18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 9. runde i Premier League 21. – 23. oktober 2023

Premier League starter op igen med derby i Liverpool, storkamp på Stamford Bridge når Arsenal kigger forbi samt et mandags-drøn mellem Tottenham og Fulham. Det hele vanen tro krydret med jagten på solide odds.

Heung-Min Son fra Tottenham

Foto: IMAGO / Action Plus

Liverpool – Everton 1 (2-0)

Lørdag 21. oktober kl. 13:30 2023

Vi åbner runden med intet mindre end et derby a la Merseyside! Men udover de to klubber ligger geografisk stort set skulder ved skulder så er de ikke i øjenhøjde for tiden.

Everton fik lidt luft til stregen med en vigtig 3-0 sejr over Bournemouth, hvilket også forlængede Sean Dyches trænermandat. Vi ved dog, hvilket mindset han kommer med her – stå dybt og så afsted på kontra som i kampen mod Arsenal, men hans defensiv er altså ikke dirkefri, men lukker i snit 1,5 mål ind.

Liverpool har scoret mindst to mål i de seneste syv kampe og selv om Everton har noget fysik at byde ind med, så ligner det en kamp med ensrettet trafik. Vi bet builder os derfor frem.

Sorgenfri spår: Liverpool scorer over 1,5 mål og får over 5,5 hjørnespark til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Luton X (1-1)

Lørdag 21. oktober kl. 16:00 2023

To af de forventede nedrykningskandidater mødes her på City Ground i noget, der kan blive lidt af en gyser. Nottingham ligger midt i tabellen med fem point ned til stregen, hvilket de helt sikkert er superglade for i Sherwood skoven.

Luton er lige over stregen med fire point og på målforskel. Den her kamp bliver enormt fysisk, hvor ingen vil afgive en meter uden at kamp og sved på panden.

Der er scoret under 2,5 mål i Nottingham Forests sidste fem kampe, men selv om denne kamp også ligner den kan gå lavt, så er jeg ikke helt sikker på det. Værterne ved de skal gå efter at vinde den her. Luton ved for deres part, de kan leve med X, men ikke nederlag. Derfor er de nødt til at søge målet ikke mindst på dødbolde. Overordnet set ligger kampen til Nottingham Forest, men jeg er ret usikker på deres evne til at styre en kamp.

Det ligner for mig en X kamp, men den kan godt tippe til en af parterne, hvorfor jeg er mere tryg ved at bet builde her.

Sorgenfri spår: Over 1,5 mål og over 8,5 hjørnespark i kampen til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Manchester City – Brighton 1 (3-1)

Lørdag 21. oktober kl. 16:00 2023

Det er sørme en strid kamp den her. Vi ved Brighton kan levere stort spil og ditto resultater og vi ved også at Manchester City har haltet lidt på det seneste, men får her enormt vigtige Rodri tilbage.

Jeg kan ikke se Brighton tage til Emirates og putte sig. Det er stadig en gratis omgang for dem at give den gas mod de helt store hold, så jeg forventer en hjemmesejr, men ret med end to end aktion, hvilket vi bør kunne aflæse i antallet af hjørnespark.

Sorgenfri spår: Over 10,5 hjørnespark til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Brentford – Burnley 1 (3-1)

Lørdag 21. oktober kl. 16:00 2023

Stregen kommer meget tæt på for Brentford. De har ikke vundet i seks kampe og er blot tre point fra nedrykningspladserne. Derfor skal vi forvente et toptændt Brentford, der skal tage tre point mod Burnley, som er et af holdene under stregen.

Der var store forventninger til Burnley før sæsonen, og de var måske lige vel hårdtpumpede. De minder dog lidt om Brentford i deres første oprykkertid dvs. der er tegninger til noget, der kan noget over tid, men her og nu ser Vincent Kompanys mandskab noget skrøbeligt ud. Dog ser offensiven omkring Foster tiltagende spicy ud.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 4,5 hjørnespark til Brentford til odds 2,85- SPIL HER >>*

Bournemouth – Wolves 2 (1-2)

Lørdag 21. oktober kl. 16:00 2023

Bournemouth er i store problemer og har endnu ikke vundet denne sæson. Det står i skærende kontrast til sidste sæson, hvor de trodsede alle forventninger med Gary O’Neill ved roret, der med dygtighed fik implementeret en arbejdsomhed og kontrastil, der sikrede overlevelsen.

Spanske Iraola har overtaget, men indtil videre uden succes. Her gælder det så en anden nedrykningskandidat nemlig Wolves, der har da da da Gary O’Neill som manager. Derfor skal værterne ikke forvente varme håndtryk og krammere, og nok heller ikke sæsonens første sejr. I stil med sidste sæsons præstationer med Bournemouth har O’Neill fået sat point sammen for Wolves, der har fem behagelige point ned til Bournemouth.

Det er derfor hjemmeholdet, der skal frem og gæsterne, der kan trække kontrakniven.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Newcastle – Crystal Palace 1 (2-0)

Lørdag 21. oktober kl. 16:00 2023

Joachim Andersen nævnes som et emne i Newcastle, så han kan jo passende vise sine evner frem her. Crystal Palace har faktisk holdt nullet i de tre seneste kampe og selv om de har for vane at flashe rene lagner mod Newcastle (sket i de tre seneste møder i alle turneringer), så ser jeg det ikke ske her.

Newcastle har scoret mindst to i de seneste tre kampe og arbejder sig stille og roligt mod top-6 feltet. De er pt. nummer otte, hvor Crystal Palace er nummer ni, men Newcastles målforskel på + 11 versus Crystal Palaces på rent nul fortæller meget om værternes fire power.

Sorgenfri spår: 1-tallet og Newcastle får mere end 5,5 hjørnespark til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Chelsea – Arsenal X (1-1)

Lørdag 21. oktober kl. 18:30 2023

Runden ser et spændende derby i London. På Stamford Bridge skal Chelsea mestre Arsenal og tør man kalde hjemmeholdet for formstærkt? Tre sejre i træk er jo nærmest uhørt på ’broen’.

Vi kommer dog ikke udenom, at Arsenal på papiret har et gear mere i kassen end The Blues. Umiddelbart bør Arsenal have de bedste kort på hånden til at vinde denne her, men Chelseas måde at spille på giver nærmest fire til fem lag, som man skal spille sig igennem. Og jeg kan være lidt bekymret på Arsenals vegne for, hvor meget Ødegaard må søge ud på kanterne for at finde rum. Jeg tror ikke Arsenal kan tabe til det her Chelsea-hold, men jeg er heller ikke overbevist om de vinder.

Sorgenfri spår: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Manchester United 2 (0-3)

Lørdag 21. oktober kl. 21:00 2023

Sidst de to hold mødtes var i januar 2021. Her vandt Sheffield United på Old Trafford. Jeg kan ikke se The Blades gentage det kunststykke heller ikke på hjemmebanen Bramall Lane.

Sheffield United lukker i snit to mål ind og har ikke vundet en eneste ligakamp endnu. De ligger sidst med et point, og vi skal ikke forvente det vil ændre sig ret meget over sæsonens løb.

På trods af alle Manchester Uniteds dårligdomme for tiden, så skal der være tre sikre point her. Der bet buildes for at sikre et ok interessant odds.

Sorgenfri spår: 1-tallet og Manchester United over 4,5 hjørnespark samt over 2,5 mål til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Aston Villa – West Ham 1 (2-1)

Søndag 22. oktober kl. 17:30 2023

To hold der styrkemæssigt er ret jævnbyrdige, men spiller vidt forskelligt. West Ham med deres vintage David Moyes stil med sikker defensiv, kontra og dødbolde versus Emerys noget mere flydende spanske stil.

Aston Villa vil uden tvivl forsøge det hurtige spil i rummene mellem West Hams kæder og kan de få det til at svinge og sat Watkins op, så tror jeg netop den spillestil vil give West Ham problemer.

Men jeg kan også godt se Hammers banke et X ud af kampen her.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 3,5 hjørnespark til Aston Villa til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Tottenham – Fulham 1 (4-1)

Mandag 23. oktober kl. 21:00 2023

Tottenham skal forsøge førstepladsen her i dette London-opgør. Det er langt fra et af Londons store derbies – faktisk kan man ikke tale om en rivalisering her, men det smager da lidt af lokalopgør.

Fulham har et glimrende hold. De spiller tilmed fornuftig fodbold, og Marco Silva er ved at lægge et fundament, der taler for, at Fulham vil tage et længerevarende ophold i Premier League. Der bliver handlet fornuftigt ind, men salget af Mitrovic er kommet bag på dem, Derfor skal vi indstille os på en stille placering lunt i midten af rækken er helt ok for Fulham denne sæson.

Med tanke for Tottenhams spillestil kan vi tilmed få en ret underholdende kamp her, hvorfor vi prøver at bygge et juicy odds ud fra præmissen om en kamp med liv i kludene.

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 5,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar