18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 9. runde i Premier League d. 22. – 24. oktober 2021

Solskjær fik iværksat et stort comeback mod Atalanta, men bliver mødet med rivalerne Liverpool ikke en anden historie? Og fortsætter cirkus Newcastle? Søren Sorgenfri kigger nærmere på den 9. runde i Premier League.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Arsenal – Aston Villa 2 (1-2)

Det er to hold, der er svære at blive kloge på. Arsenal måtte ud i en sen redningsaktion for at få x mod Crystal Palace i overtiden, hvor de undervejs smed en 1-0 føring. Aston Villa formåede at formøble en 2-0 føring til 3-2 nederlag, hvor ikke mindst et par udskiftninger kostede dyrt.

Arteta ved, at Arsenal i hjemmekampe mod Crystal Palace og Aston Villa er nødt til at række ud efter tre point, hvis ikke der skal klippes et stykke af snoren, men hvem tør gå med Gunners for tiden, som tilmed er uden den lejlighedsvise klassespiller Xhaka? Aston Villa er boldsikre og skarpe nok til at drille på Emirates og tilmed tage tre point og skrue op for varmen under Artetas sæde.

Sorgenfri spår: Aston Villa DNB til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Chelsea – Norwich 1 (3-0)

Norwich har blot scoret i to af deres otte kampe så langt, så det taler jo ikke for den store grund til optimisme før et besøg på Stamford Bridge. Chelsea har bortset fra hjemmenederlaget til Manchester City vundet deres hjemmekampe med mindst to mål, og sammenholdet med Norwich med hiv og sving akkurat har samlet to point til bunke, så siger det sig selv, at der vil være tale om en heftig overraskelse, hvis kanariefuglene vinder her. Omvendt kan det også være en kamp, hvor Tuchel på en eller anden måde sparer lidt på krudtet a la kampen mod Palace, hvor skabet blev sat på plads i første halvleg ikke mindst set i lyset af skader til Lukaku og Werner.

Sorgenfri spår: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Newcastle 1 (3-0)

Værterne har blot en sejr, men har spillet X fem gange. Det er et okay signal fra et lille hold, der er inde i en omstillingsfase med en ny træner og spillestil. Ørnene kunne tilmed ærgre sig over ikke at tage sejren forleden over Arsenal. Med offensiv firepower som Benteke, Edouard og Ayew samt Zaha og Eze noget nær fit til at spille, så er der grundlag for en fin dag på Selhurst Park. Gæsterne Newcastle er Premier League store historie for tiden, men uanset hvor mange penge der skrives de måske kan købe spillere for, så ændrer det ikke på, at Geordies er en stor rodebutik pt. Bruce er fortid, spillerne aner ikke deres levende råd, aviserne flyder over med trænernavne og nye spillere og vanvidssummer og efter en fin og kommunikativ begyndelse på tiden som boss i Newcastle, så er der ikke meget nyt fra Amanda Stavely. Palace skal bagge tre point her i fin stil.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Southampton – Burnley 2 (0-1)

Saints tog en for mig lidt overraskende sejr over Leeds, men kunne nyde godt af at spille kontra-kortet mod Bielsea og co. Det bliver den omvendte verden her. Burnley skal ikke blotte sig, men skrabe point sammen i samme stil som vi kender dem. Det er heromkring, at de begynder med lige dele knofedt og hårde tacklinger at arbejde sig til de livgivende point via kontra-fodbold i høj klasse. Og det er nu, det skal til at rykke efter nul sejre og blot tre point i de første otte kampe. Saints er stadig uden Ward-Prowse. Burnley får efter alt at dømme Mee tilbage i centerblokken og muligvis også vigtige Taylor. Vi er i grænselandet mellem uafgjort og en snæver udesejr her. De seneste fem hjemmekampe er gået under 2,5 for Southampton.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Everton – Watford 1 (2-0)

Everton døjer med skader så hold øje med sidste nyt fra den blå lejr. Efter et smertefuldt nederlag til West Ham, bør Rafael Benitez’ mandskab have gode chancer for at komme tilbage på sejrssporet her. Watford var helt væk i Ranieris første kamp, hvor de blev flået af Liverpool, og mon ikke den erfarne italiener vil forsøge sig en tand mere offensivt trods alt. Han er som bekendt en kontra-træner, men jeg er ikke overbevist om, at netop den tankegang matcher med Watfords trup, som i forvejen har store problemer med at finde vejen til nettet. De har således ikke scoret i fem af de seneste syv kampe.

Sorgenfri spår: Everton -1 (AH) til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Leeds – Wolves X (1-1)

Få mål og manglende evne til at tage ejerskab over kampene. Det var ikke just sådan, det var for Leeds i sidste sæson, men det er tilfældet nu. De har blot scoret syv mål i otte kampe, men boostes her af Raphinha er tilbage. Desuden skal Philips og Bamford være klar igen, og det giver trods alt Leeds noget mere bid. Efter en tung start på sæsonen, så er Wolves igen i fin form med tre sejre i rap. De har tilmed gode minder fra de seneste tre møder med Leeds, som de har vundet med rene lagner. De var dog slemt på hælene mod Aston Villa, før ulvene indledte et episk comeback og vandt. De kommer til Elland Road med en del skader, så hold øje med lineup. Begge hold vil være forsigtige med at give for meget plads til hinandens hurtigløbere.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Brighton – Manchester City 2 (0-2)

Dette bliver en interessant test af Brightons topholdspotentiale. Er de der eller er de ikke? (slå selv på en stor kinesisk gong her)

Brighton er ubesejret i fem kampe, men har spillet de seneste tre til X. Det er et velkendt problem for havmågerne ikke at kunne konvertere X til sejre på grund af skyhed foran mål. Et mål i de tre kampe er det blevet til. Det er naturligvis positivt, at forsvaret kan sikre det ene point, men når modstanderen hedder City, der kommer til kampen efter målfest i Brugge, så skal der mere til. Brightons ambitioner går i retning af top-10, og så skal man naturligvis kunne hakke fra sig på hjemmebane også mod City. Men Guardiola vil ikke være blind for værternes kvaliteter og 100 procent bede sine tropper om at kvæle Brighton med boldbesiddelse og lade dem jagte skygger. City er 5-0-1 mod Brighton i de seneste seks møder og har scoret mindst 4 i tre af dem, men netop her kan man godt se en kampudvikling, hvor Brighton vil gøre alt for at afvise, og City skal bruge lang tid på at bryde dem op.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Brentford – Leicester X (2-2)

Brentford har leveret flot som oprykker og bliver i disse uger virkelig testet. Først med mødet mod Liverpool, så West Ham og Chelsea og nu venter Leicester. Thomas Frank ved, hvad der venter hans modige oprykkere her – Leicesters kontra-konger anført af hurtige Jamie Vardy.

Brentford vil søge at dominere spillet med boldbesiddelse og gode ideer, og da gæsterne blot har holdt nullet en gang i otte ligakampe, så skal der være gode chancer for Bierne for at score.

Leicester tog forleden en fornem sejr over Manchester United og vandt ligeledes i midtugen over Spartak Moskva, hvor de scorede fire og lukkede tre ind. Det kan blive ganske underholdende her.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 3,55 – SPIL HER >>*

West Ham – Tottenham X (1-1)

West Ham er til eksamen denne sæson efter den flotte sidste sæson, hvor de var tæt på at byde ind på en CL-billet. Det ligner umiddelbart, at Hammers også vil lege med denne sæson trods, de også er involveret i Europa League. Denne ’tofrontskrig’ har vi før set koste dyrt og slide hold op, men West Ham har indtil videre taget tre sejre i Europa og i skrivende stund på en syvendeplads i ligaen. Nederlaget hjemme til Brentford smertede naturligvis, men alt i alt kan Moyes være mere end tilfreds. Det er ikke Londons største derby, der venter os her, men der er ikke langt mellem de to klubber hverken geografisk eller i ambitioner. Så der er lidt ekstra spice her. Nuno Santos sendte sine reserver i ilden mod Vitesse Arnhem og tabte, hvilket han fik en del flak for. I det hele taget så har Spurs’ fans ikke rigtigt taget Santos til sig, men ser man på den trup, som han har til rådighed, så er en femteplads flot. Hvad angår spillestilen, så må man forvente fokus på defensiv og omstillinger, når man ansætter en portugisisk træner – så er man utilfreds med Santos’ spillestil, så skal skytset nok snarere rettes mod Levy.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Manchester United – Liverpool 2 (1-2)

Manchester United er inde i en stime med lutter brag – først Liverpool, så Spurs og derefter City. Dette på bagkant af at Solskjærs mandskab akkurat fik leveret et flot comeback mod Atalanta. Den ’magiske’ aften på Old Trafford må give nordmanden lidt ro på trods alt efter en start på sæsonen, hvor han igen er til debat, og sandt at sige så leder de røde djævle efter en klar spillestil. Det problem har Liverpool ikke. Igen denne sæson ser deres pres-spil nådesløst ud. United har spørgsmål omkring flere spillere herunder Fred og betyder det så, at Solskjær vil sikre sig yderligere centralt med f.eks. Matic? Og rykke Pogba lidt frem. Uanset så kan jeg ikke se værterne klare sig fri af Liverpools pres og omstillinger over 90 minutter, og så snakker vi om Solskjær igen.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar