære. Sådan da. Wolves har lige siden de vendte tilbage til Premier League nok været det hold, der har været bedst til at håndtere at være i begrænset boldbesiddelse i kampe mod større hold. De er ganske enkelt giftige på kontra samt evnen til at få meget ud af lidt. Som det skete mod Chelsea i weekenden.

De sidste tre gange City har besøgt Wolves er 1-1-1. Det er med andre ord en vanskelig arena at besøge selv for et stærkt hold som City. Det er svært at spille mod City for tiden, men omvendt er odds på de lyseblå også i gulvhøjde, og Wolves kan godt drille og har nettet mod gæsterne i de to sidste kampe med ulvene som værter.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 2,28 – SPIL HER >>*


Tottenham – Arsenal 1 (2-1)

Jeg lander i London kl. 18, så hvis der er nogen, der har en billet til den kamp her, så tag lige fat i mig. Nøj et brag der venter her. Ren duel om fjerdepladsen. Der er fire point mellem de to rivaler i Arsenals favør så dagsordenen er klokkeklar – det er vind eller forsvind for Spurs. Og selv ikke en sejr vil være nok. Omvendt vil en sejr til Arsenal gøre jobbet for dem. Så det bliver drama med drama på her og kortspil synes meget oplagt.

Tottenham har i min optik et gear mere her og har vundet de tre sidste møder med Arsenal på eget græs og er generelt ret giftige hjemme i dette forår, når det kommer til at score. I 10 af 12 hjemmekampe har de scoret mindst to kasser og i min bog er Tottenham bedre rustet til at varetagen opgaven som det hold, der skal dominere fra første fløjt end Arsenal er til at være det afventende mandskab.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar