18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 9. runde i Premier League d. 1. – 3. oktober 2022

Den 9. runde i Premier League tæller 10 kampe (hurra), og der er blandt andet udsigt til et par varme derbys i både Nordlondon og Manchester. Søren Sorgenfri klæder dig på til herlighederne.

Arsenal – Tottenham 2 (1-2)

Hvornår har vi sidst set slaget om Nordlondon toppet med førstepladsen i puljen? Det er nye og meget spændende tider i begge klubber, men værterne har mandefald før derbyet. Syv spillere kan misse denne kamp heriblandt Partey og Tierney, så hold øje med sidste nyt med mindre du er på værdijagt. I tilfælde af tungt mandefald så er kampen i hvert fald 50/50, hvorfor oddset på Spurs vil dykke. Tottenham har blot vundet to af de seneste 28 besøg hos Arsenal, men Gunners kan være så hårdt ramt, at Contes snu bande tager stikket.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,66 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Chelsea X (1-1)

Graham Potter er en spændende træner, men jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår logikken i fyringen af Tuchel. Et møde med Crystal Palace er en kamp, som Chelsea har som must win uden tvivl. De har vundet de seneste ti møder med The Eagles og har nettet mindst to i de seneste syv møder.

Crystal Palace er især defensivt stærke med under 2,5 mål i fem af de seneste seks hjemmekampe og forsvar bør være solidt nok til at styre dem sikkert igennem en sæson, der rimer på genopbygning. Vi har også set, at Vieiras mandskab elsker de store kampe og blandt andet har drillet Liverpool og har været tæt på at tage fusen på Manchester City. Man kan sige, at Potter har haft 14 dage til at arbejde med sit hold, men det er vås – de har alle været afsted på landsholdstjeneste. Så det er først nu, han skal til at samle op. Så Palace til at drille? Hvorfor ikke?

Sorgenfri spår: 1X til odds 2,04 – SPIL HER >>*


Liverpool – Brighton 1 (4-0)

Der skrives meget om Liverpools sæsonstart, men har får de en stor mulighed for at trille tre sikre point lige ind i banken.

Liverpool har blot tabt en af de seneste 12 møder med Brighton, og det var i den tid med Potters sikre taktiske aftryk – vi ved ikke, hvad Brightons nye italienske træner Roberto de Zerbi. Jeg forstår ikke helt pointen i den ansættelse, og forventer heller ikke Havmågerne gør det store væsen af sig her mod et Liverpool, der skal tilbage på sporet. Nu!

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Fulham – Newcastle 2 (1-2)

Det er afgørende for logikken her, at Newcastle får Callum Wilson klar. De har nemlig stort frafald blandt angriberne, men netop sådan en kamp som denne vil passe Wilson ganske glimrende. Fulham har imponeret som oprykker, men der trækkes også store veksler på Mitrovic, der var i ilden for Serbiens landshold. Hvis han møder op med trætte og ømme stænger, så kan det ikke undre.

Begge hold har en del spillere meldt tvivlsomme, så hold øje, men jeg kan godt se denne her affære være en af dem, hvor Newcastle nyder godt af at stort set ingen af deres spillere har været på landsholdstur og tage en kontrasejr.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*


Bournemouth – Brentford 2 (0-1)

Bournemouth har med Gary O’Neil som vikar ikke tabt i de seneste tre kampe og er kommet flot videre efter 9-0 massakren på Anfield.

Her er O’Neil uden en håndfuld spillere fra sin smalle trup, og vi må forvente Bournemouth vil sidde dybt og med fysik og kontraspil forsøge at holde Brentford fra fadet.

Brentford forsøgte sig med en noget defensiv tilgang til kampen mod Arsenal og tabte, så vi må forvente, at Frank her vil vende tilbage til 433 for at true værterne. Brentford er det bedre hold på papiret, så nu skal Frank og co. omsætte til point.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Southampton – Everton 1 (2-0)

De to hold ligger midt i tabellen med syv point, men Everton har haft alle marginaler på deres side på det seneste. Southampton derimod er strandet her efter 2 x 1-0 nederlag. Saints har dog normalt et godt tag på Everton med fem sejre i de seneste seks kampe mellem dem på St. Marys.

Everton har en del skader at forholde sig til. Southampton kan stille i stærkeste opstilling, og Saints har både den fysik og arbejdsomhed, der skal til for at slå hul på Evertons defensiv.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,19 – SPIL HER >>*


West Ham – Wolves 1 (1-0)

Der tales meget om Liverpools sæson skal tilbage på skinner, men det samme er tilfældet for West Ham. Vi er vant til at se dem længere fremme i feltet og ikke bundzonen. Nu skal Hammers til at rykke på sig. Her får de besøg af Wolves, der har problemet i forsvaret. Som bekendt sendte Bruno Lage hele tre stoppere væk før sæsonen, og nu hvor Nathan Collins er i karantæne, så skal Wolves slå om og tilbage i 352 formation. Og altså ikke den 4231-formation som Lage foretrækker. Det kan blive til debut til Diego Costa her.

Wolves har dog blot vundet en kamp i ligaen ud af de seneste 14 forsøg, så selv om West Ham ikke er helt oppe og ringe, så kværner de en sejr hjem her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Manchester City – Manchester United X (1-1)

Det er sin sag at møde Manchester City, men jeg tror, det er et godt tidspunkt for United at tage den korte tur over til naboerne. Vi ser tit, at hold hvor mange landsholdsspillere kommer tilbage lige skal sætte sig igen. United har også haft spillere afsted i stort omfang, men de skal ikke diktere kampen. Det skal værterne.

Det bliver interessant at se om Erik ten Hag går med Ronaldo eller Rashford på toppen, og hvordan han ellers vil tackle denne kamp. Han har som bekendt tidligere taget fusen på både Liverpool og Arsenal, og får United via Eriksens afleveringer udnyttet de chancer og huller, der opstår, så er jeg ikke sikker på, at de lyseblå vinder den her.

Sorgenfri spår: X til odds 6,15 – SPIL HER >>*


Leeds – Aston Villa 2 (1-2)

Aston Villa har tabt fire udekampe i rap, men det har set bedre ud de sidste par kampe. Mod Leeds vil de møde et hold, der ræser fremad og kan de modstå det pres, så vil der være de rum til omstilling, som Aston Villa gerne vil have.

Forvent en solid blok og så få Coutinho og Bailey afsted over kanterne.

Leeds har Rodrigo med igen, men han er nok ikke klar til at starte inde. Leeds er underholdende at se, men der er ofte så store huller i suppen, at det kan blive Aston Villas chance.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*


Leicester – Nottingham Forest 1 (2-0)

En kamp i krisens tegn. Leicester har tabt seks kampe i træk. Nottingham har tabt fire i rap. Det ser ikke godt ud i The Midlands for de to tidligere mesterklubber. Det er med andre ord en sand gyser.

Leicester har dog det, som Nottingham endnu ikke har – nemlig et sammenspillet hold. Nottingham Forest vil formentlig sidde dybt og satse på kontraangreb. Det kender Leicesters mandskab til hudløshed, og hvis spillere som Maddison, Tielemans og Barnes er klar, så bør The Foxes bide til her. Men hold øje med sidste nyt fra begge lejre. Der skrives om mange spillere er meldt tvivlsomme.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. SpilXperten

   Godt fanget, tak!

   Vi får Søren til at tilføje analysen til dén kamp asap. 🙂

   /SpilXperten.com