18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 8. runde i Premier League 16. – 18. september 2023

Premier League er tilbage igen og det med en række tætte kampe ikke mindst for topholdene. Lad os se om ikke vi kan bore nogle saftige odds ud af sådan en omgang, hvor ikke mindst Manchester City og United samt Chelsea skal på svære opgaver.

Søren Sorgenfri piller den 8. runde i Premier League 2023-2024 fra hinanden og giver dig analyser og spilforslag.

Svære kampe i vente for Manchester City, Manchester United og Chelsea i weekendens PL-program. (Foto: IMAGO / Xinhua)

Wolves – Liverpool 2 (1-3)

Lørdag 16. september kl. 13:30 2023

Liverpool har problemer med forsvaret, hvor Van Dijk er væk med karantæne, men der er flere defensive spillere meldt tvivlsomme til denne tur til Molineux.

Gary O’Neils Wolves bliver et udmærket kontrahold denne sæson, men jeg har svært ved at se dem presse selv et afbudsramt Liverpool. Wolves’ vigtige stopper Dawson er god på placering og bolden, men noget lyn er han ikke, hvorfor Wolves ikke kan skubbe kæden ret højt op. Det bliver et taktisk problem for Wolves, som vi må forvente, at O’Neil vil kompensere for med en ret kompakt blok centralt på banen.

Klopp for sin part slippe de offensive kræfter løs for at holde værterne væk fra vikar-forsvaret, og det kan betyde, vi vil få en del Liverpool-spil at se på ydersiden af Wolves’ backs med mulighed for en god del hjørnespark. Her går jeg med over 6,5 hjørnespark til Liverpool, men mere dristige sjæle kan gå højere op.

Sorgenfri spår: Over 6,5 hjørnespark til Liverpool til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Fulham – Luton 1 (3-1)

Lørdag 16. september kl. 16:00 2023

Fulham er omsider klar til at komme videre efter sommerens transfer-cirkus med Mitrovic salget til en saudisk klub. De vil i den grad savne serberen og have travlt med at få Jimenez til at fungere helt fremme.

Fulham har fire point efter fire kampe, hvilket ret beset er ok. Vi kan ikke forvente, at Fulham leverer en sæson så strålende som sidste sæson, men en solid midterplacering bør der være personel til at sikre. Det kræver sejre hjemme over hold som Luton. Luton vil for deres part helt sikkert se en kamp som denne som en af de kampe, hvor de kan få point og skal søge at gøre det. Det er ikke i udekampe mod Fulha, hvor bussen skal parkeres i alle 90 minutter.

Selv om jeg regner med Fulham vinder, så er oddset på hjemmesejr ikke videre saftigt, men i en kamp, hvor vi kan forvente at begge hold vil gå efter at skabe noget i formentlige samtlige 90 minutter ligner det en affære, der kan gå højt på hjørnespark. Fulham har i deres enlige hjemmekamp taget 5 hjørnespark og givet 5 væk. Luton snitter 5,5 som udehold og giver 6 væk i snit som gæster. Over 10,5 hjørnespark er ret sandsynligt her.

Sorgenfri spår: Over 10,5 hjørnespark til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Tottenham – Sheffield United 1 (2-0)

Lørdag 16. september kl. 16:00 2023

Tottenham ved, at alle konkurrenter har vanskelige kampe denne runde, hvorfor tre point her er et absolut must til det samlede regnskab. Sheffield United bygger og stille roligt på og indstiller sig på tilværelsen i den bedste række. Det ser vi ikke mindst i deres måde at organisere sig på og gøre det svært for bedre modstandere at bryde dem ned.

Tottenham får nøglespillere tilbage fra landskampstjeneste, så jeg bliver ikke overrasket, hvis Spurs lige skal bruge de første 45 minutter på at komme i gear, hvorfor X/1 lokker her i en kamp, hvor jeg ikke er i tvivl om, Tottenham vinder, men de afgørende mål kan lade vente på sig.

Sorgenfri spår: X/1 til odds 4,50 – SPIL HER >>*

West Ham – Manchester City X (1-1)

Lørdag 16. september kl. 16:00 2023

Jeg hader denne her kamp en lille smule, fordi Manchester City er så frygteligt suveræne. Men skal de snuble på udebane, så kan det altså godt blive her. West Ham har – bortset fra det kuldsejlede køb af Harry Maguire – haft et fremragende transfervindue, hvor ikke mindst James Ward-Prowse giver fine prøver på sit dygtige spil.

Vinder West Ham? Får de uafgjort? Vi ved de her kampe mod City længe kan ligne det undertippede hold får noget ud af besværet, og så ligner de lyseblå ud af det blå. Jeg spår et X-resultat, hvilket giver fristende odds 4,90 men derudover synes jeg, at bet builder med begge hold til at score samt over 5,5 hjørnespark til Manchester City ser spændende ud. West Ham vil lade City føre dansen ude på kanten og ikke være synderligt bekymret for at give hjørnespark væk al den stund luftspillet er nam nam for Moyes’ drenge.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer plus over 5,5 hjørnespark til Manchester City til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Crystal Palace 1 (2-0)

Lørdag 16. september kl. 16:00 2023

Aston Villa har to sejre og to nederlag for fire kampe. Det vil Emery helt sikkert forsøge at gøre bedre og bringe the Villans ind i top-10 med tre point her. Aston Villa har tabt tydeligt til bedre hold som Newcastle og Liverpool, men vundet tilsvarende solidt mod hold, der syntes dårligere.

Crystal Palace er i min bog ikke på omgangshøjde med Aston Villa, der igen har købt spændende ind.

Vi må forvente en kamp, hvor Aston Villa dels vinder, men også er i førersædet hele kampen, hvor bet builder må i spil her til et kombinationsspilforslag med hjemmesejr og over 4,5 hjørnespark til Aston Villa. Det vil ikke overraske mig, hvis det netop bliver kampbilledet trods en godkendt start af Crystal Palace.

Sorgenfri spår: 1-tallet plus over 4,5 hjørnespark til Aston Villa til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Manchester United – Brighton X (2-2)

Lørdag 16. september kl. 16:00 2023

Manchester United er jo en freaking gigant, men de tager altså kun meget små skridt frem. Og nærmest tilbage for tiden. Jeg har netop afleveret manuskript til en bog om magtkampen om tronen i Premier League, og det er tindrende tydeligt med United før og efter 2013. Og hvordan den tidligere så overlegne klub nu er en opvisning i at begå fejl.

Personsager som Greenwood, Antony og Sancho fylder overskrifterne og har egentlig blot taget over efter en hel sommer med Maguire som det store samtaleemne. En stopper som Erik ten Hag ikke vil bruge, men ledelsen ikke kunne få solgt og nu starter inde pga. skader. Nyindkøbet Onana er en sweeper-keeper, der har i Inter nød godt af et velorganiseret og stærkt forsvar, men som Manchester United ser ud pt., så bliver hans svagheder udstillet.

Og lur mig om ikke længe så vil de næste overskrifter handle enten om Onanas usikkerhed eller at Mason Mount er et fejlcast.

Det vil Brighton vide at straffe. De Zerbi har i modsætning til Manchester United en klar plan og vil nyde at straffe værterne.

Man kan argumentere for, at gæsterne vinder, men Uniteds offensiv bør alligevel være så stærk, at den redder det ene point.

Sorgenfri spår: X til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Newcastle – Brentford 1 (3-1)

Lørdag 16. september kl. 18:30 2023

Newcastle har med tre point ikke fået den håbede start og skal hurtigt samle til bunke for at rykke frem i feltet. Inden længe begynder den krævende CL-kampagne mod lutter store hold, men Howe og co. vil have stort fokus på ikke at glemme ligaen.

Newcastles kontrastil har drillet Brentford i de seneste tre kampe med sejre til The Geordies, men her vil den ikke stå på kontra. Howe vil uden tvivl sætte sit hold op til at dominere kampen.

Brentford er 1-3-0 for de første fire kampe, og Frank vil hurtigt søge at få Maupay ind i spillet igen, så her forventer jeg, at vi er ovre i en 352 formation for gæsterne.

Jeg bliver dog ikke overrasket, hvis Newcastle på et tændt St. James Park tager hånd om kampens forløb.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Chelsea 2 (1-2)

Søndag 17. september kl. 15:00 2023

Jeg er ikke videre imponeret af Chelsea så langt. Især indkøbsstrategien virker lidt i øst og vest og spillet bliver derefter.

Bournemouth er heller ikke kommet brølstærkt fra land med Iraola, hvis spillestil vil tage tid at få implementeret. Med 4231 skal den ene kant gerne trække lidt ind og give en ekstra midtbanespiller i rummet mellem angreb og midtbane og give plads til backs i overlap. Faktisk skal backs helst tænke som værende wingbacks, men det kræver altså noget tid at ændre. Hvis Bournemouth var veløvede i dette ville jeg tippe en hjemmesejr, men netop den ubagte stil hos værterne er Chelseas chance i en ellers turbulent tid.

Men jeg er ikke mere sikker end jeg helst vil gå med bet builder og sætte mål til Chelsea sammen med over 5,5 hjørnespark til The Blues.

Sorgenfri spår: Chelsea scorer plus over 5,5 hjørnespark til Chelsea til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Everton – Arsenal 2 (1-3)

Søndag 17. september kl. 17:30 2023

Everton skal leve af sin fysiske styrke her. Det har tidligere givet Arsenal problemer, men jeg kan ikke set det blive tilfældet denne gang.

Everton er ganske enkelt ikke et sted heller ikke på hjemmebane, hvor de kan true et hold som Arsenal ret meget. De sled i det mod Doncaster og Sheffield United, så hvordan skal det dog ikke gå her.

Dog ligner det, at den offensive del af spillet fungerer bedre nu, hvorfor jeg over 90 minutter sagtens kan se dem score mod Arsenal en enkelt pind. Men at Arsenal ikke scorer mindst et par stykker har jeg godt nok svært ved at se. Vi bringer igen bet builder i spil for sparke oddset lidt op.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer plus 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Burnley 1 (2-1)

Mandag 18. september kl. 20:45 2023

Det er en nøglekamp for begge hold, som ingen af dem har råd til at tabe. Burnley ved, at skal de overleve så er det besøg som på City Ground, der skal kaste noget af sig. Nottingham ved for deres part at skal holde bunden på afstand, så er det netop disse kampe, der ikke må tabes.

Nottingham Forest har tilmed efter sejren på Stamford Bridge seks point. Det giver dels selvtillid og dels manager Steve Cooper fornemmelse af at en sejr her vil sende dem rigtigt godt på afstand af bunden.

Under andre omstændigheder ville han have levet fint med X, men jeg forventer Cooper går efter de tre point her.

Burnley er rykket op med en ambitiøs spillestil, men indtil videre står der nul point ud for the Clarets. Det forventer jeg stadig, der gør sent mandag aften. Mit bud er Nottingham Forest udnytter Burnley gerne vil frem i banen og kontra-knockouter dem.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar