18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 7. runde i Premier League d. 2. – 3. oktober 2021

Før pausen venter der en runde med en decideret bundgyser og Citys længe ventede tur til Anfield samt nedtursramte Spurs, der tager livtag med Aston Villa. Måske medbringende mere salt til Nuno Santos og cos resultatmæssige sår?

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Manchester United – Everton (2-1)

Solskjær lovpriste De Gea efter midtugens sejr over Villarreal og det med god grund. Den spanske keeper holdt sine landsmænd fra fadet med en række flotte redninger, der holdt Villarreal nede på en scoring, men den præstation dækker jo ikke over, at det ikke rigtigt hænger sammen endnu for Manchester United. Her er de uden Harry Maguire og formentlig også Shaw, og der må man sige, at vikarerne ikke ser alt for overbevisende ud. Evertons kantspillere Gray og Townsend har været karameldrengenes store styrke under Rafa Benitez, og der er også her, deres chancer vil være. Begge hold har scoret i fem af seks kampe, og Everton begynder stille og roligt at få ryddet op i de børnesygdomme, som vi så under pre-season. Jeg bliver ikke overrasket, hvis Everton får noget med hjem, men forventer en kamp a la Uniteds kamp mod Villarreal.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Wolves – Newcastle (2-0)

Det var gode nyheder for ulvene, at Jimenez kom på tavlen mod Saints forleden. Wolves har brug for det offensive fyrtårn finder skarpheden igen efter hans frygtelige hovedskade og med ham tilbage, så kan de ligge det offensive tryk på modstanderen, som de tidligere har været så dygtige til. Ikke mindst betyder det alverden, at Traore igen finder en at lege med. Newcastle har endnu ikke vundet i denne sæson, men samler uafgjorte kampe til bunke. Vi må forvente, at Bruce igen stiller med 4 i forsvaret og så en oversvømmet midtbane med fem spillere til at understøtte Saint-Maximin. Alene Traores hurtighed vil dog se gæsterne stå virkelig dybt, og de får vanskeligt ved at komme afsted ret mange gange. Til gengæld bør Wolves få en fair andel chancer, og så er det jo bare at konvertere til kasser. Alle Wolves kampe denne sæson er gået under 2,5.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,99 – SPIL HER >>*


Leeds – Watford (3-1)

Leeds har sæsonens første sejr til gode, men de skal have fine chancer hjemme mod Watford. Oprykkerne har gjort det fornuftigt med syv point, men det end to end spil, som Leeds leverer kommer til at teste dem til det yderste. Ikke mindst Brighton viste, at Watford har det svært mod hold, som tager tydeligt ejerskab over kampen. Leeds har blot tre point og er under stregen, men de får en stor chance for at styre denne kamp fra start til slut, og give Watford lidt at tænke over på vej hjem – gæsternes chancer øges ikke af at bindeleddet Tom Cleverly meldes ude.

Sorgenfri spår: Leeds -1 (EH) til odds 2,96 – SPIL HER >>*


Burnley – Norwich (2-1)

Dette er en kæmpe kæmpe kamp. Hvis Norwich for alvor skal tro på de kan klare sig i den bedste række, så skal der point ind på bogen her. Omvendt gælder det for Burnley, at skal de gøre, hvad de gør bedst, så er det netop stille og roligt at samle point ind og rykke fri af dyndet. Sæsonen bliver naturligvis ikke afgjort her over 90 minutter, men det er en størrelse med stor signalværdi. Norwich havde muligheder mod et ramt Everton-hold forleden, men var ikke i nærheden af at udnytte situationen. Presspillet fra The Championship kan de ikke få til at fungere i Premier League, og det er ærlig talt svært at se, hvad og hvordan de skal knække koden med. Burnley var kun en håndfuld minutter fra at slå Leicester og de har større ekspertise i disse gyserkampe.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Chelsea – Southampton (3-0)

Ingen tvivl om nederlaget til City svider hos Chelsea, men de får her muligheden for at rette op på sagerne før pausen og sige på gensyn med en god mavefornemmelse. Saints har ikke scoret i de tre seneste kampe, og selv om de holdt netop City fra fadet forleden, så er det virkelig svært at se dem gentage det defensive og heldige kunststykke her. I den kuriøse afdeling skal det nævnes, at Chelsea ikke har vundet hjemme over Southampton i de tre seneste forsøg, men alle gode gange fire køber jeg ikke. Chelsea har trods alt været usvigeligt sikre i hjemmekampene mod Palace og Villa.

Sorgenfri spår: Chelsea -1 (EH) til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Brighton – Arsenal (1-1)

En tricky affære her, hvor Brighton der er imponerede 4-1-1 for de første seks kampe byder Arsenal velkommen. Gæsterne har vundet tre kampe i træk senest over rivalerne Tottenham, men den fine sejr over Spurs dæmper ikke min skepsis ved dette Gunners-hold. Desuden har Brighton modsat Tottenham en klar slagplan og stil, som vil gøre ondt på mange hold i denne sæson. Det er et imponerende stykke arbejde, som Potter har leveret hos Havmågerne. Arsenal må undvære skadede Xhaka resten af året, og selv om resultaterne har artet sig de seneste runder for Arsenal, så tror jeg de som Brighton vil være fint tilfredse med det ene point.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,86- SPIL HER >>*


Tottenham – Aston Villa (2-3)

Spurs tager virkelig vand ind. Fra at åbne sæsonen med 3 x 1-0, så har de lukket i alt ni mål ind i de sidste tre kampe. Der er ingen tvivl om, at de har brug for at sende et signal til fans og medier før pausen om, at der ikke er krise i klubben. Det har naturligvis ikke gjort noget som helst bedre, at boss Daniel Levy lovede underholdende og angrebsivrigt spil med Nuno Santos ved roret. Det har vi så ikke set meget til endnu. Såvel spillere som træner er presset til at vise noget her, men for dælen hvor det koger i Nordlondon med rygte om et tabt omklædningsrum, snarlig fyring og alt muligt andet heriblandt fanformand, der kræver krisemøde med Levy. Skal vi tro på rygterne? Det gør ikke rigtigt nogen forskel for os. Vi må se på resultaterne på banen. Aston Villa tog en flot sejr over Manchester United, og man ikke afskrive den præstation som heldig eller andet fra den skuffe. Der lå et flot og hårdt stykke arbejde bag. Ser vi en gentagelse mod Spurs? Spurs er i hvert fald til at tale med, og Birmingham Live skriver, at Smith stiller med Ings og Watkins fra start. Det taler for mål. Sons hurtighed det samme i den anden ende. Det ligner en kamp med end to end action fra start til slut, hvor et vaklende Spurs snubler.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål til odds 3,35 – SPIL HER >>*


Crystal Palace – Leicester (2-1)

Brendan Rodgers ser langt efter Johnny Evans. Uden stopper lukker Leicester i snit to mål ind, og det er muligt, at han er med her på turen til det sydlige London, men han var ikke med på flyet til Polen til kampen mod Legia på grund af sygdom. Crystal Palace måtte se Brighton nappe et point dybt inde i overtiden forleden, men er på rette vej, og får en fin chance for at tanke tre point mod et Leicester-hold, der virker slidt og næppe er i humør til en fysisk hård test på Selhurst Park.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,22 – SPIL HER >>*


West Ham – Brentford (1-1)

Her bør vente os et velspillet London-derby. Brentford fik 3-3 i en vild kamp mod Liverpool, og akkurat som West Ham har de tanket op med selvtillid. West Ham er et interessant bekendtskab på grund af deres evner på dødbolde, omstillingerne, men også på bolden. Det er efterhånden et ganske komplet hold, som David Moyes har samlet sig. Brentford bør dog ikke føle sig kuet på forhånd al den stund Biernes evner i det opbyggende og skabende spil er ganske imponerende for en oprykker. Der ventes i øvrigt en fanprotest til kampen, hvor en fan-fraktion nok engang vil vise deres utilfredshed med ejerne Gold og Sullivan..

Sorgenfri spår: X2 til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Liverpool – Manchester City (1-1)

Klopp er den træner, der har det bedste tag på Guardiola og kan her tage sin tiende sejr over den ellers så succesfulde spanier. City kommer til Anfield med en frisk og flot sejr over Chelsea i bagagen, men skød med løst krudt mod Paris SG i CL. Liverpool har endnu ikke tabt denne sæson, men viste svaghedstegn i defensiven i 3-3 festen mod Brentford. Værterne er uden Trent-Arnold og det skal være et handicap al respekt for Milners alsidighed. Det bliver en kamp mellem Liverpools hårde pres, og Citys evne til at spille sig ud af det. City er generelt godt kørende på udebane med 14 sejre i 16 forsøg i ligaen, og de 90 minutter kan snildt gå med at neutralisere hinandens evner.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til 2,20 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar