18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 6. runde i Premier League d. 25. – 27. september 2021

Stor runde i vente! Bliver City sat af i topstriden, slår Ronaldo til igen, og river Arsenal Spurs rundt? Søren Sorgenfri kigger nærmere på 6. runde af Premier League.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Chelsea – Manchester City (3-1)

City har følgende program de næste tre kampe: Chelsea, PSG og Liverpool. Hopla! Chelsea har vist tænder fra første fløjt i denne sæson med 13 point og scoren 12-1. Det er et imponerende stykke arbejde Tuchel har leveret, og Lukaku har vist sig som prikken over i’et. I det hele taget ligner det, at Chelsea har lagt sten til et fundament, der kan holde i flere sæsoner og byde City og Liverpool op til dans. City døjer med skader, og både Stones og Laporte meldes stærkt tvivlsomme. Ake i centerblokken er ok, men ikke af samme niveau. Sorry City, men Chelsea for stærke ud og har vundet de tre seneste møder med Guardiolas tropper, og det ligner en kamp, hvor Chelsea vil få mange muligheder for at bryde City centralt på banen og sende Lukaku afsted.

Sorgenfri spår: Chelsea -1 (EH) til odds 5,75 – SPIL HER >>*


Manchester United – Aston Villa (4-0)

Værterne er med helt fremme, men spillet har været sådan lidt. Hmm. Nederlag til Young Boys i Champions League og senest skuffede reserverne i ligacuppen mod West Ham. Så er det godt, at Aston Villa kigger forbi for det plejer at være garanti for tre point og gang i gaden på Old Trafford. Manchester United har scoret mindst to i syv af de seneste otte møder i Manchester og har vundet syv af de kampe halvleg/fuldtid og samlet vundet 14 af de seneste 16 hjemmekampe i alle turneringer mod Aston Villa. Aston Villa har spillet to udekampe i denne sæson, begge er tabt og lukket tre mål ind hver gang. Vi må forvente en reaktion fra Solskjærs stjernespækkede hold mod et Villa-hold, der har en stor håndfuld spillere på listen over tvivlsomme til kampen og blandt andre Tuanzebe, der er lejet i United, kan ikke spille her. Det ligner en buffet fyldt med guf og grøntsager for Ronaldo.

Sorgenfri spår: Manchester United -1 (EH) til odds 2,17 – SPIL HER >>*


Everton – Norwich (1-2)

Umiddelbart er det en no brainer at gå med hjemmeholdet her, men Everton er så hårdt ramt af skader, at døren til point står på vid gab for Norwich. Jeg læste mig i engelske medier frem til at Everton har Calvert-Lewin, Digne, Pickford, Coleman, Richarlison, Delph, Gomes og Gbamin enten ude eller stærkt tvivlsomme. Læg hertil at størsteparten af de spillere som Rafael Benitez reelt kan sende på banen mod Norwich har et pokalnederlag til QPR med sig efter en omgang maratonstraffespark. Det kommer i kølvandet på et svigende 3-0 nederlag til Aston Villa, så presset er på ’Rafa’. Norwich var ligeledes i ilden, men sparede en del profiler mod Liverpool. Der er naturligvis også pres på Farke efter fem kampe uden point, men Evertons mandskabskrise taget i betragtning så får kanariefuglene ikke meget bedre mulighed for at sætte kløerne i point end her, selv om det naturligvis skal med i vurderingen, at Norwich ikke har vundet en kamp i Premier League i de seneste 15 forsøg så en X2 variant er en tanke værd.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 6,70 – SPIL HER >>*


Leeds United – West Ham X (0-0)

Leeds har ikke fået den start på sæsonen som ventet og har blot tre point hentet på uafgjorte kampe. Her har de tilmed en mindre skadeskrise med Raphinha, Bamford, Ayling, Koch og Llorente på listen over sandsynlige fravær sammen med karantæneramte Struijk. Der er scoret over 2,5 mål i Leeds’ hjemmekampe, og et ramt Leeds’ hold skal give West Ham chancer for at slå til. Gæsterne kan efter alt at dømme i skrivende stund stille i stærkeste opstilling og har ikke tabt away i denne sæson. Moyes’ reserver tankede selvtillid ved at vise Manchester United køkkendøren i ligacuppen og er i ligaen kommet rimeligt fra land med otte point via to sejre og to uafgjorte.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,40 – SPIL HER >>*


Watford – Newcastle (2-0)

Saint-Maxim spolerede mit kald af en Leeds’ sejr i sidste runde på St. James Park, men franskmanden klarede nærmest på egen hånd paragrafferne for Steve Bruce godt hjulpet af en fin præstation af Karl Darlow i buret. Newcastle er stadig uden Callum Wilson og Shelvey, så Saint-Maxim bliver en make shift angriber igen, forlyder det. Watford er svære at blive kloge på. De så stærke ud mod Norwich, men leverede så en fæl præstation mod Stoke i Ligacuppen. Det ligner på mange måder en helt klassisk uafgjort, men Watford har i modsætning til Newcastle flere spillere, der kan byde ind på rollen som målscorer og chanceskabere. Lille fordel i min bog til hjemmeholdet.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,37 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leicester – Burnley (2-1)

Brendan Rodgers kan glæde sig over at få folk tilbage – vigtige spillere som Evans og Perez er i spil igen til mødet med Burnley, der har fået en svær start på sæsonen. Det har de nu for vane, så det er ikke overraskende, men 1 point og bare tre scorede mål i fem kampe er næppe noget Sean Dyche tager til linedance af jubel over. Leicester er næppe tilfreds med deres start på sæsonen med to sejre og tre nederlag, men de mange fraværende spillere giver forklaringen. Leicester har ikke tabt hjemme til Burnley i ti forsøg, og det er svært at se dem gå ned med flaget her. Burnley har tvivl om flere spillere, så hold øje med sidste nyt, men Jay Rodriquez var on fire med fire mål mod Rochdale forleden, så mon ikke han får starttilladelse. Burnley vil med fysik og kontraspil søge deres chancer, men Leicester har redskaberne til at holde sig fra problemer.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Brentford – Liverpool 2 (0-2)

Sidste sæson mødte Brentford hold som Luton og Barnsley. Nu gælder det Liverpool, og der kan næppe være tvivl om, at ’Bierne’ summer af forventning og glæde over sådanne udfordringer. Liverpool har en del skader, så hold øje med lineup. Brentford er uden Baptiste der trak rødt, men ellers vil Frank næppe ændre på noget i forhold til sejren over Wolves. Liverpool ved, at en sejr i dag har lidt ekstra værdi, da Chelsea og City mødes – det skal der lukreres på med tre point. Liverpool har holdt nullet i alle kampe hidtil bortset fra 1-1’eren mod Chelsea, og har scoret mindst to i fire af sæsonens fem ligakampe. Jeg er ret sikker på Brentford vil overleve og blive oppe, men der skal være stor klasseforskel her.

Sorgenfri spår: 2/2 HT/FT til odds 2,31 – SPIL HER >>*


Southampton – Wolves (0-0)

Saints har fået virkelig dårlige nyheder. Jack Stephens er ude i tre måneder og i omstillingsproces, hvor Southampton er ved at komme sig over salg af Ings og Vestergaards, så er den stærke stoppers fravær skidt nyt. Southampton har indtil videre spillet fire kampe uafgjort og er svære at bryde ned. Det er Wolves ikke – de har lidt fire nederlag og Bruno Lage har næppe brug for flere her og nu. Der skal point og stabilitet ind på bogen. Med til historien hører, at Wolves har tabt tre kampe med 1-0. De har altså svært ved at komme på tavlen og da værterne har spillet de to seneste kampe til 0-0, så er det et X resultat, der står lige for.

Sorgenfri spår: 0-0 (ciffertip) til odds 9,00 – SPIL HER >>*


Arsenal – Tottenham (4-1)

Total oh my God på den her. Hvad skal vi stille op med Arsenal og Spurs? De er som to flotte skibe uden sejl, der bare driver lidt rundt uden kurs, og man har virkelig svært ved at se, hvilken havn de kommer til eller bare går på grund. Arsenal har vundet to kampe i rap efter en mager start. Tottenham kommer til med modsat fortegn og har tabt to i træk med 2 x 3-0. Helt indlysende et ekstra spicy og vigtigt derby i Nordlondon her. Tottenham er uden Moura, Sessegnon og Bergwijn. Arsenal bør kunne stille i stærkeste og får Xhaka tilbage. Den kamp her bliver en fight, hvor man bør kigge på gule kort til f.eks. Kane. Spurs vil afvente helt vintage Nuno Santos og søge kontramuligheder. Jeg tror bare ikke det er den rette måde at knække Gunners på, og Spurs virker ikke helt afstemte i Santos’ system, og får Arsenal gang i rummet på kanterne, så kan det blive en grim dag for Tottenhams fans.

Sorgenfri spår: Arsenal -1 (EH) til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Brighton (2-2)

Mandag aften er det tid til endnu en omgang af et af Premier Leagues mest besynderlige rivalopgør, men tag ikke fejl. Der er ingen kærlighed tabt mellem de to her. Brighton har fået en flot start på sæsonen og forvent gæsterne vil slå til på kontra med boldsikkert spil. Potter høster virkelig på sit fine arbejde og salget af Ben White har ikke gjort andet end skæppe i kassen. Palace forsøger at ændre spillestil, og det tager tid. Det er blevet til en sejr over Tottenham, men der er handlet spændende ind med Andersen og Eduardo, så de håbefulde på Selhurst Park skal bare have lidt tålmodighed.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar