18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 8. runde i Premier League d. 16. – 18. oktober 2021

Premier League er tilbage igen, hvor Manchester Uniteds fine udebanestatistik står for skud, og Newcastle formentlig bliver skuffet i den første kamp med nye kontroversielle ejere. Ah ja, så er Ranieri tilbage i Premier League, så mon ikke der venter Watford et mesterskab?

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Watford – Liverpool (0-3)

Syv point var ikke nok for Watfords italienske ejere, der har foretaget et vagtskifte på trænerbænken. Ind er kommet veteranen Claudio Ranieri, der som bekendt tidligere har vundet mesterskabet med Leicester. Det bliver ikke aktuelt med Watford, men vi må udlede, der er store ambitioner på Vicarage Road – syv point ville f.eks. Norwich da nok gerne tage imod med kyshånd -men der skal åbenbart mere til end bare overlevelse hos Watford. Den kommer til at stå på 442 kontra hos værterne, og det bør ikke være et problem for Liverpool at fange Watford mere end en gang på flade fødder. Liverpool er i øvrigt gået over 2,5 i de seneste seks udekampe.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Norwich – Brighton (1-1)

Norwich fik omsider point efter 0-0 mod Burnley før pausen, men de virker ganske enkelt ikke hårdtslående nok til andet end en sæson, hvor man tager pengene og rykker ned igen. Brighton er på papiret et af de hold, som kanariefuglene skal tage point fra, hvis de skal overleve, men havmågerne er en klasse bedre. Denne sæson har bortset fra Bissouma-sagen været en lang optur for Potter og co. Norwich har vundet i de seneste otte hjemmekampe og har blot scoret i tre af de seneste 17 kampe i PL-regi. Situationen er allerede så alvorlig, at Norwich er nødt til at satse hårdt her på en sejr, og mod et Brighton-hold, der har scoret i samtlige tre udekampe så langt, så kan der komme mål her.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Manchester City – Burnley (4-0)

Vanen tro slider Burnley i det i sæsonstarten og har blot tre point som er kommet i hus efter uafgjorte kampe. Værterne er uden Ederson og Jesus på grund sen tilbagerejse fra landsholdsopgaver, men kan ellers umiddelbart mønstre alle mand på dæk. I fire af de fem seneste hjemmekampe mod Burnley har City scoret mindst fire mål, og det er logisk, hvorfor det er sådan. Burnley vil gerne stå dybt og satse på omstillingerne, men det kræver at modstanderne kvajer sig undervejs og taber bolden på uheldige steder. City er vel om nogen et hold med lim på støvlerne, så forvent en omgang indendørs fodbold, hvor Burnley vil høre susen for ørene og det er i den kontekst heller ikke overraskende, at City har holdt nullet i syv af otte hjemmekampe mod Burnley.

Sorgenfri spår: Ciffertip: 4-0 til odds 9,50 – SPIL HER >>*

Southampton – Leeds (0-1)

Saints ligger lige over stregen efter en sommer med salg af profiler og leder efter en formular, der kan trække dem op i tabellen. Noget skal de i hvert fald finde på her, hvor de er uden karantæneramte Ward-Prowse. Hjerte og hjerne på midtbanen. Det er den første kamp, som han misser siden 2018/19, og det skal have en effekt på værternes spil. Bielsea har sine egne problemer at slås med. Raphinha når ikke kampen her, og Bamford samt Philips er tvivlsomme. Southampton har det generelt svært mod Leeds som de ikke har scoret imod i de seneste tre møder, som Leeds har vundet – Leeds hurtige og boldbesiddende stil er ganske enkelt en for stor mundfuld for Saints. Får Leeds Philips og Bamford klar, så skal de række ud efter tre point her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Leicester – Manchester United (2-1)

I rygtestrømmen om Brendan Rodgers skal være ny træner i Newcastle, så slås nordireren med mandefald. Det har virkelig været temaet for Leicesters sæsonstart. Her vil han efter alt at dømme være uden Ndidi, Evans og Fofana og James Justin. Har man set The Foxes’ kampe, så har de haft kvaler med dels at holde modstanderne fra fadet, men også skabe noget selv, og her bliver det helt sikkert en kamp, hvor de vil forsøge at straffe gæsterne på kontra. United har ikke tabt i 29 udekampe i rap, men har også deres mandefald at se til. Cavani og Fred er ude på landsholdsopgaver og Varana og Maguire bliver ikke klar her. Et forsvar med Lindelöf og Bailly skræmmer ikke værternes kontrakanoner, og Uniteds fine statistik kan stå for fald her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Wolves (0-0)

Så er der rivalkamp i Birmingham og omegn. Et point adskiller de to hold i tabellen og ikke mindst Wolves slider i det med at score, men de har omsider fået gang i Jimenez. De seneste tre møder mellem de to er endt 0-0, 0-1 og 0-1. Så ikke meget taler for en målfest. Værterne vil være obs på at holde Watkins og Ings væk, og Dean Smith, der vel ikke sådan har fået en super-lækker start på sæsonen, ved hvor svær kampen bliver, hvis Wolves kommer i front. Der bliver gang i den på lægterne, men det kan ende uden mål, og det vil være logisk i så fald.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Brentford – Chelsea (0-2)

Brentford har fået en fornem start på tilværelsen i Premier League og her er der dømt derby mod næsten-naboerne Chelsea. Det er ikke to hold med en stor intern rivalisering, men London-kampe har altid et ekstra gear, så ingen tvivl om, at værternes fans glæder sig, men det kan blive gæsternes aften. Begge hold har mange tvivlsomme skader, så hold øje med news. Chelsea har blot tabt en af de seneste 12 udekampe, og Tuchel har virkelig skabt en stærk enhed, og her vil tyskeren formentlig lade Brentford komme lidt frem på banen og så slå til. Det ved Thomas Frank, der måske i sit stille sind krydser fingre for Lukaku ikke bliver klar. Hatten af for Brentford, men denne her kamp ligger så meget til The Blues.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Everton – West Ham (1-1)

Rafael Benitez har gjort sit til at vinde Evertons fans’ hjerter. Der er sikkert lang vej endnu, men blot et nederlag og en placering som nummer fem efter syv runder er ikke helt tosset. Til denne kamp skal man virkelig holde øje med sidste nyt og lineup, fordi værterne kan være hårdt ramt. Engelske medier skriver, at: Coleman, Digne, Delph, Richarlison, Calvert-Lewin, Gomes og Iwobi samt naturligvis Sigurdsson kan misse kampen.

West Ham kan stille med the usual suspects og trods et skuffende nederlag senest til Brentford, så er Hammers førstevalg i stand til at få noget med hjem fra Goodison og har ikke tabt i deres seks seneste udekampe.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,54 – SPIL HER >>*

Newcastle – Tottenham (0-2)

Her bliver vi nødt til at se bort fra nye ejere og Newcastles status som ’in the money’ og se på de kort, der ligger på bordet nu. Og det er kort, der siger kaos. Steve Bruce er i skrivende stund stadig ikke fyret, som alt og alle siger, at han bliver det snart. Nye spillere nævnes i pressen sammen med stort set alle trænernævne på kloden og alt muligt andet. Det kan ikke undgås at påvirke trup, stemning og stabilitet hos de sort-hvide. En trup der i forvejen er plaget af skader til nøglespillere.

Tottenham har egne problemer at slås med ikke mindst fans, der allerede er trætte af Nuno Santos, men her får portugiseren en stor mulighed for at tage tre store point og øge turbulensen i Newcastle, hvor Spurs har vundet fem af de seneste syv besøg.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Arsenal – Crystal Palace (3-0)

Patrick Vieira vender tilbage til Arsenal denne gang som træner for udeholdet, og mon ikke han en dag bliver boss for Gunners. Franskmanden forsøger at tage Crystal Palace i en mere boldbesiddende og spillende retning, og høster anerkendelse så langt, men der er ridser i lakken ikke mindst, fordi de konsekvent lukker mindst to mål ind på udebane. Det er ikke en let proces at ændre det taktiske setup i en klub, så han må sætte sin lid til en offensiv med bid i. Her patruljer Eduardo, Zaha og Ayew, men Palace har svært ved at få dem sat op på udebane, hvor de ofte trykkes langt tilbage. De har således blot scoret i en udekamp hidtil. Arsenal er ved at lappe sig sammen efter en skrækkelig sæsonstart, og ser bedre ud nu rent defensivt. Holder Gunners presset på Eagles, så bliver gæsterne skudt ned.

Sorgenfri spår: Arsenal -1,0 (AH) til odds 2,24 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar