18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Sorgenfri: Tips til de udsatte kampe i Premier League d. 18. – 19. januar 2022

Premier Leagues udsatte kampe kommer dryppende i disse uger. Vi samler op og ser blandt andet nærmere på Manchester Uniteds tur til Brentford og det mulige X mellem Højbjerg og Schmeichel

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Burnley – Watford 2 (0-2)

Så er der gyser på Turf Moor! Burnley ligger sidst, men skal man ikke hænge så for meget i, da de har en del udsatte kampe. Watford er således tre point foran Burnley, men for to kampe mere.

Watford sneg sig til et point på St. James Park forleden, hvorimod Burnley ikke har spillet en ligakamp siden 2. januar. Værternes skadesproblemer begynde at tage af, men salget af Wood, Barnes skade og Cornet til AFCON gør ondt på en offensiv, der har svært ved at finde netmaskerne og kræver solide indkøb. Det skrives således, at Burnley forhandler med Crystal Palace om et køb af Benteke for at få en rambuk på plads. Desuden nævnes Andy Carroll som mulighed. Watford har en lang liste af spillere, der ikke er med her. Styrkeforholdet bør være 50/50 her, dog kan Watford stille med deres kontra-krigere King, Pedro og Dennis. Det bliver giftigt for kriseramte Burnley, der er 1-4-2 hjemme. Hold øje med sidste nyt – ligner det Watford er mere ramt end tilfældet synes at være nu, så gå med x’et. Lige nu lokker 2-tallet.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Brighton – Chelsea 2 (1-2)

De to hold har for vane at spille til X – det er sket i fire af de seks seneste kampe. Brighton er dog ikke en vært et hold som Chelsea bør frygte. Brighton er 3-4-3 hjemme, scorer under et mål i snit på eget græs og måtte knokle til det sidste i seneste hjemmekamp for blot at redde det ene point mod Crystal Palace. Den kamp var endnu et vers i sangen om Brightons vane med ineffektivitet. Chelsea er efter 1-0 nederlaget til City ude af titelkampen og kan rette fokus mod Champions League samt enten 2. eller 3. pladsen i ligaen. Brightons positive hjemmebanemeritter denne sæson er primært kommet mod hold fra den nederste halvdel. Mod bedre hold har det været lige ved og næsten. Chelsea er 7-2-2 ude og har ikke tabt i de seneste ti kampe mod Brighton. Spice evt. dit bet op med Chelsea til at vinde med præcis en pind.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,79 – SPIL HER >>*

Leicester – Tottenham X (1-1)

Leicesters kamp mod Burnley blev udsat, men The Foxes har en del fravær at slås med. Så hold øje med news og den slags. Tottenhams kamp mod Arsenal blev ligeledes udskudt, så begge hold kommer friske – med de spillere der nu er til rådighed – ind til kampen her.

Leicester er i fin form hjemme med tre sejre i rap. Spurs har ikke tabt i de seneste otte kampe og deres seneste fire udekampe er gået under 2,5 mål. Det er Conte-effekten, der vidner om en forbedret organisation, der ikke giver væk ved havelågen. Men hvis der er et hold med offensive midtbanespillere, der kan åbne selv det mindste rum og få en kontra ud af det, så er det Rævene.

På dødbolde kommer Vestergaard til at give Tottenham problemer.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,13 – SPIL HER >>*

Brentford – Manchester United 1 (2-1)

I skrivende stund er det svært at blive klog på om Rangnick har Ronaldo eller Cavani til rådighed. Selv om det ligner en udesejr, så er der så store sprækker i Manchester Uniteds spillestil, at Brentford bør øjne muligheder. Især hvis de kan få gang i det hurtige spil i kanalerne på siderne af Uniteds to stoppere. Brentford var i store vanskeligheder mod Liverpools pres-spil, men Rangnick har slet ikke fået United op i et tysker-pres, så der kan ligge et pointtab her i det vestlige London. Eller gevinst for Frank og co. om man vil. Man kan dosere sit mod her med en variant over 1X eller råbe Geronimo!

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 5,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar