18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 5. runde i Premier League d. 17. – 19. september 2021

Røde kort spillede en hovedrolle i sidste spillerunde; vi satser på denne weekend kommer til at handle mere om fodbold i en runde, hvor Chelsea kan rive Spurs midtover.

Søren Sorgenfri

Søren Sorgenfri Premier League

Søren Sorgenfri

Newcastle – Leeds United 2 (1-2)

Vi er fire runder inde i sæsonen, og Steve Bruce får allerede rigeligt med flak og kritik. Newcastle har blot et point og kommer ind til kampen her på bagkant af en 4-1 snitter på Old Trafford, men helt ærligt. Det er vel ikke sådan voldsomt overraskende. Mike Ashley var ikke villig til at forstærke The Geordies denne sommer, så Bruce kæmper videre med den trup, som han har. Og den er ikke til mere end en eksistens omkring stregen. Leeds bør sigte lidt højere, men har ikke fundet fødderne, og der tales allerede om ’second season’ syndromet. Selv om dette er en myte. Leeds havde mulighederne mod Liverpool, men smed det hele med et rødt kort. Struijk er derfor ikke med. Koch, Llorente og Forshaw er ude. Newcastle har hele otte mand enten ude eller meget tvivlsomme heriblandt Dubravka, Callum Wilson og Joe Willock. Newcastle havde problemer med Leeds sidste sæson og tabte begge møder.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,31 – SPIL HER >>*

Wolves – Brentford 1 (1-0)

Wolves fik en vigtig sejr over Watford og Bruno Lage kan ånde lettet op over sæsonens første sejr. Nummer to kan komme her. Brentford fik en regulær mavepuster med et nederlag til Brighton i sidste spilleminut efter en ellers fin kamp, hvor Mbeumo var den store offensive skurk. Wolves vil komme med en hulens masse fysisk styrke, og det er ikke en uvant situation for Brentford, der har mødt garderhøje modstandere uge efter uge i The Championship. Det bliver et slag om midtbanen og søgen efter rum, hvorfor Traore må forventes en hovedrolle for værterne i et formentligt målfattigt slag. Der er scoret under 2,5 i Wolves kampe så langt. .

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Norwich – Watford 2 (1-2)

Efter en flot start på sæsonen med en 3-2 sejr over Aston Villa, så er det hverdag igen for Watford med tre nederlag i rap uden overhovedet at komme på tavlen. Vi ved snoren for trænere er kort på Vicarage Road, så Xisco skal have noget ud af det her møde med Norwich, som Watford har haft et fint tag på i de seneste fire møder med fire sejre. Watford har ingen nævneværdige skader og håber at have Dan Gosling klar. Værterne står uden point og en score på 1-11, hvilket er næsten tre i snit, så de vil helt sikkert se til denne kamp for en kickstart. Norwich har en aggressivitet over spillet, men sagde også farvel til vigtige folk i sommerens løb og ligner bare ikke et hold, der har den fornødne kvalitet til at overleve. Watford har 90 minutter til at kontraknockoute Norwich.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Burnley – Arsenal X (1-1)

Burnley spillede en spøjs kamp i mandags mod Everton. De knoklede som små heste i en kulmine for at holde Everton på afstand og kom på 1-0. Blot for i de efterfølgende minutter at blive kørt helt over. Jeg tror ikke Sean Dyches spillestil har mødt muren, men det bliver endnu en svær sæson for The Clarets, hvorfor denne kamp bliver ekstra interessant for begge hold. Burnley har den fysiske power, som de vil bruge på at muskle Arsenal på plads, og umiddelbart ville man forvente, at Gunners kan spille sig ud af de problemer alene ved at flytte bolden hurtigt rundt. Problemet her er – hvad kan man forvente af dette Arsenal-hold? De sidste to møder mellem de to er endt uden vinder på Turf Moor.

Sorgenfri spår: X til odds 3,62 – SPIL HER >>*

Manchester City – Southampton 1 (5-0)

City har vundet sæsonens to hjemmekampe med 5-0, og bør have ambitioner om et tilsvarende resultat mod Saints. Alle gode gange tre eller hvordan det nu er. Der er i hvert fald ikke meget, der taler for, at gæsterne kan sikre diget mod den lyseblå bølge. City har vundet 11 ud af de seneste 12 møder med Southampton på Etihiad og for at gøre ondt værre for gæsterne, så har de lukket mindst to mål ind i de syv seneste udekampe, og de er bortset fra en enkelt alle gået over 2,5. Gæsterne leder stadig efter den offensive melodi efter salget af Danny Ings, og der skal et faldende klaver til, hvis de skal true værterne, der kan stille i stærkeste opstilling, men dog har tvivl om Stones og Laporte. Gæsterne har Smallbone, Walcott og Long tvivlsomme til turen til Manchester.

Sorgenfri spår: Ciffertip 5-0 til odds 17,00 – SPIL HER >>*

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Liverpool – Crystal Palace 1 (4-1)

Liverpool sparede Mané mod Milan, men han er helt sikkert tilbage i startopstillingen her. Han elsker nemlig at spille mod Ørnene mod hvem han har scoret hver gang i de sidste otte gange, de to hold har taget livtag. Van Dijk ventes også tilbage i startopstillingen. Crystal Palace styrede løjerne mod Tottenham, men Spurs blev dels hæmmet af en udvisning og dels var de underligt passive, og Vieiras tropper kan ikke forvente samme arbejdsbetingelser her. Liverpool har sålede vundet de seneste ni møder med Crystal Palace og har scoret mindst to i de sidste syv dueller. Palace har da heller ikke for vane at spille til nul ude og har lukket mindst to mål ind i de sidste fire udekampe. Samarbejdet mellem Zaha og Eduard ser dog lovende ud, så det kan ikke udelukkes, at gæsterne kommer på tavlen.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Aston Villa – Everton X (2-2)

Aston Villa har åbnet sæsonen med fire point, og det er ifølge rygtesmedene i det engelske ikke tilfredsstillende, hvor Dean Smith angiveligt har til næste landskampspause til at redde skindet. Villa har brugt af midlerne fra salget af Grealish og er på papiret måske nok styrket i bredden, men det er ikke altid sådan det hænger sammen. Grealish har været talismanen i flere sæsoner og en ny forståelse tager tid. Villa har brug for tålmodighed, hvis de skal være permanent top-10 hold. Smith har næsten alle mand klar til mødet med Everton og spillet var bedre mod Chelsea end 3-0 resultatet siger. Everton leverede et mageløst comeback mod Burnley, men i store dele af kampen lignede karameldrengene ikke et hold, der ville vinde. Den arrogance er der ikke plads til mod Aston Villa, omvendt ligner Smiths mandskab ikke pt. et hold, der kan bryde et Rafa Benitez-hold ned.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Brighton – Leicester 2 (1-2)

Well, well, well. Det er stadig tidlige dage for sæsonen, men tre sejre er en løfterig start for Brighton. Det lignede således 0-0 mod Brentford forleden, men en fin Trossard kasse i de døende minutter sikrede Seagulls tre point. Sejrene er kommet mod hold, som Brighton skal kunne måle sig med, hvorimod det enlige nederlag faldt mod et bedre Everton-hold. Brighton er også her oppe mod et på papiret bedre hold. Leicester har fået flere folk tilbage fra lazarettet og har nu kun Fofana og Justin ude samt Perez for et rødt kort. De har vundet fem af de seneste seks møder med Brighton og tre af dem med akkurat et måls forskel. De to sejre de har taget i denne sæson, er hevet i land med en pind bemærk dog, at Leicester kan være ramt af europæisk slitage, så hold øje med sidste nyt.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

West Ham – Manchester United 2 (0-2)

Ingen af de to hold har tabt i ligaen, men Manchester United led et skuffende nederlag mod Young Boys i Champions League tirsdag aften, hvilket omgående udløste kritik af Solskjær. Surprise! David Moyes har arbejdet ihærdigt og målrettet med West Ham, men han er typen, der mere indstiller sig på modstanderne end det omvendte. Selv om der helt sikkert bliver gang i den i koncertsalen i Stratford, så vil skotten have stort fokus på at indstille sit mandskab til at neutralisere Ronaldo og være ok med et X. Manchester United, der ikke har tabt i 28 udekampe i ligaen, plejer at have tæft for at straffe den tilgang.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,84 – SPIL HER >>*

Tottenham – Chelsea 2 (0-3)

En Spurs fan skrev forleden på Twitter, at man lige så godt kan fyre Nuno Santos nu. ’Det kommer alligevel til at ske, så hvorfor ikke bare komme videre med det.’ Efter 3 x 1-0 måtte Tottenham konstatere, at træerne ikke vokser ind i himlen, og at Santos er mindre eventyrlysten forgænger Mourinho. Der var hverken saft og kraft eller ideer i 3-0 nederlaget til Crystal Palace, og hvordan i alverden Spurs skal stoppe bæstet Chelsea, det aner jeg ganske enkelt ikke. Tottenham er målt på statistisk et stærkt hjemmehold, men de vil få hænderne fulde med Lukaku, og nok mere end de kan håndtere. Chelsea har i øvrigt tabt en af de sidste 11 udekampe og deres tre sejre er landet med mindst to måls forskel. Mon ikke det sker igen her.

Sorgenfri spår: Chelsea -1 (EH) til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar