18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 7. runde i Premier League 30. september – 2. oktober 2023

Der venter os en runde med pligtsejr til Arsenal, ny opmuntring til Manchester United, et brag mellem Tottenham og Liverpool samt en blå enhjørning ved den velhavende del af Themsen. Det er igen blevet tid til weekend i London og Premier League.

Raheem Sterling, Chelsea

Foto: IMAGO / Paul Marriott

Aston Villa – Brighton X (1-1)

Lørdag 30. september kl. 13:30

Begge hold har gang i noget, der kan blive en stor sæson. Brighton tævede Man U forleden og ligger nummer tre. Aston Villa er bare tre point efter dem og har som Havmågerne samlet et virkelig spændende hold.

Denne kamp har alt hvad en underholdende kamp skal bruge, og det bør vi få. Men jeg tror også, der venter os en kamp med to hold, der vil lure lidt på hinanden af respekt for opponentens kvaliteter og måske et eller andet sted leve bedre med et point end gå all in på risikoen for at tabe. Vi bet builder os frem.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 9,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Arsenal 2 (0-2)

Lørdag 30. september kl. 16:00

Arsenal tager til sydkysten velvidende, at de har en vigtig udekamp i CL mod Lens allerede på tirsdag. Men de også at der ikke er råd til at smide flere point her og nu i ligaen, hvorfor vi må forvente et koncentreret Gunners-hold, der tager en arbejdssejr. Bournemouth leder stadig lidt efter melodien med Iraola som manager, og jeg kan ikke se dem have saft og kraft nok til at holde Arsenal væk over 90 minutter. Vi bygger lidt sammen her for at få oddset op.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 4,5 hjørnespark til Arsenal til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Everton – Luton 1 (2-0)

Lørdag 30. september kl. 16:00

Er man i tvivl om vigtigheden af denne kamp, så kan man lige kaste et blik på Lutons startopstilling og udskiftninger undervejs mod Exeter i Carabao Cuppen tirsdag. Havde det været tilladt, så havde Rob Edwards stillet med kantinepersonalet og ham, der fejer p-pladsen om søndagen efter kampdage.

Dette er en absolut nøglekamp for begge hold. Everton kan give Sean Dyche stor arbejdsro med en sejr her. Luton VED, at det er kampe som Goodison, hvor de for alt i verden skal forsøge at række ud mod point. Everton er det hold sammen med Bournemouth, som de tre oprykkere skal jagte.

Der hviler et enormt pres på spillerne i begge lejre her. Vi ved også, at vi kan forvente Dyche vil sende sit hold ud med fuldt fysisk pres for at trykke Luton, og det kan give os et kampbillede, hvor Everton vinder begge halvlege.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Newcastle – Burnley 1 (3-0)

Lørdag 30. september kl. 16:00

Newcastle var brølstærke mod Sheffield United og skilte The Blades helt ad med 8-0. Den sejr skal bare følges op her med tre point, så Eddie Howes tropper kan vinde ind på top-4.

Howe og co. ved, at skal de igen have en stor sæson, så skal der tankes max op mod de hold, der på papiret er dårligere end dem selv. Vil man være et tophold er der ikke råd til offdays – der skal sættes stimer af sejre sammen. Burnley får mange velmenende ord med på vejen rundt omkring. For mig at se har de hjertet på rette sted i forhold til at skabe sig en ny identitet, men de mangler kvalitet.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 9,5 hjørnespark i kampen til odds 2,25 – SPIL HER >>*

West Ham – Sheffield United 1 (2-0)

Lørdag 30. september kl. 16:00

Det er en irriterende kamp for West Ham den her. Det er ikke fedt, at være de næste der skal op mod et hold, der lige har tabt 8-0. Alle forventer en komfortabel sejr, hvilket giver et narrativ, der rimer på alt at tabe og ikke ret meget at vinde. Men der er lige tre point at vinde for West Ham.

De er nødt til at sætte sig udover, at Newcastle lige har pryglet Sheffield United og rette fokus mod vigtigheden af sejr. Det har ellers set rimeligt ud for Sheffield United, men alt gik galt forleden. Derfor må vi forvente et meget kompakt hold fra Heckingbottoms side med virkelig tætte kæder for at indgyde defensiven noget tro på tilværelsen. Det skal West Ham tålmodigt bryde ned.

Sorgenfri spår: HT/FT 1/1 til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Wolves – Manchester City X (2-2)

Lørdag 30. september kl. 16:00

Temaet er her er – ingen Rodri. Spanieren sidder i karantæne, og det bliver et fravær, der kan mærkes for Manchester City. Bliver det upålidelige Kalvin Philips, der skal løfte det ansvar? Kan han?

Det bliver 90 minutter, hvor Wolves vil lade City om at føre bolden, stå dybt og så satse på at komme afsted på omstillingerne.

Alle marginaler skal være med Wolves, men er de det, så kan de godt liste på pub senere lørdag med et point at fejre.

Sorgenfri spår: X og begge hold scorer til odds 6,40 – SPIL HER >>*

Manchester United – Crystal Palace 1 (3-0)

Lørdag 30. september kl. 16:00

En ting er at vinde over Crystal Palaces B-kæde en stille tirsdag aften i Carabao Cuppen. Noget andet er at vise publikum på Old Trafford, at man kan gentage det i Premier League mod gæsternes A-kæde.

Fart bliver afgørende her. Kan Manchester United hurtigt spille sig igennem Crystal Palaces midtbane, så er forsvarskæden til at tale med. Joakim Andersen har højt niveau, men han kommer på overarbejde her, hvis Manchester United lykkes med at få tempo i spillet rundt om gæsternes backs og rummet mellem backs og stopper. Det er også en kamp, der ligger til Rasmus Højlunds kompetencer.

Sorgenfri spår: 1-tallet og Højlund scorer til odds 2,88 – SPIL HER >>*

Tottenham – Liverpool X (2-2)

Lørdag 30. september kl. 18:30

To hold der er designet til at angribe med to trænere, der helst kun vil angribe. Det kan kun blive godt.

Tottenham red stormen af mod Arsenal og fik point. Nu skal de gentage kunststykket mod Liverpool, der har åbnet sæsonen fornuftigt. Der er noget med Liverpools midtbane, som jeg er lidt loren ved. Den er ikke helt i vater. Kan Tottenham bryde det, så er der noget at arbejde med. Omvendt får Liverpool bragt bolden op til de tre forreste, så er Tottenhams forsvar ikke bedre end, der er mål at komme efter. Ny 2-2’er for Spurs?

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Brentford X (1-1)

Søndag 1. oktober kl. 15:00

Søndagen byder blot på en enkelt kamp. Vi skal en tur til City Ground, hvor Brentford kigger forbi. Gæsterne trænger til en sejr. Thomas Franks bande har blot taget to af de seneste 12 mulige point og daler ned gennem tabellen. Der kan ikke være tvivl om, at de savner Ivan Toneys skarphed.

Nottingham Forest 3421 er en pudsig omgang kaos-fodbold med lige dele kaos i begge ender af bassinet. Jeg indrømmer gerne, at det er en svær kamp at spå om. Den vil blive afgjort på små detaljer. Bliver det Nottinghams fysiske power og hurtige omstillinger? Eller bliver det snu Brentford, der lykkes med fx at sende Maupay afsted via banens centrale akse? Eller bliver det en blodfattig omgang, hvor begge parter lever ganske glimrende med et point?

Jeg er lidt Karsten Kedelig her og bliver ikke overrasket over en 1-1’er lige i den bedste kaffe og kringletid.

Sorgenfri spår: X til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Fulham – Chelsea 2 (0-2)

Mandag 2. oktober kl. 21:00  

Så skal vi igen til den kamp, hvor alle skal mindes om, at Chelsea ikke ligger i Chelsea, men i Fulham, hvorfor Fulham møder Fulham her. Eller. Lad os bare holde os til der virkelig er tale om et naboopgør her.

For Chelsea vil det være stort bare at score. Det har de ikke prøvet i de seneste tre kampe. At vinde en kamp vil være en enhjørning. Det har Chelsea ikke prøvet i ni af deres seneste ti kampe. Hele Todd Boehly projektet ligner lige nu lidt af en joke gør det ikke?

Det afgørende for Chelsea er at åbne efter at tage kampens første mål. Tager de føring, så får de mod og troen tilbage. Jeg var ikke i tvivl om, at de ville snuble til Aston Villa forleden, men Fulham uden Mitrovic er altså Fulham uden Mitrovic, og de har ikke det punch i næverne som i sidste sæson. Så måske spottes der en enhjørning mandag aften ved Themsens bred nær Craven Cottage?

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar