18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 6. runde i Premier League 23. – 24. september 2023

Hele fire spørgsmål presser sig på i denne spillerunde. Får vi ny skuffelse i Chelsea? Finder Manchester United en vej væk fra krisen? Kan Newcastle håndtere at spille CL og PL med få dages varsel? Og vigtigst af alt – hvem er bossen i det nordlige London? Yes, det er derby-day, når Arsenal møder Tottenham, og det skal da blive et brag!

Foto: IMAGO / Graham Wilson

Crystal Palace – Fulham X (1-1)

Lørdag 23. september kl. 16:00 2023

To jævnbyrdige hold der begge har syv point mødes her. Fulham fik kæmpet sig til tre vigtige point over oprykkerne Luton, mens Crystal Palace blev løbet over ende af Aston Villa.

Værterne vil uden tvivl have fokus på at få syet defensiven sammen igen og derfra lure med det velkendte kontraspil.

Fulham har ikke fået gang i angrebsspillet omkring Jimenez, som de havde det med Mitrovic, men vil forsøge at spille ham i form og finde rutinerne. Det kan give os en lidt låst kamp.

Sorgenfri spår: X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Luton – Wolves X (2-2)

Lørdag 23. september kl. 16:00 2023

Luton ved, at skal de have den mindste chance for at overleve, så er det kampe som denne de skal overleve. Derfor forventer jeg også, at The Hatters i perioder af kampen vil forsøge sig med et tungt og meget aggressivt pres.

Wolves har en enkelt sejr at lune sig på og det ligner en kamp mellem Lutons fysik og Wolves’ kontrafinesse. En vigtig delkomponent i regnestykket bliver om Luton kan undgå at begå kostbare fejl i defensiven. Omvendt kan vi se frem til en kamp, hvor Luton virkelig gerne vil have dødbolde og få de store folk som Mads Juel Andersen bragt frem som trusler. Her kan de godt drille gæsterne.

Jeg kan sagtens se Luton lykkes med at score og få en del ture ud til flaget, men rækker det til tre point? Det er jeg ikke helt sikker på, tværtimod kan man vel snarere se Wolves’ hurtige fødder være giftige i kontrafasen. Vi bruger bet builder her.

Sorgenfri spår: Luton over 0,5 mål plus over 4,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Manchester City – Nottingham Forest 1 (4-0)

Lørdag 23. september kl. 16:00 2023

Manchester City buldrer bare videre, og de færreste forventer, at Nottingham Forest kan gøre ret meget ved det.

Gæsterne skuffede hjemme mod Burnley forleden. De havde et fint fysisk udtryk og var hæderligt farlige, men organisationen virkede noget overtændt.

Der venter os et formentlig ret velkendt kampbillede. Gæsterne skøjter rundt og forsvarer at holde den lyseblå bølge væk. Jeg er normalt ikke fan af forslag om X spiller med Y afslutninger indenfor rammen, men Nottinghams evner til at dække området omkring felt 14 er så lidt overbevisende, at der bare skal komme chancer til Haaland i rummet mellem gæsternes bagerste kæde og defensive midtbane.

Sorgenfri spår: Haaland over 2,5 afslutninger indenfor rammen til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Brentford – Everton 1 (2-1)

Lørdag 23. september kl. 18:30 2023

Everton har længe været i forhandlinger med amerikanske investorer, og nu ligner det, at et salg vil ske i løbet af den næste måned.

Det er en af grundene til Sean Dyche kun fik et beskedent transferbudget at lege med i sommerens løb, og nu står den rødmossede brite så der på sidelinjen og skal forsøge at skabe et hold, der kan overleve. Og naturligvis tage imod kritikken, der kun rettes mod ham. Yes.

Everton vil forsøge at tackle Brentford med masser af fysik og forsøge at få sat Calvert-Lewin op. Han er stadig ikke helt i kampform, men kan sagtens være en trussel her.

Brentford er uden Rico Henry – måske for resten af sæsonen – og det giver Everton en åbning til at forsøge noget mere over kanterne. Derfor er der i min bog et lille frækt spil på, at Everton får flest hjørnespark her.

Sorgenfri spår: Flest hjørnespark til Everton til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Burnley – Manchester United 2 (1-3)

Lørdag 23. september kl. 21:00 2023

Burnley kunne godt have taget tre point mod Nottingham Forest forleden. Ikke fordi de var bedre, men de var klogere. Det rakte dog ikke helt. Som jeg ser det, så mangler Burnley ledere på banen med et niveau højt nok til også at kunne være chefer i Premier League.

Selv om Manchester United mere end flirter med krisen, så er de head to head så meget bedre et hold, at de bare skal vinde her på Turf Moor. Hvis ikke de gør det så… oh dear. Den her kamp stinker dog af at det bliver mod sådan et forsvar som Burnleys, at Højlund kommer på tavlen første gang.

Vi bet builder her.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 2,5 mål til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Chelsea – Aston Villa 2 (1-2)

Søndag 25. september kl. 15:00 2023

Der venter Chelsea et større stykke konstruktionsarbejde end mange tror er jeg bange for. Og måske mere gennemtænkte indkøb.

De har ikke ligefrem imponeret så langt, og selv om Aston Villa heller ikke har shinet i den indledende fase, så må de have tanket en stor spand selvtillid med den sene sejr over Palace forleden.

Her kan de pakke sig lidt og så straffe The Blues på omstillingerne, og det skal der altså være gode muligheder for at de gør.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Brighton – Bournemouth 1 (2-0)

Søndag 25. september kl. 15:00 2023

Hvis man lige skruer tiden ti år tilbage og slingrer ind på den lokale i Brightons havnekvarter og forudser, at de ti år senere ville se de lokale fodboldhelte spille i PL mod Bournemouth med henholdsvis en italiensk og en spansk træner på hver side, så ville nogen nok ringe med klokken og bede dig give en omgang til hele banden. Naturligvis økologiske hamp pints – det er jo Brighton.

Men her er vi så. Brighton har tilmed lige fældet Manchester United og Bournemouth holdt rige Chelsea fra fadet. Engelsk presse vil skrive denne kamp op som et sydkystderby, men der er ingen naturlig rivalisering mellem klubber og ret stor afstand. Det er som at skrive Crystal Palace op til en rivalisering med Aston Villa. Anyway. Skriver vi derby-elementet ud af ligningen her, så må vi forvente en kamp, hvor gæsterne vil stå tæt og søge kontraspillet med Solanke som centrum. Brighton vil forsøge at åbne gæsterne op med hurtigt kantspil og cutbacks. Der kan ventes meget felt 14 action her. Bournemouths organisation imponerer mig, men jeg tror ikke de kan holde Brighton væk over 90 minutter. Det første mål kan dog lade vente på sig.

Sorgenfri spår: HT/FT X/1 til odds 4,90 – SPIL HER >>*

Liverpool – West Ham 1 (3-1)

Søndag 25. september kl. 15:00 2023

Begge hold har europæiske opgaver torsdag så en vis rotation må forventes her. West Ham var tæt på at drille Manchester City i sidste runde, men det er altid med West Ham en omgang musens leg med katten. Kan de over 90 minutter stå dybt, holde det større hold fra at score og i den anden ende slå til med kontraløb. Jeg er ret sikker på Moyes vil se muligheder for at få folk afsted ned gennem banens centrale akse til at møde tidlige indlæg fra kanterne, men jeg er ikke overbevist om, at Hammers’ defensiven kan holde Liverpools små-rums specialister væk over en hel kamp på Anfield. Vi bet builder.

Sorgenfri spår: Liverpool over 1,5 mål og over 5,5 hjørnespark til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Arsenal – Tottenham 1 (4-3)

Søndag 25. september kl. 15:00 2023

Hold nu op hvor jeg glæder mig til den kamp her. Den har alt, hvad der skal til for at give os et mindeværdigt derby i det nordlige London.

To formstærke hold der begge vil angribe og har midlerne til at gøre det. Hvis ikke der venter os 90 minutters end to end aktion, så skal begge managere en tur over knæet.

Jeg bliver ikke overrasket, hvis vi ender med et resultat i stil med 3-2, 4-3 til Arsenal eller måske en 3-3 deler. Vi bet builder og glæder os.

Sorgenfri spår: Arsenal over 2,5 mål og Tottenham over 1,5 mål til odds 7,00 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Newcastle X (1-1)

Søndag 25. september kl. 17:30 2023

Nå Newcastle. Så er det eksamenstid. En ting er heroisk at kaste sig ind foran Milans kanonkugler på San Siro tirsdag aften og krige sig til et point i CL. Noget andet er at vende hjem og påtage sig og eksekvere favoritværdigheden mod Sheffield United.

Det er nu Howe skal bevise, at han har samlet en trup stærk nok til begge fronter.

Det ser bedre og bedre ud for Sheffield United. Nu skal de bare kunne holde dampen i 90 minutter og ikke smide gode udgangspunkter væk i slutfasen.

Det ligner CL fylder meget i Newcastles hoveder, så jeg ville ikke afvise, at vi får en overraskelse her, hvorfor jeg dækker af med muligheden for hjemmesejr.

Sorgenfri spår: 1X til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar