18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 8. runde i Premier League d. 16. – 18. september 2022

Oven på en helt aflyst syvende runde i Premier League, vender den bedste engelske række tilbage i Runde 8, der byder på syv kampe. Tottenham spiller blandt andet mod Leicester, mens Brentford får besøg af Arsenal til London-derby.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Nottingham Forest – Fulham 1 (1-0)

Nottingham Forest skuffede fælt sidst de var hjemme på City Ground. Her smed de 2-0 mod Bournemouth til et 3-2 nederlag. Skal traditionsklubben overleve ikke mindst efter det massive udlæg, som de har gjort hen over sommeren på mere end 20 nye spillere, så skal kampe mod medoprykkere vindes.

Efter en fin start på sæsonen så har Nottingham Forest tre nederlag i træk. Der skal sættes prop i den stime. Den sidste uges pause har helt sikkert gjort dem godt før mødet med Fulham. Gæsterne har imponeret og er nummer ti trods møder med Arsenal, Liverpool og Tottenham, men har skader her, så hold øje med sidste nyt. Hvis Nottingham Forest har rettet børnesygdommene fra kampen mod Bournemouth og ikke mindst sendt stærke Boly ind i centerforsvaret til at neutralisere Mitrovic, så går jeg med hjemmeholdet. Man kan også overveje en variant, hvor værterne bare ikke taber.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*


Aston Villa – Southampton 1 (2-1)

Der er efterhånden varmt under Steven Gerrards sæde, men 1-1 mod Manchester City, som tilmed kunne være vundet, må trods alt give lidt snor.

Taber Aston Villa her, så har ledelsen dog en landskampspause til at trække i silkesnoren og skifte ud. Southampton er startet sæsonen som ventet. En blandet omgang. Det afspejler deres niveau – de har ikke truppen til andet end at være glade for at overleve og samle sejre op her og der. Sidst de gæstede Villa tabte de 3-0, og Gerrard er ganske enkelt nødt til at sende sine tropper ud offensivt for at jagte et resultat her. Southampton har blot vundet en af de seneste ti udekampe, men omvendt har Aston Villa blot vundet en kamp overhovedet i løbet af ti kampe. Jeg er med Villa her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Wolves – Manchester City 2 (1-4)

Wolves bør have de tekniske kvaliteter til at være med mod City, men det går ligesom altid galt for dem i de her kampe. Senest tilbage i maj trak Manchester City sig fra mødet med Wolves med en 5-1 sejr. Bruno Lage har tydeligt brugt en del kræfter på at kalibrere defensiven, så Wolves har på det seneste været involveret i målfattige og tætte kampe. En stærk defensiv er som bekendt et godt udgangspunkt, men det rækker næppe her mod et Manchester City hold opsat på at komme godt afsted på landskampspause. Dog bør Wolves have nok kvalitet til at true gæsternes mål. Bare lidt.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Newcastle – Bournemouth 1 (3-0)

St. James Park er efterhånden noget af en fæstning. Newcastle har således blot tabt en af de seneste 13 hjemmekampe, men ser vi på de fem seneste kampe i det hele taget, så har det været noget magert for Howes mandskab med 0-4-1 i den periode. Newcastle ligger nummer 11, men skal naturligvis med deres ambitioner tage alle tre point mod Bournemouth.

Oprykkerne har med vikartræner Gary O’Neill fundet en kampgejst med fire point for de sidste to kampe, der har sendt dem op i tabellen, men et besøg hos Newcastle er en hård opgave. Howe har brug for en sejr, at underholde og vise de loyale fans, at de er på rette vej med en overbevisende indsats fra start til slut.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,25 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Tottenham – Leicester 1 (4-0)

Tottenham har endnu ikke tabt i ligaen, men har taget fire sejre og to uafgjorte. De ligger i skrivende stund nummer tre.

Spørgsmålet er, om Leicester kan gøre noget ved det? Næppe. The Foxes har begyndt sæsonen for dem historisk dårligt med blot et point efter seks runder og ligger nummer sjok. Det er især defensiven, der ser suspekt ud, må jeg tilstå, og mon ikke klubledelsen overvejer et større udlæg til januar for at rette op på en forsømt transfersommer. Vil det være tids nok?

Leicester har en dygtig offensiv, men de lukker altså 2,7 mål ind i snit. Tottenhams kværner tager den her i fin stil.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 2,53 – SPIL HER >>*


Brentford – Arsenal X (1-1)

Hvis ikke den kamp bliver en underholdende affære, så er der ingen logik til. Begge hold spiller tydeligt frem i banen og scorer mere end 2 mål i snit per kamp.

Arsenal vil være mest på bolden, Brentford vil søge at komme afsted med det direkte spil, som ikke mindst vil have Toney som slutstation for det opspil.

Arsenal indtager før rundens start førstepladsen, men tabte senest til Manchester United og vil naturligvis have stort fokus på at komme godt videre til landskampspausen.

Det er også to dygtige trænere, der mødes her, som kan deres kram, og det interne skakspil kan give os et oplagt X.

Sorgenfri spår: X til odds 4,05 – SPIL HER >>*


Everton – West Ham 2 (1-2)

Everton har spillet X fire kampe i træk og møder her et West Ham-hold, der ikke kan være tilfredse med sæsonstarten. De ligger under stregen og har svært ved at score. Blot tre mål har The Hammers scoret denne sæson. Vi er vant til mere fra Moyes og co.

Everton vil lade West Ham føre dansen og så forsøge at få sendt Gordon og Maupay afsted med lange violiner sendt afsted fra bagkæden. Det er også defensiven, der holder sammen på et Everton-hold, der ganske enkelt mangler kvalitet. Og måske også mangler kvalitet nok til at overleve denne sæson.

Defensiven har dog fået et alvorligt knæk til denne kamp. Mirakelmager Jordan Pickford er ude med skade, og keeperens fravær bør ’turn the tide’ i West Hams favør. De er ganske enkelt overordnet set for gode til ikke at gå på banen for at tage sejren på Goodison og få lidt ro på før pausen.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar