18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 8. runde i Premier League 7. – 8. oktober 2023

Der venter os en runde, hvor topkampen kan virkelig spidse til og hele fem hold ligge med helt fremme indenfor få points rækkevidde.

Desuden er der dømt kæmpe-gys på Goodison, hvor Everton skal vinde over et tandløst Bournemouth-hold. Vi skal igen på togt i Premier League og jagte juicy odds.

Foto: IMAGO / PPA

Luton – Tottenham 2 (0-3)

Lørdag kl. 13:30 7. oktober 2023

Jeg er helt overbevist om, at Luton kommer til at give den fuld kakao her. Det er bare ikke nok. Vi må forvente, at det bliver en af de sæsoner, hvor 4-5 hold skal slås om at undgå de tre nederste pladser og ikke tager mange point. I det game har Luton, som de viste mod Everton en fair chance – på fysik, organisation og dødbolde. Det er lidt som WBA i gamle dage.

Men i kampe mod modstandere som Tottenham, der er bedre på alle pladser, så skal digitaltavlen kun arbejde sig en vej.

Vi bet builder lidt lækkert sammen her.

Sorgenfri spår: Tottenham over 1,5 mål og Tottenham over 5,5 hjørnespark til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Manchester United – Brentford X (2-2)

Lørdag kl. 16:00 7. oktober 2023

Som Manchester United spiller for tiden, så er deres kampe blevet til en bizar farce. Et kapløb mellem kan modstanderne holde Erik ten Hags dyre hold væk, og hvornår leverer Manchester Uniteds X (indsæt selv forsvar, målmand, 6’er, træner eller hvad du nu synes) en Mickey Mouse fejl, der sender modstanderen på måltavlen.

Som Crystal Palace forleden. Eller Brighton. Kan Brentford gøre det? Why not? En friløber til Maupay, mens Uniteds kæde snorksover? Jeg kan ikke se anden værdi end satse på, at også Brentford driller Manchester United.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer, over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Fulham – Sheffield United 1 (2-1)

Lørdag kl. 16:00 7. oktober 2023

Fulham spillede en fin anden halvleg mod Chelsea, men fik igen ikke scoret. Marco Silva må konstatere, at de efter salget af Mitrovic døjer med at finde netmaskerne.

Silva bør dog kunne løse problemet. Han har et flot offensivt geled at sende i ilden efterhånden, og ikke mindst veteranen Willians samarbejde med Robinson er løfterigt.

Sheffield United har de seneste to kampe lukket ti mål ind uden selv at score, men jeg tror dog godt de kan komme på tavlen her. Fulhams forsvar virker ikke helt lødigt, hvorfor vi bør få en ret underholdende hjemmesejr på Craven Cottage lørdag eftermiddag.

Hjemmesejre i PL er sjældent ret godt betalt, så vi strikker lidt sammen her med sejr til Fulham, hvor de scorer mindst to gange og begge hold samlet trækker mere end ni hjørnespark. Så ligner det også en nydelig sag til eftermiddagsteen. Fløde i?

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 1,5 mål til Fulham og over 9,5 hjørnespark til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Everton – Bournemouth 1 (2-0)

Lørdag kl. 16:00 7. oktober 2023

Den manager der taber her har et stort problem. Og kan formentlig stå uden job på mandag.

Vi kender Sean Dyches problemstilling – han mangler offensive kræfter. Everton slider ganske enkelt i det for at få kæmpet sig ind i deres kampe og blot lige over stregen.

Bournemouth er under stregen med tre point, som er et færre end Everton. Men der er ikke meget, der tyder på, at Iraola har noget med i bagagen, som retfærdiggør fyringen af Gary O’Neil efter sidste sæson.

Spanieren skal omforme The Cherries til at spille mere lækker bold, men den fælde er så mange små hold faldet i før. Spørg i Bolton, WBA og Southampton.

Og faktum er, at lige nu er Bournemouth tandløse. I weekenden blev de pænt skubbet til side af et Arsenal, der i 90 minutter spillede i første gear. Bournemouths tænding fra sidste sæson er væk og afløst af flinkefodbold.

Ledelsen i klubben er naturligvis obs på, at det er en sæson, hvor de tre oprykkere ikke har meget at komme med. Bournemouth skal overleve denne sæson.

Jeg tror, det bliver udslagsgivende, at Everton trods alt bedre kan spille med fysik og muskler end dette fanget mellem to stilarter Bournemouth-hold.

Jeg laver en lidt fræk en her med Everton til at vinde uden at indkassere mål via bet builder.

Sorgenfri spår: 1-tallet og Bournemouth scorer ikke til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Burnley – Chelsea 2 (0-2)

Lørdag kl. 16:00 7. oktober 2023

Chelsea fik trods elendig sæsonstart og mandskabskrise hevet 2-0 med hjem fra Craven Cottage mandag aften.

Nu skal de gentage kunststykket mod Burnley. Værternes spillestil på Turf Moor er ikke ulig Fulhams, hvorfor ’Poch’ kan møde op med den samme plan under armen til denne kamp.

Burnley er 0-1-5 og har blot scoret fire mål. De har lukket 15 ind og typisk fordi de bliver spillet tynde stille og roligt.

Lige præcis sådan en kamp her kan være en af dem, hvor Conor Gallagher som det løbemonster han er får revet modstanderens skrøbelige struktur op. Jeg er ikke overbevist om, at han har niveau til Chelsea på den lange bane, men lige her vil han være en særdeles brugbar traktor. Der bet buildes.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 10,5 hjørnespark til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Crystal Palace – Nottingham Forest X (1-1)

Lørdag kl. 18:30 7. oktober 2023

Crystal Palace tog en vintage sejr på Old Trafford efter den skabelon, som de kan bedst. Stå dybt og straf modstanderen. I det tilfælde gad Manchester United ikke dække bagrummet op efter et hjørnespark, og så kunne Joachim Andersen da lige så godt blæse kuglen over i det lange hjørne med en lille sløjfe omkring.

Her skal Palace skabe kampen mod et Nottingham Forest, der helt sikkert gerne bare vil overleve endnu en sæson. De skal intet som helst her på Selhurst Park andet end afvise værterne og så lure på en kontra. Jeg har svært ved at se denne blive andet end et X. 0-0 eller 1-1.

Sorgenfri spår: X til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Brighton – Liverpool 2 (1-3)

Søndag 8. oktober kl. 15:00 2023

Er du vimmer Brighton fik prygl af Aston Villa. Og nu gælder det så et Liverpool-hold, der må være godt sure over dommerfejlen over Tottenham og deraf opsatte på at tage tre point.

Brighton kan man kun være imponeret af, men denne kamp er også en test af manager De Zerbi. Han skal vise, at han få dem hevet hurtigt op på hesten igen og det med et vanskeligt Liverpool-hold.

Klopp kan godt få lidt at smile over her og vi andre en hæsblæsende kamp at fornøje os over med aktion i begge ender, hvorfor vi smider lidt hjørnespark oveni 2-tallet.

.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 3,05 – SPIL HER >>*

West Ham – Newcastle X (1-1)

Søndag 8. oktober kl. 15:00 2023

For mig dufter denne kamp så meget af X. De er skulder ved skulder i tabellen. De er i min optik stort set lige stærke på papiret og begge har ikke brug for at tabe den her. De ved, at det er mod mindre stærke hold de skal kværne deres point sammen til en billet til Europa.

Begge kommer med europæiske kampe i stængerne og det kan blive en for mig at se lidt taktisk kamp, hvor de neutralisere hinanden af respekt for modpartens styrker.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 11,5 hjørnespark til odds 3,65- SPIL HER >>*

Wolves – Aston Villa 2 (1-2)

Søndag 8. oktober kl. 15:00 2023

Så er der rivalopgør på Birmingham-egnen. Begge kommer til med stor selvtillid efter sejre over henholdsvis Manchester City og Brighton.

Aston Villa kan med tre point arbejde sig op i topfeltet. Wolves kan med tre point distancere sig fra bunden. Gary O’Neil kender om nogen vigtigheden af at komme brølende ud til et derby og vise publikum, at man brænder for trøjen og stoltheden. Derfor må vi forvente at se et Wolves-hold, der gerne vil hidsigt fra land, men også er meget obs på ikke at give Aston Villa rum til at folde sig ud. Det kan ende med at forkrampe dem lidt, så jeg bliver ikke overrasket, hvis gæsterne napper håneretten, men det kan altså også godt blive et X.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Arsenal – Manchester City 1 (3-1)

Søndag 8. oktober kl. 17:30 2023

Så er der det helt store brag søndag, når Manchester City gæster Emirates. Det er nummer tre mod nummer et, men blot et point adskiller dem.

City smed som spået her på platformen point mod Wolves, og det forventer jeg de gør igen. Det er Rodris sidste dag i skammekrogen, men de lyseblå kommer virkelig til at savne den karantæneramte spanier.

Og sammenligner vi lige med det City-hold, som for få måneder siden vandt titlen, så går de altså ind til den kamp her uden Rodri, Gündogan og Kevin de Bruyne. Det er altså ikke den samme gearkasse.

Det er Arsenals chance for at bosse midtbanen – især hvis Guardiola går med Kalvin Philips – og kan Gunners få det overtag, så har de muligheden for at gøre det hedt for gæsternes forsvar med dybdeløb og spil i kanalerne, hvilket de sjældent bryder sig om.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar