18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til kampe i Premier League d. 19. maj 2022

Der er dømt drama denne torsdag, når Everton og Burnley skal slås for livet i Premier League med interessante odds som konsekvens. Og så er det spørgsmålet om Chelsea cementerer tredjepladsen eller smider bronzemedaljerne i Themsen.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Everton – Crystal Palace 2 (1-2)

Det er kampen, hvor Everton kan redde sig endegyldigt. Vinder de her, så kan Leeds ikke indhente dem. Vinder de ikke her, så har de en gyser i sidste spillerunde ude mod Arsenal til at redde sig, hvilket næppe er ønskværdigt.

Everton får vanskeligheder ved at stille hold her idet de har hele ti mand ude. Det skrives, at Everton kæmper heroisk for at få Michael Keane klar til forsvaret, som er ekstra hårdt ramt. Vigtige Mina er ude med skade, Brantwaite og Godfrey sidder efter alt at dømme ude med skade.

Crystal Palace prøvede ny formation ude mod Aston Villa med 352 og fik 1-1. Crystal Palace har stort set alle mand klar, og vi ved, at de kan gøre ondt på alle i kontrafasen. Mod et vaklende og skadesplaget Everton-hold med nerverne ude på tøjet og et Goodison på kanten af sædet? Jeg har ikke svært ved at se, det kan blive en lang aften på Goodison. Der er stor værdi i at katastrofen indtræffer for hjemmeholdet – evt. over en asian eller x2 variant.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Burnley 1 (3-1)

Burnley mangler stadig vigtige stoppere og slog derfor over i en 532 variant mod Tottenham. Det virkede langt henad vejen til trods for nederlaget til Spurs. Burnley vil formentlig gå med samme variant her for at stive forsvaret af mod et Aston Villa-hold, der kan komme løbende fra første minut. Burnley har desuden en del skader, så mulighederne for at skifte ud er begrænsede for The Clarets. Men hold øje med sidste nyt for, hvis Burnley for Mee og Tarkowski klar, så står de markant styrket.

Aston Villa kan stille tæt på stærkeste hold og Gerrards tropper vandt forleden over Burnley. Vi får en gentagelse her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Chelsea – Leicester 1 (2-1)

Har Chelsea mere i tanken efter FA Cup-finalens skuffelse? Kampen her skal bruges til at cementere tredjepladsen, idet afstanden ned til Tottenham er skrumpet gevaldigt på det seneste, og taber Chelsea her til Leicester så Spurs overhale The Blues i sidste runde.

I tre af Chelseas sidste fire hjemmekampe har begge hold scoret og med tanke for Leicesters spillestil samt værternes vaklende forsvar så skal der være fine muligheder for at begge hold også kommer på tavlen her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Ja til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar