18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 6. runde i Premier League d. 3. – 4. september 2022

Spillerne har dårligt nok fået pulsen ned fra deres midtugeaktioner, inden den står på nye brag i Englands bedste fodboldrække. Søren Sorgenfri er klar med dommen over samtlige 10 kampe fra 6. runde i Premier League, der bl.a. byder på Merseyside-derby og Manchester United – Arsenal.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Everton – Liverpool 2 (0-2)

Runden åbner stille og roligt med et Merseyside-derby! Liverpool sled i det mod Newcastle og vil igen møde et hold, der står dybt. Everton vil uden tvivl satse på lange bolde ned bag Liverpools bagkæde (Coady til Gordon – repeat). Everton har fået x i fire af de fem seneste lokalopgør på Goodison, men der er enorm kvalitetsforskel her. Everton har nærmest taget skridt tilbage og jeg kan ikke se dem true Liverpool – måske holde dem frustreret fra fadet, men ikke stort andet end det.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Brentford – Leeds 1 (2-1)

Brentford har spillet til mere, men har ikke vundet siden premieren med 4-0 over Manchester United. Der er dog gode linjer i spillet og chancer bliver skabt i fin stil, men der mangler lige det sidste. Det skal blive interessant at se om Damsgaard starter inde her – han kan blive dåseåbneren.

Leeds har også manglet lidt peber foran kassen og selv om de spiller med god energi, så er det også en smule ustruktureret. Det kan blive Brentfords fordel.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Chelsea – West Ham 1 (2-1)

Det er Chelseas sløjeste sæsonstart i årevis, men transfervinduets sidste dage så The Blues ganske aktive. Hold derfor øje med sidste nyt. Chelsea har tabt to af de seneste tre kampe og møder her et West Ham-hold, der arbejder sig tilbage. Efter tre nederlag i rap så har Hammers vundet ude over Aston Villa og spillet uafgjort med Tottenham. Der er noget at bygge på. West Ham er enormt gode til med taktisk snilde og fysik at dræne kampen for mål. Alle sæsonens kampe er således gået under 2,5 mål for dem, men Hammers kan også se lidt tunge ud til tider og med den fart, der er bygget ind i Chelseas struktur nu, så vinder The Blues med et hestehår eller to.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 2,37 – SPIL HER >>*


Tottenham – Fulham 1 (2-0)

Tottenham har været ret suveræne hjemme med Conte som træner. Således er otte af de seneste ni hjemmekampe vundet. Fulham har gjort det ganske glimrende som oprykker og har med Willlian tilføjet mere fart på kanten og service til Mitrovic. Serberen ligner, at han er i gang med en sæson, hvor han omsider leverer varen i Premier League. Spørgsmålet er, hvorvidt Kane starter her eller Richarlison får chancen med tanke for de forestående kampe i Champions League. Uanset tager Spurs denne her.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer: Nej til 2,05 – SPIL HER >>*


Nottingham Forest – Bournemouth 1 (1-0)

To oprykkere mødes her. Bournemouth fik 0-0 med Wolves efter 9-0 nederlaget til Liverpool og genskabt noget ære trods alt. Scott Parker er fortid og Gary O’Neill vikar.

Nottingham Forest har sidst jeg talte købt 23 nye spillere!! Det er helt vanvittigt, men man må se det som et ekstremt hyperforsøg på at opbygge en overlevelsesdygtig trup over en nat. Ny kultur, nyt hierarki og helt nyt hold. Men der er købt fornuftigt ind til spillestilen, og Forest skal række ud efter de tre point her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Newcastle – Crystal Palace 1 (3-1)

Newcastle måtte se sig fældet i minut 98 af Liverpool, men forsvarede sig ellers strålende. Dan Burn er virkelig en overset general i Premier League – Newcastle har dog en del spillere, der må melde fra med skader, så vigtigt at man lige holder sig orienteret her.

Newcastle har spillet tre kampe uafgjort i rap, men har scoret mindst to mål hjemme. Det siger noget om, at det er på St. James Park Eddie Howe, vil lade sine spillere bruge de offensive kræfter.

Crystal Palace har som altid en sand enmandshær i Zaha, der har nettet fire gange, men han er tvivlsom her. Er han ikke med, så bør der vente publikum en fornuftig eftermiddag på St. James Park.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Wolves – Southampton X (1-1)

Der var buhråb fra de medrejsende Wolves’ tilskuere, da Ulvene kun fik 0-0 mod Bournemouth. De havde chancer og snuste til træværket, men mål scorede de ikke. Fansene lod Bruno Lage vide, at han ikke har deres opbakning for evigt til at få sin taktiske ændring på plads. Hele den velfungerende gamle kæde er væk: Coady, Saiss og Boly og de nye ideer bringer ikke mål. Kun to er det blevet til.

Wolves har spillet de seneste tre hjemmekampe til X. Southampton leverede en stærk indsats mod Chelsea, og måske er det bare sådan det er med Saints. Når man tror, de er ved at være nede, så rejser de sig op igen. Det kunne være med det ene point her.

Sorgenfri spår: X til odds 3,54 – SPIL HER >>*


Aston Villa – Manchester City X (1-1)

Der er to veje ind til den kamp her. Hvis Manchester City stiller med Guardiolas tunge kavalari med Haaland i spidsen, ja så vinder de her mod et Aston Villa i spirende krise. Men der er CL-kampe om lidt, så der er en chance for, at Pep sparer profiler og lader en meget kvalificeret b-kæde komme til fadet. I så fald er der en chance for opmuntring til Steven Gerrard. Aston Villa har tabt pusten før det hele rigtigt kom i gang med fem nederlag i seks kampe. De færreste forventer Aston Villa vil tage noget her, men Steven Gerrard skal til at vise positive resultater. Snart. Det føles forkert, at kalde Manchester Citys ’reserver’  for en B-kæde, men det kan være Gerrards mulighed for at bore et X ud af den her. Hvis de tunge kanoner stiller fra start så gå med en begge hold scorer: Nej.

Sorgenfri spår: X til odds 5,75 – SPIL HER >>*


Brighton – Leicester 1 (2-1)

Det har ikke været en sjov sommer for Leicester, men jeg tror det vil give dem ro på, at vinduet nu er lukket. Rodgers ved, hvem han har at arbejde med og truppen ved, hvem der bliver og er kommet til. Men der skal stadig arbejdes på selvtilliden – de gjorde det fornuftigt i 2. halvleg mod Manchester United, men man kan se, at de ikke rigtigt tror på den afgørende aflevering eller afslutning. De forhaster sig. Desuden er det uklart, om Rodgers stadig står i spidsen for holdet her efter han langede ud efter klubejernes manglende transferaktivitet. Et enkelt køb blev det til og en reservemålmand på fri transfer i en sommer, hvor resten af Premier League forstærkede sig for rekordmange penge.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*


Manchester United – Arsenal X (1-1)

Så er det rundens store kamp. Manchester United har fightet sig til tre sejre i rap, og nu venter så Arsenal der har gjort rent bord i sæsonens første fem kampe.

Manchester Uniteds sommer har været forrykt med et hav af transferoverskrifterne og krisesnak. Nu er vinduet lukket, og Erik ten Hag kan arbejde videre med sit hold. Det ventes Casemiro sendes ind her – gult kort anyone – fra start for at polstre den defensive midt. Manchester United ser styrket ud og mere motiverede ikke mindst centerforsvaret, men kan de tage ejerskab over kampen mod et så velspillende Arsenal-mandskab? Jeg har min tvivl. Omvendt måtte Arsenal dykkede dybt for at vinde over Fulham. Det vigtigste for begge hold her er ikke at tabe og den dufter af en deler.

Sorgenfri spår: X til odds 3,84 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar